طرفداری- سلامت روان در آمریکا به یک مسئله مهم در سال های اخیر تبدیل شده است. ما به عنوان وظیفه مان در قبال جامعه، می توانیم با شناخت و درمان افراد در معرض خطر بیماری های روانی، به بهتر شدن زندگی اجتماعی و آن افراد کمک کنیم. اما، آنچه می تواند به سلامت روانی مان در زندگی کمک کند، پیدا کردن ثبات در احساسات و واکنش هایمان به شرایط و نحوه برخورد با گذر زمان و افزایش سن است. شاید الان در بهترین سنین جوانی خودمان، آرام و بدون دغدغه نشسته باشیم. اما چگونه باید با مشکلا روانی ناشی از افزایش سن برخورد کرد؟ روش هایی را برای سلامت ذهن ارائه داده ایم:
1. از بدنتان مراقبت کنید
ذهن و بدن شما دائم با هم در ارتباط هستند و اگر سلامت بدن شما، می تواند کاملا ذهن شما را هم تحت تاثیر قرار دهد. معمولا اکثر افراد در مورد سلامت روح و روان خود بسیار کن توجه تر عمل می کنند و تحقیقات نشان داده است کسانی که از بدنی سالم و تندرست برخوردارند، کمتر دچار افسردگی های کوتاه مدت و یا گاه، بلند مدت روبه رو می شوند. وقتی حس بدی دارید و احساس بیماری می کنید، ذهن شما آماده سقوط آزاد و از دست دادن ثباتش است. با مواظب از بدن و ورزش کردن، اندورفین در بدنتان جاری می شود و باعث ایجاد حس خوب و انرژی می شود. ورزش به روش درست، می تواند شما را راحت کند.
2. مواظب غذاهایی که مصرف می کنید، باشید
در بسیاری از تحقیقات علمی ثبات شده است، تغذیه غلط، به طور منفی بر بدن تاثیر گذاشته و انرژی و روحیه شما را خراب می کند. از غذاهایی که احساست شما را دگرگون خواهد کرد پرهیز کنید. سرخ کردنی ها، الکل، غذاهای سرشار از قند و کربوهیدرات ها مثال هایی از این نوع غذا هستند.مواظب تغذیه باشید. تغذیه صحیح، باعث حس بهتر شده و از ایجاد احساسات زیاد، شکسته شدن ثبات عواطف و افزایش قند خون، پیشگیری خواهد کرد. هیچ وقت فراموش نکنید که ذهن و بدن به هم مرتبطند. اینکه چگونه بدنتان را تغذیه می کنید، دقیقا معادل این است که به مغزتان غذا می رسانید. برای روانی سالم، خوردن غذای سالم امری ضروری است.
3. با انسان های مثبت بگردید
هیچ چیز بدت از این نیست که با اشخاص منفی باف، هم صحبت شوید. زندگی شما، با افرادی که در اطرافتان هستند شکل می گیرد. اگر شما می خواهید به یک چشم انداز ذهنی سالم و مثبت در زندگی برسید، اطراف خود را پر از انسان های شاد و مثبت پر کنید، روابط اجتماعی خود را با افرادی که مثبت اندیش هستند، بهبود بخشید. در مورد آینده، با خوش بینی بیندیشید.
خوش بینی و انگیزه مثبت مسری هستند، منفی بینی هم همینطور؛ سعی کنید احساسات خود را در قالب مثبت اندیشی محدود کنید و به صدای منفی قلبتان گوش فرا ندهید. به خودتا بگویید متفاوت هستید و می توانید در زندگی موفق شوید. بگوید که شما خارق العاده اید. به دنبال فرد مناسب برای زندگی بگردید.
4. اهداف واقع گرایانه برای خود تعیین کنید
حال که آماده هستید دنیا را تغییر دهید، با اعمال اهداف کوچک شروع کنید. بسیاری از ما وقتی اهدافی خود را به خوبی انجام دهیم، با انگیزه می شویم. نوشتن یک رمان کار بسیار سختی است اما وقتی آن را به صورت 30 فصل 20 صفحه ای بنویسید، آنقدر ها هم سخت به نظر نمی آید. هر روز یک فصل می نویسید و در آخر موجه می شوید که رمان شما آماده است. مشکلات بزرگ مانند قطعات پازل هستند، شما نمی توانید تمام مشکلات را یک روزه حل کنید بلکه با کنارهم قراردادن پازل، می توانید مشکلات را کم کم، رفع کنید.
5. یاد بگیرید استرس خود را کنترل کنید
استرس اگر با آن مقابله نشود، فلج کننده است، استرس مزمن باعث دیابت، بیماری های قلبی، آلزایمر، اوبزیته و افسردگی می شود. استرس در آمریکا، به عنوان قاتل شماره یک شناخته می شود. تمرین و ورزش و روش های یوگا، در پیشگیری از استرس بسیار مفید است. کنترل استرس، به معنای کنار آمدن با شرایطی است که در آن قرار دارید. شاید در آن لحظه به نظرتان دنیا بر سرتان خراب می شود اما لحظه ای و گذرا است. با خونسردی و کنترل اضطراب، بعد از آن لحظه خواهید دید آن قدر ها هم جای نگرانی وجود نداشته است. با حرف زدن با انسان های مثبت، با تغذیه صحیح و با ورزش کردن و تعیین اهداف کوتاه مدت و قابل دسترس، می توانید استرس خود را کنترل کرده و به سلامت روح و روان خود کمک کنید.
مطالب دیگر روانشناسی
تاثیر شبکه های اجتماعی بر سلامت ذهنی
تفسیر نقاشی کودکان؛ از معانی تا دلایل
چگونه اضطراب به مغز شما آسیب می زند
در 60 ثانیه استرستان را متوقف کنید