50. ولفگانگ اووراث (آلمان غربی)
ولفگانگ اووراث هافبک تیم ملی آلمان در سه جام جهانی 1966، 1970 و 1974 بود و طی 19 حضور در این رقابت ها، آمار فوق العاده 15 پیروزی، 1 تساوی و 3 شکست را ثبت نمود. اووراث که یکی از بهترین چپ پاهای تاریخ فوتبال است به دلیل پاس های فوق العاده و تکنیک خوبش شناخته می شد. وی عضو ثابت تیم ملی آلمان در راه رسیدن به فینال جام جهانی 1966 بود و در راه غلبه بر تیم های بزرگی همچون اسپانیا، اروگوئه و شوروی به ژرمن ها کمک کرد. هر چند در دیدار فینال با نتیجه 4-2 مغلوب انگلیس شدند و در راه رسیدن به جام ناکام ماندند. در جام جهانی 1970، هافبک شماره 12 ژرمن ها بار دیگر در ترکیب ثابت این تیم حضور داشت و به همراه این تیم تا مرحله نیمه نهایی نیز صعود کرد، اما شکست 4-3 در مقابل ایتالیا در بازی قرن، باز هم مانع قهرمانی وی شد، اما در دیدار رده بندی زننده تک گل پیروزی بخش آلمان مقابل اروگوئه بود، تا آلمان به عنوان سومی مسابقات دست یابد. بسیاری از خبرنگاران خارجی معتقد بودند که اووراث بهترین بازیکن آلمان در جام جهانی 1970 بود، اما جام جهانی 1974 پرده ای برای نمایش درخشش اووراث بود، جایی که وی در مقابل استرالیا در مرحله اول گروهی و سوئد در مرحله دوم گروهی گلزنی کرد و به تیمش کمک کرد تا راهی فینال جام جهانی 1974 شود و سرانجام پس از دو بار ناکامی در کسب جام با شکست 2-1 هلند، آلمان به قهرمانی در مسابقات رسید. اووراث به همراه شش بازیکن دیگر تنها بازیکنانی هستند که هر سه مدال طلا، نقره و برنز جام جهانی را در کارنامه افتخارات خود دارند. اووراث در تیم منتخب جام جهانی 1974 قرار گرفت.
بازی برجسته اووراث در جام جهانی: تک تک بازی های اووراث در جام جهانی درخشان بود، اما می توان به درخشش اووراث در دیدار مقابل سوئد که با برتری 4-2 ژرمن ها خاتمه یافت اشاره کرد، که وی به تیمش کمک کرد تا راهی فینال جام جهانی 1974 شود.
49. واوا (برزیل)
ادوالدو ژیزیدیو نتو مهاجم تیم ملی برزیل در دو جام جهانی 1958 و 1962 بود و طی 10 بازی در این رقابت ها 8 برد و 2 تساوی کسب نمود و هرگز شکست نخورد و با 9 گلی که در دو جام جهانی به ثمر رساند لقب "شیر جام جهانی" را گرفت. او که به عنوان یکی از بهترین مهاجمان تاریخ فوتبال برزیل شناخته می شود به "سینه فولادی" معروف بود، یک تمام کننده فوق العاده بود. واوا در دو دیدار از سه دیدار مرحله گروهی برزیل در جام جهانی 1958 به میدان رفت و دو گلی که در جریان برد 2-0 برزیل مقابل شوروی به ثمر رساند، موجب شد برزیل به عنوان تیم اول راهی مرحله حذفی شود. واوا در دیدار مقابل ولز در مرحله یک چهارم نهایی غایب بود، اما یکی از 5 گل تیمش در جریان برد مقابل فرانسه در مرحله نیمه نهایی و دو گل از 5 گل تیمش در برد 5-2 مقابل سوئد در فینال را به ثمر رساند، تا نقش بسزایی در قهرمانی تیمش ایفا نماید. در جام جهانی 1962 و با مصدومیت پله در جریان مسابقات، واوا این فرصت را پیدا کرد که در تمامی دیدارهای سلسائو به میدان رود. در مرحله گروهی وی موفق به گلزنی نشد، برزیل به راحتی به عنوان سرگروه صعود کرد. واوا در مرحله یک چهارم نهایی، باز هم موتور گلزنی واوا روشن شد و زننده یکی از سه گل تیمش مقابل انگلیس بود. سپس دو گل مقابل شیلی به ثمر رساند، تا برزیل با برد 4-2 در مرحله نیمه نهایی راهی فینال شود. در دیدار نهایی نیز واوا گل سوم برزیل مقابل چکسلواکی را زد، تا برزیل برای دومین بار متوالی موفق به کسب عنوان قهرمانی شود. واوا که با به ثمر رساندن 4 گل به صورت مشترک آقای گل جام جهانی شد، در تیم منتخب مسابقات نیز قرار گرفت. وی به اولین بازیکنی بدل شد که در دو فینال جام جهانی موفق به گلزنی می شود، اتفاقی که فقط توسط پله، پل برایتنر و زین الدین زیدان تکرار شد. واوا همچنین از معدود بازیکنانی است که موفق شده دو بار فاتح جام جهانی شود.
بازی برجسته واوا در جام جهانی: واوا یک رکورد جالب دارد. وی در تمامی 5 دیدار مرحله حذفی جام جهانی موفق به گلزنی شده و با گل هایش نقش بسزایی در دو قهرمانی برزیل ایفا کرده است. اما برای مشاهده بهترین عملکرد وی می توان به دو دیدار اشاره کرد: اولی فینال جام جهانی 1958 که وی موفق شد دو بار دروازه سوئد میزبان مسابقات را بگشاید و دیگری نیمه نهایی جام جهانی 1962 که وی دو بار دروازه شیلی که این تیم نیز میزبان بود را باز کرد.
48. ژاوی (اسپانیا)
ژاوی هرناندز هافبک تیم ملی اسپانیا در چهار جام جهانی 2002، 2006، 2010 و 2014 بود و طی 15 مسابقه، آمار 11 برد، 1 مساوی و 3 شکست را ثبت کرد. یک بازیساز فوق العاده در میانه میدان با دقت پاس بالا، دید فوق العاده و همکاری تیمی عالی که وجودش برای هر تیمی نعمت است. ژاوی در سه دیدار اسپانیا در جام جهانی 2002 به میدان رفت، اما داوری فوق العاده ضعیف در آن مسابقات موجب شد، اسپانیا علی رغم شایستگی زیادش در مرحله یک چهارم نهایی توسط کره جنوبی از دور مسابقات کنار رود. در جام جهانی 2006 نیز به همراه اسپانیا عملکرد خوبی در مرحله گروهی داشت، اما فرانسه قدرتمند در مرحله یک هشتم نهایی اسپانیا را ناکام گذاشت. اما اوج عملکرد ژاوی و تیم ملی اسپانیا به جام جهانی 2010 باز می گردد، که این تیم پس از شکست در دیدار نخست، با غلبه بر تمامی حریفانش از جمله پرتغال، آلمان و هلند موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. ژاوی در طول تورنمنت با 599 پاس و 91 درصد پاس صحیح، بیشترین آمار پاس را ثبت کرد و بیشتر از هر بازیکن دیگری توپ را به داخل محوطه جریمه ارسال نمود. ژاوی به طول میانگین در طول تورنمنت 11.5 کیلومتر دوید و در مسابقه فینال حدود 15 کیلومتر را ثبت کرد، تا نشان دهد چه بازیکن کوشایی است. ژاوی در دیدار مقابل تیم های پرتغال و آلمان عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود نمود و در تیم منتخب جام جهانی 2010 جای گرفت. اما جام جهانی 2014 پایان تلخی بر عملکرد درخشان ژاوی بود، جایی که وی در تنها حضورش در این رقابت ها، شکست 5-1 مقابل هلند را تجربه کرد.
بازی برجسته ژاوی در جام جهانی: وی در طول برگزاری جام جهانی 2010 عملکرد فوق العاده ای داشت، اما شاید دیدار نیمه نهایی مقابل آلمان را بتوان بهترین عملکردش نام برد. جایی که وی با میدانداری فوق العاده اجازه درخشش را از ژرمن ها گرفت و با یک پاس گل بی نظیر به کارلس پویول، زمینه ساز صعود تیمش به فینال رقابت ها بود.
47. اووه زیلر (آلمان غربی)
اووه زیلر مهاجم تیم ملی آلمان غربی در چهار جام جهانی 1958، 1962، 1966 و 1970 بود و طی 21 مسابقه در این رقابت ها، 13 برد، 4 تساوی و 4 شکست کسب نمود و 9 بار نیز دروازه رقبا را گشود. زیلر یک مهاجم فوق العاده بود که به دلیل شوت های پای راست سهمگینش، توانایی هایش در بازی هوایی، ضربات برگردانش، ثبات و قدرت رهبری اش همواره مورد تمجید واقع شده است. در سال 1958 و در 22 سالگی اولین حضورش در جام جهانی را تجربه کرد و به همراه آلمان غربی در 5 دیدار به میدان رفت و 2 بار گلزنی کرد. در همان دیدار ابتدایی مقابل آرژانتین یک بار گلزنی کرد و سپس در دیدار مقابل ایرلند شمالی یک گل سرنوشت ساز زد، تا آلمان غربی به عنوان تیم اول گروه راهی مرحله بعدی شود. علی رغم عبور از سد یوگوسلاوی، آلمان غربی در دیدار دو متوالی مقابل سوئد و فرانسه شکست خورد تا به عنوان چهارمی مسابقات دست یابد. در جام جهانی 1962 این بار آلمان غربی نتوانست بیش از مرحله یک چهارم نهایی راه به جایی برد. گل های زیلر مقابل سوئیس و شیلی مجوز صعود آلمان از گروه به عنوان تیم اول را امضا کرد، اما شکست مقابل یوگوسلاوی موجب شد آلمان از دور مسابقات حذف گردد. سپس نوبت به جام جهانی 1966 رسید که اوج عملکرد زیلر در جام جهانی بود. زیلر با بستن بازوبند کاپیتانی در این مسابقات حاضر شد و با توانمندی های خاص خود آلمان غربی را به فینال مسابقات هدایت نمود. زیلر در آخرین دیدار مرحله گروهی گلی حساس مقابل اسپانیا به ثمر رساند، تا ژرمن ها به عنوان تیم اول راهی مرحله حذفی شوند. وی سپس یکی از چهار گل تیمش مقابل اروگوئه در یک چهارم نهایی را به ثمر رساند و با عبور آلمان از شوروی در نیمه نهایی، راهی فینال جام جهانی و آن دیدار جنجالی شد. در دیدار نهایی آلمان با نتیجه 4-2 مغلوب انگلیس شد و به نایب قهرمانی رضایت داد. زیلر با عملکرد خوبش در تیم منتخب جام جهانی 1966 جای گرفت. زیلر در جام جهانی 1970 نیز به عنوان کاپیتان در خدمت آلمان غربی بود و در دیدار مقابل تیم های مراکش و بلغارستان در مرحله گروهی و انگلیس در مرحله یک چهارم نهایی موفق به گلزنی شد تا آلمان طی چهار دوره حضور وی در جام جهانی برای سومین بار راهی مرحله نیمه نهایی شود. شکست 4-3 مقابل ایتالیا در بازی قرن موجب شد باز هم دست زیلر از رسیدن به جام کوتاه بماند، هرچند عبور از سد اروگوئه یک عنوان سومی به وی و تیمش هدیه کرد. زیلر رکوردهای جالبی در جام جهانی به ثبت رسانیده است. وی اولین بازیکنی است که 20 بار در جام جهانی به میدان می رود. سریعتر از پله به اولین بازیکنی بدل شد که در چهار جام جهانی گلزنی می کند و همچنین سال ها زودتر از میروسلاو کلوزه به اولین بازیکنی بدل شد که در چهار جام جهانی حداقل دو گل به ثمر می رساند. وی با 1980 دقیقه حضور درجام جهانی پس از پائولو مالدینی و لوتار ماتئوس در جایگاه سوم قرار دارد.
بازی برجسته زیلر در جام جهانی: بازی در مقابل اروگوئه در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 1966 که طی آن آلمان غربی موفق شد با بازی درخشان زیلر به راحتی از سد اروگوئه عبور نماید.
46. تئوفیلو کوبیاس (پرو)
دیدن نامی از پرو در لیست شاید تعجب برانگیز به نظر رسد، اما برای اینکه متوجه شوید وی تا چه اندازه بازیکن بزرگی بوده است، کافیست که بدانید کوبیاس تنها بازیکن غیر آلمانی تاریخ جام جهانی است که در دو دروه مسابقات موفق شده حداقل 5 بار گلزنی کند. با دیدی عالی و شوت هایی قدرتمند، او متخصص ضربات آزاد بود، که معمولا به توپ ها با داخل پا ضربه می زد. کوبیاس هافبک هجومی تیم ملی پرو در سه جام جهانی 1970، 1974 و 1978 بود و در مجموع 13 بار به میدان رفت که حاصل آن 4 پیروزی، 3 تساوی و 6 شکست بوده است. کوبیاس با گلزنی در هر چهار دیدار پرو در جام جهانی 1970 موفق به زدن 5 گل شد و علاوه بر کسب کفش برنز مسابقات، به عنوان بهترین بازیکن جوان این دوره انتخاب شد. شکست در مقابل برزیل مدافع عنوان قهرمانی موجب شد پرو نتواند از مرحله یک چهارم نهایی عبور کند. پرو به جام جهانی 1974 صعود نکرد، اما با درخشش کوبیاس مجوز حضور در جام جهانی 1978 را کسب نمود، تا بهترین بازیکن تاریخ پرو با زدن 5 گل در این دوره از مسابقات، برنده کفش نقره جام جهانی 1978 شود و در تیم منتخب این جام جای گیرد. پرو علی رغم صعود به دور دوم جام جهانی 1978 نتوانست در این مرحله راهی پیش بگیرد. کوبیاس در جام جهانی 1982 نیز حاضر بود، اما در هیچیک از سه دیدار مرحله گروهی موفق به گلزنی نشد، تا با 10 گل بهترین گلزن پرو در تاریخ جام جهانی باشد.
بازی برجسته کوبیاس در جام جهانی: علی رغم هت تریک در مقابل ایران در جام جهانی 1978، اما شاید بتوان بازی در مقابل اسکاتلند در همین جام که با دو گل وی از جمله یک ضربه آزاد زیبا همراه بود را بهترین عملکرد کوبیاس دانست.
45. خوزه ناسازی (اروگوئه)
خوزه ناسازی مدافع تیم ملی اروگوئه در جام جهانی 1930 بود و طی 4 حضورش در این رقابت ها موفق به کسب 4 برد شد و به اولین کاپیتانی بدل شد که موفق به بالا بردن عنوان قهرمانی جام جهانی می شود. خوزه ناسازی که به "مارشال بزرگ" ملقب بود از نظر بسیاری از کارشناسان و صاحبان نظر به عنوان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال اروگوئه در نظر گرفته می شود. از وی که اغلب به عنوان یک مدافع کناری به میدان می رفت به عنوان یکی از اولین مدافعان فوق العاده تاریخ فوتبال، نام برده می شود. اروگوئه به رهبری ناسازی ابتدا موفق شد با نتیجه 1-0 از سد پرو عبور کند و سپس با نتیجه 4-0 رومانی را از پیش رو برداشت و با دو کلین شیت راهی مرحله نیمه نهایی شد. در دیدار مقابل یوگوسلاوی، اروگوئه طی یک دیدار کاملاً یک طرفه و برتر با نتیجه 6-1 یوگوسلاوی را شکست داد و به فینال مسابقات راه یافت. در دیدار نهایی نیز موفق شد با نتیجه 4-2 آرژانتین را شکست دهد تا به عنوان اولین قهرمان جام جهانی لقب گیرد. در دیدار نهایی در حالی که اروگوئه با نتیجه 2-1 عقب بود، ناسازی به عنوان یک لیدر موفق شد روحیه جنگندگی را در کالبد تیمش بدمد و با یک کامبک دیدنی در نیمه دوم، این اروگوئه بود که موفق شد قهرمانی در این مسابقات را به دست آورد. در پایان مسابقات ناسازی ضمن حضور در تیم منتخب، عنوان بهترین بازیکن مسابقات را کسب نموده و توپ طلای مسابقات را به دست آورد.
بازی برجسته ناسازی در جام جهانی: بدون شک عملکرد ناسازی و رهبری وی در فینال جام جهانی 1930 فراموش نخواهد شد. صرفنظر از داستان هایی که در خصوص تهدید بازیکنان آرژانتین شنیده می شد، عملکرد وی به عنوان یک لیدر در بازگشت تیمش به جریان بازی تحسین برانگیز بود.
44. روبرتو ریولینو (برزیل)
ریولینو هافبک هجومی تیم ملی برزیل در سه جام جهانی 1970، 1974 و 1978 بود و طی 15 مسابقه در این رقابت ها، 10 برد، 3 تساوی و 2 شکست کسب نمود و 6 بار نیز دروازه حریفان را گشود. ریولینو که به دلیل سیبیل هایش بسیار مشهور شده بود، از ضربات آزاد و شوت هایی فوق العاده، پاس های بلندی دقیق، دیدی باز، کنترل توپ هایی عالی و قدرت دریبل زنی بالایی برخوردار بود. با وجود اینکه تکنیک "فلیپ فلپ" توسط ریولینو خلق نشد، اما بدون شک وی اولین بازیکنی بود که این تکنیک را در جام جهانی مورد استفاده قرار داد و مورد توجه بسیاری قرار گرفت و در سال های اخیر رونالدو و رونالدینیو بارها از آن برای عبور از مدافعین حریف استفاده نموده اند. ریولینو عضوی کلیدی از تیم ملی برزیل در جام جهانی 1970 بود و در سمت چپ خط میانی به عنوان یکی از سه هافبک به کار گرفته شد. وی در شش دیدار برزیل در این مسابقات به میدان رفت و تاثیر زیادی در نتایج فوق العاده برزیل داشت، به نحوی که آن تیم برزیل به عقیده بسیاری بهترین تیم تاریخ جام جهانی لقب می گیرد. ضربه آزاد زیبای وی در مقابل چکسلواکی در همان اولین حضورش در جام جهانی به گل تبدیل شد و این ضربه آزاد از سوی هواداران مکزیکی به "ضربه آزاد اتمی" معروف شد. ریولینو در جریان برد 4-2 در مقابل پرو شگفتی ساز در مرحله یک چهارم نهایی و برد 3-1 در مقابل اروگوئه در مرحله نیم نهایی باز هم گلزنی کرد و به برزیل کمک کرد تا در فینال با نتیجه پرگل 4-1 ایتالیا را شکست دهد. در پایان مسابقات ریولینو در تیم منتخب جام قرار گرفت. ریولینو در جام جهانی 1974 نیز نقش کلیدی در برزیل داشت و با به ثمر رساندن 3 گل بهترین گلزن سلسائو در آن جام شد. پس از اینکه برزیل در دو دیدار ابتدایی مقابل یوگوسلاوی و اسکاتلند در گلزنی ناکام ماند، ریولینو زننده یکی از گل های تیمش مقابل زئیر بود، تا برزیل به سختی به عنوان تیم دوم راهی مرحله دوم گروهی شود. ریولینو در مقابل آلمان شرقی تک گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند و سپس یکی از دو گل تیمش مقابل آرژانتین را به ثمر رساند، اما شکست مقابل هلند، موجب شد برزیل راهی دیدار رده بندی شود و در آن مسابقه هم لهستان پیروز شد، تا برزیل با رتبه چهارمی جام را ترک نماید. در جام جهانی 1978 ریولینو سه بار به عنوان یار جانشین در ترکیب برزیل به میدان رفت. وی موفق شد به همراه برزیل عنوان سومی مسابقات را کسب کند، تا در سه دوره حضور در جام جهانی، به همراه برزیل در جمع چهار تیم برتر مسابقات باشد.
بازی برجسته ریولینو در جام جهانی: ریولینو در اکثر دیدارهایش در دو جام جهانی 1970 و 1974 درخشید، اما عملکرد خوب وی در دیدار مقابل اروگوئه در نیمه نهایی جام جهانی 1970 که گل سوم تیمش را نیز به ثمر رساند، فراموش نخواهد شد.
43. راب رنسن برینک (هلند)
پیتر رابرت رنسن برینک وینگر و مهاجم تیم ملی هلند در دو جام جهانی 1974 و 1978 بود و طی 13 حضور در این رقابت ها، 8 برد، 2 تساوی و 3 شکست کسب نمود و 6 بار نیز دروازه حریفان را گشود. او که به "افعی" و "ترسناک" ملقب شده بود، یک هنرمند تمام عیار بود. هنرمندی او بر روی توپ به همراه سرعت بالا و توانایی حرکت در فضاها موجب شده بود که با جورج بست مقایسه شود. با این وجود وی سبک خاص خودش را داشت و به هیچکس دیگر شبیه نبود. رنسن برینک در شش دیدار از هفت دیدار هلند در جام جهانی 1974 به میدان رفت و با ترکیب بسیار خوبی که با جانی رپ و یوهان کرایف در خط حمله هلند تشکیل داده بود و با هنرمندی در اجرای توتال فوتبال، نقش بسزایی در صعود نارنجی پوشان به فینال مسابقات ایفا نمود. وی همچنین یک بار در دیدار حساس مقابل آلمان شرقی در مرحله دوم گروهی موفق به گلزنی شد. هلند در فینال مسابقات مغلوب ژرمن ها شد، تا دست رنسن برینک از قهرمانی در این مسابقات کوتاه بماند، هرچند عملکرد خوبش موجب شد در تیم منتخب مسابقات جای گیرد. رنسن برینک به دلیل مصدومیتی که در دیدار مقابل برزیل حادث شده بود، در دیدار فینال نتوانست به صورت کامل بازی کند و نیمی از این دیدار را از دست داد. در جام جهانی 1978 و در غیاب کرایف، رنسن برینک آزادی عمل بیشتری پیدا کرد و همین موجب شد در زمینه گلزنی نیز موفقتر عمل کند. او در دیدار ابتدایی مقابل ایران هت تریک کرد و پس از گلزنی مقابل اسکاتلند، در دیدار مقابل اتریش با گلزنی از روی نقطه پنالتی، هزارمین گل تاریخ جام جهانی را به نام خود ثبت نمود. هلند به همراه تیم رویایی اش برای دومین بار متوالی راهی فینال جام جهانی شد، اما این بار نیز در گام آخر مقابل میزبان مسابقات ناکام ماند و با نتیجه 3-1 مغلوب آرژانتین شد. رنسن برینک با به ثمر رساندن 5 گل، دومین گلزن برتر مسابقات لقب گرفت و برای دومین بار متوالی در تیم منتخب جام جای گرفت.
بازی برجسته رنسن برینک در جام جهانی: شاید رنسن برینک در مقابل ایران موفق به هت تریک شده باشد، اما بازی مقابل آلمان شرقی در مرحله دوم گروهی جام جهانی 1974 یکی از عملکردهای بسیار خوب رنسن برینک در جام جهانی بود، که آن دیدار نقش مهمی در صعود هلند به فینال جام جهانی ایفا کرد.
42. لوییس مونتی (آرژانتین/ایتالیا)
لوییس فلیپه مونتی هافبک تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 1930 و تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 1934 بود و یکی از بازیکنانی است که به دلایل مختلف نامش در تاریخ جام جهانی ماندگار شده است. مونتی در 9 حضورش در جام جهانی، 7 برد، 1 تساوی و 1 شکست کسب نمود و 2 بار نیز گلزنی کرد. لوییس مونتی به خاطر بدن چهارشانه اش به دوبل انچو مشهور بود. با 170 سانتی متر، آن قدرها بلندقد نبود، ولی جثه بزرگی داشت. هافبکی قلدر بود، ولی همیشه بازی جوانمردانه ای ارائه می داد. بازیکنی جنگنده و سختکوش که به همراه آرژانتین راهی جام جهانی 1930 شد. وی یکی از بازیکنان کلیدی آرژانتین در آن جام جهانی بود و با دو گلی که در مقابل فرانسه و آمریکا به ثمر رساند به همراه آرژانتین راهی فینال مسابقات شد. در پایان نیمه اول دیدار آرژانتین با اروگوئه در فینال اولین دوره برگزاری جام جهانی، که با برتری 2-1 آلبی سلسته دنبال می شد، مونتی را تهدید کردند اگر آرژانتین بازنده نشود، وی و خواهرش را خواهند کشت. بسیاری از بازیکنان آرژانتین هم این تهدید را دریافت کرده بودند، ولی هیچ کدام به جدیت تهدید مونتی نبود. در پایان بازی، اروگوئه ای ها به بازی بازگشتند و با نتیجه 4-2 برنده شدند. اگرچه انتظار می رفت این باخت، مونتی را ناامید کند، اما او به خاطر سالم بودن خانواده اش نفس راحتی کشید. مونتی در تیم منتخب جام جهانی 1930 قرار گرفت. در سال 1934 مونتی به عنوان بازیکن ایتالیا راهی جام جهانی شد. این بار نیز در تمامی دیدارهای ایتالیا به میدان رفت و نقش مهمی در عملکرد فوق العاده خط دفاعی ایتالیا داشت. اما نکته جالب اینکه مونتی در فینال جام جهانی 1934 نیز تهدید به مرگ شد. قبل از برگزاری فینال جام جهانی 1934 برابر چکسلواکی، فردی از سوی موسلینی وارد رختکن شده و به آنها اعلام کرده اگر برنده نشوند، عواقبش به عهده خودشان خواهد بود. همیشه می گفت در 1930 در اروگوئه اگر می برد، صدمه می دید و در 1934 در ایتالیا اگر می باخت، مورد آسیب واقع می شد. این بار نیز با برد 2-1 آتزوری وی جان سالم به در برد. مونتی بار دیگر در تیم منتخب جام جهانی قرار گرفت. مونتی به اولین بازیکنی بدل شد که با پیراهن دو تیم مختلف در جام جهانی به میدان می رود و به تنها بازیکنی بدل شد که با پیراهن دو تیم مختلف در تیم منتخب جام جهانی قرار می گیرد و با دو تیم مختلف در فینال جام جهانی بازی می کند.
بازی برجسته مونتی در جام جهانی: شاید بتوان به غیر از فینال جام جهانی 1930، عملکرد مونتی در تمامی دیدارهایش در جام جهانی را در سطحی بالا توصیف کرد. اما بهترین بازی وی به نیمه نهایی جام جهانی 1930 باز می گردد که طی آن آرژانتین با میدان داری مونتی با یک بازی برتر با نتیجه 6-1 از سد آمریکا عبور کرد و مونتی یکی از گل های تیمش را نیز به ثمر رساند.
41. توماس مولر (آلمان)
توماس مولر مهاجم تیم ملی آلمان در دو جام جهانی 2010 و 2014 بود و طی 13 بازی در این رقابت ها، 11 برد، 1 تساوی و 1 شکست نصیبش شد و 10 بار نیز دروازه حریفان را گشود. این بازیکن پرتلاش که شاید از فیزیک خوبی برخوردار نباشد، اما بسیار باهوش است و از وی به عنوان یک بازیکن غیرقابل نفوذ یاد می شود. وی که جایگیری های بسیار خوبی در محوطه جریمه حریفان دارد از شم گلزنی بالایی برخوردار است. مولر در تمامی بازی های مرحله گروهی ژرمن ها در جام جهانی 2010 به میدان رفت و زننده یکی از چهار گل آلمان مقابل استرالیا بود. درخشش اصلی مولر در مراحل حذفی بود، جاییکه وی موفق شد در دیدار مقابل انگلیس دو گل و یک پاس گل به ثبت رساند تا تیمش با نتیجه 4-1 پیروز میدان شود و وی به عنوان بهترین بازیکن میدان لقب گیرد. در دیدار مقابل آرژانتین نیز موفق به گلزنی شد تا آلمان در یک بازی برتر با نتیجه 4-0 از سد حریف مدعی خود عبور کند، اما دریافت دومین کارت زرد توسط مولر در این دیدار، موجب شد مسابقه حساس مقابل اسپانیا در مرحله نیمه نهایی را از دست بدهد و آلمان با شکست 1-0 از راهیابی به فینال بازماند. در دیدار جذاب آلمان و اروگوئه در مسابقه رده بندی که با نتیجه 3-2 به سود آلمان خاتمه یافت، مولر زننده گل اول تیمش بود و بازهم به عنوان بهترین بازیکن میدان لقب گرفت. توماس مولر با به ثمر رساندن 5 گل و ارسال 3 پاس گل به عنوان آقای گل تورنمنت، موفق به کسب کفش طلای مسابقات شد، هر چند جایی در تیم منتخب مسابقات نداشت، اما به عنوان بهترین بازیکن جوان جام انتخاب شد. در جام جهانی 2014 باز هم مولر درخشید. مولر در دیدار ابتدایی و حساس آلمان مقابل پرتغال موفق به هت تریک شد، تا تیمش جام را با یک برد 4-0 آغاز کند و وی به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. در دیدار سوم آلمان مقابل آمریکا نیز مولر موفق به گلزنی شد و با گل وی آلمان به یک پیروزی خفیف 1-0 دست یافت و باز هم مولر به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. دو پیروزی سخت مقابل الجزایر و فرانسه موجب صعود این تیم به جمع چهار تیم برتر مسابقات شد. در جریان برد تاریخی آلمان مقابل برزیل در مرحله نیمه نهایی، مولر گل اول تیمش را به ثمر رساند و در دیدار فینال نیز در مقابل آرژانتین به میدان رفت و هرچند موفق به گلزنی نشد، اما به آلمان کمک کرد تا پس از 24 سال فاتح جام جهانی شود. مولر با به ثمر رساندن 5 گل، برنده کفش نقره ای مسابقات شد و به عنوان دومین بازیکن برتر مسابقات موفق به کسب توپ نقره ای شد و در تیم منتخب جام جهانی نیز قرار گرفت.
بازی برجسته مولر در جام جهانی: مولر در چند دیدار جام جهانی درخشید و از وی به عنوان یکی از بهترین گلزنان تاریخ این مسابقات یاد می شود. با وجود هت تریک مقابل پرتغال، شاید بتوان عملکرد فوق العاده اش مقابل انگلیس در جام جهانی 2010 را که با دو گل و یک پاس گل همراه بود، بهترین نمایش وی در جام جهانی بدانیم.
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش اول)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش دوم)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش سوم)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش چهارم)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش پنجم)