10. یوونتوس 2005 و 2006
امروز یوونتوس نماینده ی قدرتمند فوتبال ایتالیا در اروپاست. آن ها که چهار سال پیاپی قهرمان سری آ شدند، توانستند پس از رسوایی های سال های 2005 و 2006 که با تبانی با مقامات فوتبال کشور به قهرمانی در سری آ رسیده بودند، بار دیگر اعاده ی حیثیت کنند. یوونتوس پس از آن رسوایی ها به سری ب سقوط کرد و تاریک ترین دوران تاریخ باشگاه رقم خورد.
9. تیم ملی مکزیک 2011
کمی پیش از جام طلایی 2011، فوتبال مکزیک یک رسوایی بزرگ را تجربه کرده و آن مصرف مواد از سوی پنج بازیکن اصلی این تیم بود. آن پنج بازیکن از حضور در میادین منع شدند. ممو اوچوا، کریستین برمودز، سینها، ادگار دوئناس و فرانسیسکو رودریگز آن پنج بازیکنی بودند که محکوم شدند، اگرچه ادعا کردند که گوشت مسموم خورده بودند. باری، ثابت شد که برای ارتقای عملکرد خود مواد مصرف کرده اند. این یک رسوایی بزرگ برای تیم ملی مکزیک به شمار می آمد.
8. برزیل 2002
در اولین جام جهانی ای که در آسیا (کره جنوبی و ژاپن) برگزار شد، برزیل توانست برای پنجمین بار فاتح جام شود. با این حال سلسائو در بازی اول خود در مرحله گروهی این جام دست به تاکتیک های کثیفی علیه ترکیه زد. ترک ها یک بر هیچ جلو افتاده بودند اما برزیلی ها مدتی بعد توانستند کار را به تساوی بکشند. با این حال، وقتی در ادامه برزیل صاحب یک کرنر شد همه چیز به هم ریخت. بازی ساز ترک، ایلدرای باستورک، توپ را به ریوالدو پاس داد که در انتظار زدن ضربه ی کرنر بود. توپ به زانوی این مرد برزیلی اصابت کرد و او در عوض معده ی خود را چسبید و به زمین افتاد، تو گویی بازیکن شماره 10 ترکیه به او شلیک کرده است. داور یک کارت قرمز مستقیم به شماره ی ده ترکیه نشان داد، برزیل در نهایت بازی را برد.
7. توطئه چینی آرژانتینی ها علیه برزیل (جام جهانی 1978)
در حالی که آمریکا در انتظار برگزاری دیدار آخر مرحله گروهی برابر آلمان در جام جهانی 1978 بود، صحبت های زیادی می شد درباره ی این که این دو تیم با هم به توافق رسیده اند تا نتیجه را به تساوی بکشانند و دو تیم دیگر گروه یعنی غنا و پرتغال از جام حذف شوند. با این حال، در آن دیدار هیچ یک از این اتفاق ها نیافتاد اما آرژانتین برای صعود از گروه دست به کاری مشابه زد. آرژانتین برای صعود از گروه به چهار گل نیاز داشت و پشت درهای بسته توافق صورت گرفت. آلبی سلسته 6-0 بازی خود را برد و بعدها یک سناتور از کشور پرو ادعا کرد نتیجه ی آن دیدار از پیش تعیین شده بود.
6. رئال مادرید و رژیم ژنرال فرانکو
در دوران حکومت ژنرال فرانکو بر اسپانیا، رئال مادرید در فوتبال این کشور آقایی می کرد. هیچ تیمی نمی توانست وفاداری خود را به حکومت بیش از رئال نشان دهد، و این در حالی بود که بارسلونا تنها رقیب آن ها به شمار می رفت. در دهه ی 1940 اتهام هایی در خصوص مداخله های خارجی به رئال زده شد. در واقع، وقتی بارسلونا در دیدار رفت فینال کوپا دل ری برابر رئال مادرید پیروز شد، این اتفاق افتاد. بازی برگشت، با نتیجه ی 7-0 به سود رئال مادرید پایان یافت. گفته می شود بازیکنان بارسا شخصاً از سوی ژنرال فرانکو تهدید شده بودند و در آن دیدار هرگز جرئت نداشتند عملکرد واقعی خود را نشان دهند.
5. رئال مادرید و سوء مدیریت دارایی
در ابتدای سال 2003 رئال مادرید بدهی سنگینی به بار آورد و باید برخی از دارایی های خود را می فروخت تا به تعادل در ترازنامه دست یابد. غول های اسپانیایی زمین تمرینی خود را در ازای 22،7 میلیون یورو فروختند. با این حال، بعدها معلوم شد که ارزش آن زمین 595،000 یورو بود. این افزایش قیمتی، کاری باورنکردنی بود. شایعاتی هم بود که رئال مادرید دائم از سوی شهر مادرید حمایت مالی می شود، و اگر این درست باشد، جای تعجب ندارد زیرا رئال تاج سر شهر مادرید خوانده می شود.
4. بارسلونا و نمونه های خون
این طور که پیداست، یوفمیانو فوئنتس، پزشک اسپانیایی، زیر فشارهای شدیدی قرار دارد تا درباره ی کمک به دوپینگ ورزشکاران رشته های مختلف ورزشی این کشور سخن بگوید. اگرچه مشارکت فوئنتس بیش از همه در رشته دوچرخه سواری دانسته می شود، بازیکنان نام نبردنی زیادی از لالیگا نیز به او مراجعه کرده اند. یک آزمایشگاه در بارسلونا است و 211 مور نمونه ی خون و پلاسما را در ذخایر خود دارد. طبق نظر اتهام زنندگان، بازیکنان بسیار مشهوری از لالیگا با دکتر فوئنتس دیدار داشته اند و خود این دکتر ادعا می کرد که اگر دهان بگشاید اسپانیا را از جام جهانی 2010 محروم خواهند کرد.
3. بارسلونا و استعداددزدی
همین اواخر باشگاه بارسلونا به دلیل خرید بازیکنان زیر 18 سال از خارج از اتحادیه ی اروپا محروم شد. بسیاری از مربیان و بازیکنان بارها به بارسلونا به عنوان نمونه ی مدیریت یک آکادمی اشاره می کنند، اما معلوم شده که این باشگاه به طرق غیرقانونی جذب استعداد می کند. بارسلونا که از شبکه ی گسترده ای از استعدادیاب ها بهره می برد، بهترین بازیکنان جهان را خارج از دایره ی حقوق بین الملل جذب می کند و به این قاچاق کودکان گفته می شود.
2. المپیک دو مارسی 1993
در سال 1993 درست قبل از دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا که بازیکنان مارسی قرار بود با والنسیا مصاف کنند، گفته می شود فرانسوی ها به اسپانیایی ها رشوه دادند که بازی را زیاد بر رقیب خود سخت نگیرند. رشوه برای این بود که بازیکنان حریف زیاد وارد درگیری های فیزیکی نشوند و اگرچه مارسی قهرمان لیگ 1 و لیگ قهرمانان شد، پس از افشای این رشوه دهی، به جرم بی آبروکردن فوتبال فرانسه، به لیگ 2 سقوط کرد.
1. باشگاه فوتبالی دیناموی برلین
تاریخ فوتبال دوران جنگ سرد، به ویژه ماجراهایی که به آلمان شرقی مربوط می شود، برای مدتی طولانی در هاله ای ابهام قرار داشت. در آن زمان، تیم فوتبال برلینی دینامو غول های فوتبال آلمان دانسته می شدند. آن ها در میان سال های 1978 و 88 ده بار قهرمانی پیاپی را تجربه کردند و حتا در یک چهارم نهایی جام اروپا به مصاف ناتینگهام فارست رفتند. رئیس افتخاری باشگاه، رئیس اشتازی بود، در سایه ی روابط گسترده ی خود، تضمین می کرد داوران خطاهای آفساید بازیکنان خود را نگیرند. به علاوه، به بازیکنان مواد نیروزا داده می شد. و اگر این کفایت نمی کرد، تمام استعدادهای بزرگ آن منطقه به واسطه ی تهدید باشگاه های کوچکتر، به دست می آمد.