یکی از وجوه تمایز انسان با سایر موجودات و مخلوقات، تخیل و رویا پردازی اوست. وجه تمایزی که انسان را در مسیر پیشرفت و دستاورد های متعدد قرار داده است و باعث شده است که بتواند به رویا های قدیمی خود جامه عمل بپوشاند. رویا هایی در ظاهر محال و دست نیافتنی مثل پرواز که از بدو خلقت همراه انسان بوده است و در نهایت توسط برادران رایت به حقیقت پیوست و امروز به امری عادی تبدیل شده است.
بازی در آب و آزاد بودن درآن، شرجه زدن و بیرون آمدن و فراز و فرود به مانند دلفینی که با آسودگی خیال در آب شیطنت می کند هم از آن دست رویا های دور و درازی بود که توسط فرانکی زاپاتا رنگ حقیقت به خود گرفت. فرانکی زاپاتا، از قهرمانان فرانسوی جت اسکی بود که به حرفه تیونینگ جت اسکی ها هم مشغول بود. او در سال 2011 از محصولی با نام فلای بورد رونمایی کرد که با اقبالی جهانی روبرو شد.
فلای بورد (Flyboard) وسیله است که با اتصال به یک جت اسکی شخص را بر روی هوا معلق نگه می دارد و با پمپاژ و فشار آب به او اجازه مانور دادن و انجام حرکات نمایشی را می دهد. این وسیله ابتدا در مسابقات جهانی جت اسکی در چین در سال 2011 معرفی شد و به طور رسمی از ماه می سال 2012 در دسترس عموم قرار گرفت.
این ورزش جذاب جدید به تازگی در کشورمان هم توسط آقای عرب زاده درفدراسیون انجمن های ورزشی و زیر مجموعه انجمن جت اسکی و جت بورد جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است و برای اولین بار در بیست و ششم مهر ماه سال گذشته و هفته تربیت بدنی در هتل مروارید خزر رونمایی شد و برای اولین بار در نهم آبان ماه سال گذشته در کاپ آزاد جت اسکی شوی فلای بورد هم برگزار شد. امسال هم به مناسبت هفته تربیت بدنی در مسابقات کشوری جت اسکی در افتتاحیه و اختتامیه این رقابت ها شوی فلای بورد برگزار خواهد شد.
آقای عرب زاده در گفت و گو با طرفداری درباره آینده این رشته در ایران و پتانسیل های آن گفت:" همانند بسیاری دیگر از ورزش های جدید و نو پا در کشورمان مثل پارکور و پاراگلایدینگ، فلای بورد هم استعداد های بسیار زیادی دارد و روز به روز به مشتاقان این رشته افزوده می شود و اگر به این رشته بها داده شود و بستر مناسب برای آن فراهم شود حتی می توان به کسب عناوین در سطح جهانی به آن امید داشت."
آقای عرب زاده که کمیته رسمی فلا بوردینگ کشور و تامین لوازم و محصولات فلای بورد در ایران را هم به ثبت رسانده اند ادامه دادند:" برای رسیدن از سطح مبتدی به سطح حرفه ای نیاز به بیست ساعت آموزش است و برای شروع این رشته مفرح تنهای به کمی جسارت نیاز است چون مثل پریدن از بانجی کمی ترس و استرس در ابتدا کاملا طبیعی است."
آقای عرب زاده ابراز امیدواری کردند که بتوانند در مسابقات جهانی این رشته در دسامبر 2014 که در دوبی برگزار خوهد شد نماینده داشته باشند و بتوانند شروعی خوب برای این رشته در کشورمان فراهم کنند.
برای دیدن ویدئویی زیبا از حرکات نمایشی فلای بورد و لذت بردن از آن اینجا کلیک کنید.