80. جاچینتو فاکتی (ایتالیا)
جاچينتو فاكتی مدافع چپ تيم ملی ايتاليا در سه جام جهانی 1966، 1970 و 1974 بود و طی 12 بازی در اين مسابقات، 5 پیروزی، 3 تساوی و 4 شکست را تجربه كرد. سرعت، استقامت، فيزيك فوقالعاده و ويژگیهای تكنيكی به وی اجازه میداد كه به عنوان يك وينگ بك فوقالعاده در يادها بماند. وی هم شوتهای فوقالعادهای به سمت چهارچوب شليك میكرد و هم سانترهای بسيار خوبی ارسال مینمود. فاكتی به همراه ايتاليا راهی جام جهانی 1966 شد و در هر سه بازی اين تيم به ميدان رفت، اما شكست تلخ در بازی پايانی گروه مقابل كرهشمالی مانع راهيابی ايتاليا به دور بعدی شد. وی در جام جهانی 1970 كاپيتان ايتاليا بود و نقش بسزايی در سه كلينشيت متوالی در مرحله گروهی داشت. ايتاليا در مرحله يك چهارم نهايی موفق شد با نتيجه 4-1 از سد مكزيك عبور نمايد و سپس در بازی قرن به سختی و با نتيجه 4-3 آلمان غربی را از پيش رو برداشت، تا راهی فينال شود. اما شكست تلخ 4-1 مقابل برزيل، دست آتزوری را از رسيدن به جام كوتاه كرد. فاكتی در پايان مسابقات به عنوان تنها بازیکن ایتالیایی در تيم منتخب جام جهانی 1970 قرار گرفت. وی در جام جهانی 1974 نيز كاپيتان ايتاليا بود، اما اينبار ايتاليا خيلی زود و پس از شكست مقابل لهستان در مرحله گروهی از دور مسابقات كنار رفت.
بازی برجسته فاكتی در جام جهانی: مسابقه نیمه نهایی جام جهانی 1970 که به بازی قرن مشهور شد، روز درخشش بسیار از بازیکنان آتزوری بود و جاچینتو فاکتی همچون لوییجی ریوا و جیانی ریورا بهترین عملکرد خود را در این مسابقه به نمایش گذاشت. فاکتی بارها با نفوذهای خود در این دیدار ژرمن ها را اذیت کرد و در پایان به تیمش کمک کرد تا پس از 32 سال راهی فینال جام جهانی شود.
79. زیکو (برزیل)
آرتور آنتونس کویمبرا ملقب به زیکو، هافبک هجومی برزیل در سه جام جهانی 1978، 1982 و 1986 بود و طی 14 حضور در این رقابت ها 9 برد، 4 تساوی و 1 شکست کسب نمود و 5 بار نیز دروازه حریفان را گشود. زیکو که یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال بود، یک بازیساز ماهر با دیدی عالی و یک تمام کننده فوق العاده بود که به "پله سفید" ملقب بود. زیکو در تمامی دیدارهای برزیل در جام جهانی 1978 به میدان رفت و البته در آن جام زیر سایه عملکرد فوق العاده جیرسئو قرار گرفت. زیکو در اولین حضورش در جام جهانی در جریان تساوی 1-1 برزیل مقابل سوئد در اولین بازی مرحله گروهی موفق به گلزنی شد که به شکل مضحکی توسط داور مردود اعلام شد. زیکو کرنر ارسالی توسط نلینیو در دقیقه 90 را با ضربه ای سر به گل تبدیل کرد، اما زمانی که توپ روی هوا بود داور سوت پایان بازی را به صدا درآورد، تا بازی با همان نتیجه مساوی خاتمه یابد. برزیل به دلیل گل زده کمتر نسبت به اسپانیا به عنوان تیم دوم گروه، راهی مرحله دوم گروهی شد و در گروهی قرار گرفت که آرژانتین میزبان حضور داشت. زیکو در اولین دیدار مرحله دوم گروهی از روی نقطه پنالتی دروازه پرو را گشود. برزیل این بار به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به آرژانتین به عنوان تیم دوم گروه از صعود به فینال بازماند و در دیدار رده بندی موفق شد از سد ایتالیا عبور کند و عنوان سومی را کسب نماید. در جام جهانی 1982 زیکو بخشی از یک ترکیب فوق العاده بود و در کنار فالکائو، سوکراتس، ادر، تونینیو و جونیور به عنوان بهترین تیمی که قهرمان جام جهانی نشدند، شناخته می شوند. برزیل جام را بسیار خوب آغاز کرد و در مرحله اول گروهی از سد شوروی، اسکاتلند و نیوزلند مقتدرانه عبور کرد. زیکو در مقابل اسکاتلند یک گل و در مقابل نیوزلند دو گل به ثمر رساند، تا توانایی تمام کنندگی اش را به رخ بکشد. اما سلسائو بدشانس بود دو تیم مدعی ایتالیا و آرژانتین به عنوان تیم دوم از گروهشان صعود کردند و همگی تشکیل دهنده سخت ترین گروه تاریخ جام جهانی شدند. زیکو زننده یکی از گل های تیمش در مقابل آرژانتین بود تا برزیل چهارمین برد متوالی اش را کسب کند، اما در روزی که پائولو روسی بسیار آماده به نظر می رسید، برزیل با نتیجه 3-2 مغلوب ایتالیا شد و در کمال شایستگی از گردونه مسابقات حذف شد. زیکو با به ثمر رساندن 4 گل برنده کفش برنز جام جهانی 1982 جای گرفت و در تیم منتخب آن مسابقات نیز حضور یافت. برزیل در جام جهانی 1986 بار دیگر با سبک ژوگو بونیتوی تله سانتانا (به معنای بازی زیبا) قدم به میادین گذاشت. زیکو به دلیل مصدومیت از بازی سوم مرحله گروهی مقابل ایرلند شمالی آن هم به عنوان یار جانشین به ترکیب برزیل اضافه شد و در هر سه حضورش در این جام به عنوان بازیکن نیمکت نشین وارد زمین شد. برزیل موفق شد با نتیجه 4-0 از سد لهستان عبور کند، اما در مرحله یک چهارم نهایی اسیر قدرت فرانسه شد. بازی دو تیم با نتیجه مساوی 1-1 خاتمه یافت، در حالی که زیکو یک پنالتی در جریان بازی از دست داد. در ضیافت پنالتی ها زیکو پنالتی اش را به گل تبدیل کرد، اما سوکراتس و ژولیو سزار پنالتی شان را از دست دادند، تا برزیل در کمال ناباوری باز هم از گردونه مسابقات حذف شود.
بازی برجسته زیکو در جام جهانی: زیکو عملکرد فوق العاده ای در تمامی دیدارهای برزیل در جام جهانی 1982 داشت، اما شاید بازی مقابل آرژانتین در مرحله دوم گروهی جام جهانی 1982 که وی زننده یکی از گل های تیمش بود و برزیل را در یک قدمی حضور در نیمه نهایی قرار داد، بتوان برجسته تر از سایر بازی هایش دانست.
78. آرین روبن (هلند)
آرین روبن وینگر تیم ملی هلند در سه جام جهانی 2006، 2010 و 2014 بود که طی 15 حضور در این رقابت ها، 11 برد، 2 تساوی و 2 باخت کسب نمود و 6 بار نیز دروازه حریفان را گشود. آرین روبن را عموماً به دلیل تکنیک فوق العاده، سرعت بالا و بالاخص پای چپ جادویی اش می شناسند که شوت های مهارنشدنی به سمت دروازه حریفان شلیک می کند. روبن در جام جهانی 2006 یکی از مهره های ثابت نارنجی پوشان هلند بود و در اولین حضورش در این مسابقات تک گل پیروزی بخش هلند مقابل صربستان و مونته نگرو را به ثمر رساند. اما شکست در مقابل پرتغال در مرحله یک هشتم نهایی، مانع راهیابی هلند به مراحل بالاتر شد. مصدومیتی که قبل از جام جهانی 2010 گریبانگیر روبن شد، موجب شد وی دو دیدار ابتدایی هلند را از دست بدهد و در دیدار سوم نیز به عنوان یار تعویضی به بازی رود. روبن در مرحله یک هشتم نهایی مقابل اسلواکی گل اول تیمش را به ثمر رساند تا هلند با نتیجه 2-1 پیروز میدان شود و وی نیز عنوان بهترین بازیکن زمین را کسب نماید. ستاره تیم ملی هلند در جریان برد مقابل برزیل نیز در زمین حاضر بود و در مرحله نیمه نهایی نیز زننده یکی از گل های تیمش مقابل اروگوئه بود. هلند با نتیجه 3-2 از سد اروگوئه عبور کرد تا پس از 32 سال راهی فینال جام جهانی شود. اما روبن یکی از تلخ ترین خاطرات فوتبالی اش را در فینال تجربه کرد و یک موقعیت فوق العاده را در دقیقه 62 در مقابل کاسیاس از دست داد، تا گل اینیستا وی و تیمش را از قهرمانی محروم کند. روبن یکی از نامزدهای کسب عنوان توپ طلای جام جهانی 2010 بود، هرچند در پایان نه جزو سه بازیکن برتر مسابقات لقب گرفت و نه در تیم منتخب جایی داشت. در جام جهانی 2014 شاهد بهترین عملکرد روبن بودیم. یک برد 5-1 دلچسب مقابل اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی در همان دیدار نخست مرحله گروهی که با دو گل آرین روبن همراه بود، نوید یک جام درخشان را برای هلند می داد. هلند در دیدار دومش نیز با نتیجه 3-2 از سد استرالیا عبور کرد و روبن یک گل زد و بهترین بازیکن زمین شد. هلند بدون دردسر از مرحله گروهی صعود کرد، اما کار این تیم در مرحله یک هشتم نهایی گره خورد و بازی 1-0 باخته در مقابل مکزیک با دو گل دقایق پایانی به سود هلند خاتمه یافت. کار هلند در دو بازی بعدی اش طی 120 دقیقه با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید، اما با وجود پیروزی در مرحله یک چهارم نهایی مقابل کاستاریکا، در مرحله نیمه نهایی مغلوب آرژانتین شد تا راهی دیدار رده بندی شود. برد 3-0 مقابل برزیل در دیدار رده بندی، در روزی که روبن باز هم بهترین بازیکن زمین شد، موجب شد هلند به عنوان سومی مسابقات برسد. آرین روبن در پایان مسابقات در تیم منتخب جام جای گرفت و توپ برنز سومین بازیکن برتر مسابقات را از آن خود نمود.
بازی برجسته روبن در جام جهانی: روبن در چندین و چند بازی جام جهانی درخشید و بهترین بازیکن زمین شد، اما درخشش وی در برد 5-1 مقابل اسپانیا در مرحله گروهی جام جهانی 2014 که با بریس وی نیز همراه بود، همیشه در یادها خواهد ماند. وی یکی از بهترین بازی های ملی اش را در این دیدار به نمایش گذاشت و به نوعی خاطرات جام جهانی قبل را فراموش کرد.
77. میشاییل بالاک (آلمان)
میشاییل بالاک هافبک تیم ملی آلمان در دو جام جهانی 2002 و 2006 بود و طی 11 بازی در این رقابت ها 8 پیروزی، 2 تساوی و 1 شکست کسب نمود. وی را که از تکنیک خوبی برخوردار بود و شوت های بسیار محکمی با هر دو پا به سمت دروازه حریفان شلیک می کرد، بیشتر به دلیل قدرت رهبری بالا، پاس های فوق العاده و فیزیک مناسب به خاطر داریم. بالاک نقش بسزایی در رساندن آلمان به فینال جام جهانی 2002 ایفا کرد و زننده دو گل سرنوشت ساز آلمان در مقابل آمریکا در مرحله یک چهارم نهایی و کره جنوبی در مرحله نیمه نهایی بود، هر چند محرومیت از حضور در فینال، کام وی و ژرمن ها را تلخ کرد و شکست 2-0 مقابل برزیل، آن ها را در راه رسیدن به جام ناکام گذاشت. بالاک در پایان مسابقات در تیم منتخب جام جهانی 2002 جای گرفت. در جام جهانی 2006 میشاییل بالاک به عنوان کاپیتان آلمان در پی کسب عنوان قهرمانی بود و باز هم بازی های درخشانی در ترکیب آلمان به نمایش گذاشت. او در دو دیدار آلمان مقابل اکوادور و آرژانتین به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، تا آلمان راهی مرحله نیمه نهایی شود. اما شکست مقابل ایتالیا، موجب شد آلمان نتواند برای دومین دوره متوالی به فینال راه یابد. پیروزی 3-1 مقابل پرتغال در دیدار رده بندی موجب شد، آلمان به عنوان سوم دست یابد و بالاک نیز برای دومین بار در تیم منتخب مسابقات قرار بگیرد.
بازی برجسته بالاک در جام جهانی: انتخاب یک بازی برای بازیکنی که دو گل سرنوشت ساز داشته و دو بار نیز به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شده، کار دشواری است. اما شاید بتوان عملکرد وی در دیدار مقابل آرژانتین در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی که به تیمش کمک کرد راهی مرحله نیمه نهایی شود، را یکی از بهترین بازی های وی دانست.
76. فرانکو بارسی (ایتالیا)
فرانکو بارسی مدافع تیم ملی ایتالیا در سه جام جهانی 1982، 1990 و 1994 بود. وی در 10 حضورش در این رقابت ها 7 برد، 2 تساوی و فقط 1 شکست را تجربه کرد. بارسی یک مدافع کامل، مستحکم، با ثبات، سریع و با قدرت فراوان بود. فرانکو با وجود اینکه جزو اعضای آتزوری در جام جهانی 1982 بود، اما هرگز به میدان نرفت. وی به همراه ایتالیا در آن جام موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. در جام جهانی 1990 بارسی درخشید، جاییکه ایتالیا فقط دو گل دریافت کرد و رکورد ماندگار 518 دقیقه کلین شیت را نیز از خود به جای گذاشت. بارسی در تمامی 7 دیدار ایتالیا در آن جام به میدان رفت و نقش بسزایی در 5 کلین شیت متوالی مقابل اتریش، آمریکا، چکسلواکی، اروگوئه و جمهوری ایرلند داشت، هر چند روی اشتباه والتر زنگا، سرانجام کلودیو کانیجیا دروازه ایتالیا را باز کرد. دیدار آرژانتین و ایتالیا در مرحله نیمه نهایی به ضیافت پنالتی ها رسید، بارسی پنالتی اول ایتالیا را تبدیل به گل کرد، اما با درخشش سرجیو گوئه گوچه آ و مهار دو پنالتی، ایتالیا در خانه شکست خورد و نتوانست راهی فینال شود. در دیدار رده بندی ایتالیا با نتیجه 2-1 از سد انگلیس عبور کرد تا به عنوان سومی مسابقات برسد. فرانکو بارسی در تیم منتخب جام جهانی 90 قرار گرفت. در جام جهانی 1994، بارسی کاپیتان ایتالیا بود. در دیدار اول ایتالیا با نتیجه 1-0 مغلوب جمهوری ایرلند شد و در دیدار دوم با نتیجه ای مشابه از سد نروژ عبور کرد، اما بارسی مقابل نروژ مصدوم شد و آتزوری از وجودش در تیم بی بهره بود. بارسی به دیدار نهایی رسید و به ایتالیا کمک کرد 120 دقیقه مقابل برزیل کلین شیت کند، هر چند وی اولین پنالتی تیمش در این مسابقه را از دست داد و ایتالیا مغلوب سلسائو شد و به نایب قهرمانی رضایت داد. بارسی تنها بازیکن غیر آلمانی است که موفق به کسب هر سه عنوان قهرمانی، نایب قهرمانی و سومی جام جهانی شده است.
بازی برجسته بارسی در جام جهانی: دیدار فینال جام جهانی 1994 مقابل برزیل، بارسی با وجود اینکه با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرد، به دلیل عشقش و زندگی اش به میدان رفت. 120 دقیقه مانع گلزنی برزیلی ها شد، هر چند پنالتی اش را در نهایت از دست داد.
75. آلچیدس گیجا (اروگوئه)
شاید این نام برای بسیاری ناشناخته باشد، اما آلچیدس گیجا را بی شک برزیلی ها به خوبی می شناسند. آلچیدس گیجا وینگر راست تیم ملی اروگوئه در جام جهانی 1950 بود و طی 4 حضورش در این رقابت ها موفق به کسب 3 برد، 1 تساوی و ثبت 4 گل زده شد. گیجا بازیکن گلزنی نبود، اما در جام جهانی درخشید و در هر چهار حضورش در این مسابقات موفق به گشودن دروازه حریفان شد. وی ابتدا در اولین بازی مرحله گروهی موفق شد یکی از هشت گل تیمش مقابل بولیوی را به ثمر رساند. با خروج فرانسه از رقابت ها، اروگوئه به راحتی راهی دور نهایی شد. مسابقات نهایی با حضور چهار تیم اروگوئه، برزیل، سوئد و اسپانیا به صورت گروهی برگزار شد. گیجا در جریان تساوی 2-2 اروگوئه مقابل اسپانیا زننده گل اول تیمش بود. سپس یکی از گل های تیمش در جریان برد 3-2 مقابل سوئد را به ثمر رساند و در نهایت زننده گل دوم و قهرمانی تیمش در جریان دیدار مقابل برزیل بود، تا استادیوم ماراکانا را خاموش کند. گیجا علاوه بر کسب عنوان قهرمانی در تیم منتخب جام جهانی 1950 نیز جای گرفت.
بازی برجسته گیجا در جام جهانی: آلچیدس خود می گوید: "فقط سه نفر موفق شدند استادیوم ماراکانا را ساکت کنند: فرانک سیناترا، پاپ و من." یک شوت پای چپ در دقیقه 79 دیدار نهایی مقابل برزیل در حالی که میزبان مسابقات در یک قدمی قهرمانی قرار داشت، رویای 199854 تماشاگر حاضر در ورزشگاه را به باد داد، تا گیجا برای همیشه در یادها بماند. نکته جالب اینکه وی در تاریخ 16 جولای 1950 دروازه برزیل را باز کرد و دقیقاً 65 سال بعد یعنی در تاریخ 16 جولای 2015 درگذشت.
74. آدمير ماركس دهمنزس (برزيل)
آدمير مهاجم تيم ملی برزيل در جام جهانی 1950 بود و طی 6 بازی در اين رقابتها 4 پیروزی، 1 تساوی و 1 شکست كسب نمود و 8 بار دروازه حريفان را گشود. يك مهاجم قدرتمند و سريع، كه با هر دو پا شوتهای غيرقابلمهاری به سمت دروازه حريفان شليك میكرد. وی كه از قدرت تمامكنندگی بالايی برخوردار بود به چشم هواداران همچون يك جادوگر بود، كه با تغيير سرعت و جهت خود همواره مدافعان حريف را فريب میداد. آدمير از همان ديدار ابتدايیاش در جام جهانی 1950 قدرت تمام كنندگی اش را به رخ كشيد و در برد 4-0 مقابل مكزيك دو گل وارد دروازه حريف نمود. وی در بازی آخر مرحله گروهی نيز يكی از دو گل برزيل مقابل يوگوسلاوی را به ثمر رساند. اما اوج درخشش آدمير در دور فينال بود. مسابقات فينال آن دوره در يك گروه چهار تيمی برگزار میشد كه هر چهار تيم با يكديگر مسابقه میدادند و تيمی كه بيشترين امتياز را كسب كرده بود به قهرمانی دست میيافت. آدمير در ديدار اول دور فينال چهار بار دروازه سوئد را گشود، تا برزيل با نتيجه 7-1 پيروز ميدان لقب گيرد. وی سپس يك گل از 6 گل تيمش به اسپانيا را به ثمر رساند. برزيل در بازی آخرش با نتيجه 2-1 مغلوب اروگوئه شد، تا در كمال ناباوری نايب قهرمان شود. آدمير با به ثمر رساندن 8 گل، آقای گل و برنده كفش طلای جام جهانی 1950 شد. وی همچنين توپ برنز سومين بازيكن برتر مسابقات را نيز كسب نمود و در تيم منتخب جام جهانی 1950 قرار گرفت.
بازی برجسته آدمير در جام جهانی: بازی در مقابل سوئد در دور نهايی جام جهانی 1950 كه وی موفق شد به تنهايی چهار گل در يك مسابقه به ثمر رساند. فقط اولگ سالنكو از روسيه موفق شده تعداد گلهای بيشتری (5 گل) در يك مسابقه جامجهانی نسبت به آدمير به ثمر رساند.
73. خوزه آندراده (اروگوئه)
آندراده هافبک دفاعی تیم ملی اروگوئه در جام جهانی 1930 بود و در هر چهار دیداری که در این دوره از مسابقات به میدان رفت موفق به کسب برد شد تا به همراه اروگوئه فاتح اولین دوره جام جهانی شود. آندراده یک بازیکن باهوش و در عین حال جوانمرد بود، که هیچگاه پس از گلزنی به شادی پس از گل نپرداخت. او جنب و جوش فراوانی داشت و سرعت و توانایی های تکنیکی اش موجب شده بود که زمین بازی را تحت سلطه خود قرار دهد. عملکرد درخشان وی در آن دوره از مسابقات همواره مورد تحسین قرار می گیرد، به طوری که از نگاه مجله فرانس فوتبال در سال 1994، به عنوان دهمین بازیکن برتر تاریخ جام جهانی معرفی شد. وی به اروگوئه کمک کرد تا در هر چهار دیدارش مقابل رومانی و پرو در مرحله گروهی، یوگوسلاوی در مرحله نیمه نهایی و آرژانتین در مرحله فینال پیروز شود. آندراده در آن دوره از مسابقات به عنوان سومین بازیکن برتر مسابقات لقب گرفت و توپ برنز را کسب نمود و در تیم منتخب جام جهانی جای گرفت.
بازی برجسته آندراده در جام جهانی: بازی فینال مقابل آرژانتین در جام جهانی 1930. آندراده که به اعجوبه سیاه ملقب بود در برد 4-2 اروگوئه مقابل آرژانتین، نقش بسزایی در گرفتن میانه زمین از حریف و برتری تیمش ایفا نمود.
72. تیری آنری (فرانسه)
تیری آنری مهاجم تیم ملی فرانسه در چهار جام جهانی 1998، 2002، 2006 و 2010 بود و طی 17 بازی در این مسابقات 9 پیروزی، 6 تساوی و 2 شکست کسب نمود و 6 بار نیز دروازه حریفان را گشود. مهاجمی سریع، تکنیکی و چهارچوب شناس که از هوش بسیار بالایی برخوردار بود. برای حضور در جام جهانی 1998، ایمه ژاکه او و داوید ترزگه جوان را به حضور بازیکن باتجربه ای همچون ژان پیر پاپن ترجیح داد. آنری به مهاجم ثابت فرانسه تبدیل شد و در همان دیدار اول دروازه آفریقای جنوبی را گشود و سپس دو بار دروازه عربستان را باز کرد تا جواب اعتماد ژاکه را به بهترین شکل ممکن بدهد. در ادامه مسابقات و پس از پیروزی 1-0 فرانسه مقابل پاراگوئه، آنری کم کم به نیمکت منتقل شد و در بازی های بعدی در مقابل ایتالیا و کرواسی از روی نیمکت ذخیره ها به کمک فرانسه آمد. در دیدار فینال مقابل برزیل به میدان نرفت، اما فرانسه با کسب یک پیروزی دلچسب اولین و تنها قهرمانی خود در تاریخ جام جهانی را جشن گرفت. زمانی که بازی 3-0 شد، قرار بود آنری به میدان برود، اما اخراج مارسل دسایی موجب شد که شانس با وی یار نباشد. آنری با وجود دقایق اندکی که در این جام به میدان رفت، بهترین گلزن فرانسه لقب گرفت. اما در جام جهانی 2002 اوضاع به هیچ عنوان مساعد نبود. فرانسه در همان دیدار اول با یک گل مغلوب سنگال شد و در دیدار دوم با اخراج تیری آنری در دقیقه 25 مسابقه، موفق نشد اروگوئه را شکست دهد، تا شکست 2-0 مقابل دانمارک، پایانی تلخ برای مدافع قهرمانی در همان مرحله گروهی داشته باشد. اما در جام جهانی 2006 آنری و فرانسه در صدد جبران ناکامی خود در جام جهانی قبل برآمدند. دو تساوی مقابل سوئیس و کره جنوبی، فرانسه را در آستانه حذف از مرحله گروهی قرار داد، اما برد مقابل توگو موجب شد موتور آن ها روشن شود. آنری تک گل تیمش مقابل کره جنوبی را به ثمر رساند و زننده یکی از گل های تیمش به توگو بود. پس از برد 3-1 مقابل اسپانیا در مرحله یک هشتم نهایی، فرانسه موفق شد با تک گل زیبای آنری از سد برزیل عبور کند و به مرحله نیمه نهایی صعود کند. در مرحله نیمه نهایی و در یک جدال سخت فرانسه موفق به غلبه بر پرتغال شد، تا به فینال راه یابد. در دیدار فینال، ایتالیا موفق شد در ضیافت پنالتی ها، فرانسه را شکست دهد، تا مانع قهرمانی آنری و یارانش شود. بسیاری تعویض او در دقیقه 107 را دلیل شکست فرانسه عنوان کردند، هرچند مشخص شد که وی به دلیل آسیب دیدگی قادر به ادامه بازی نبوده است. آنری یکی از ده نامزد دریافت عنوان بهترین بازیکن جام جهانی 2006 بود، که در نهایت این عنوان به زیدان رسید. وی در تیم منتخب این جام قرار گرفت. در جام جهانی 2010 آنری به عنوان یک بازیکن ذخیره مورد استفاده قرار گرفت و در دو حضورش به عنوان یار جانشین نتوانست کمکی به فرانسه که درگیر اختلافات داخلی زیادی در تیم بود، کند و بار دیگر فرانسه در همان مرحله گروهی حذف شد.
بازی برجسته آنری در جام جهانی: در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 2006، فرانسه به مصاف برزیل رفت و در حالی که بسیاری معتقد بودند ستارگان برزیل شانس بیشتری برای صعود دارند، آنری به کمک زیدان موفق به غلبه بر سلسائو شدند. ارسال زیبای زیرو از روی ضربه آزاد را تیری آنری با یک بغل پای دیدنی به سقف دروازه برزیل دوخت.
71. آندریاس برمه (آلمان)
آندریاس برمه مدافع چپ تیم ملی آلمان در سه جام جهانی 1986، 1990 و 1994 بود و طی 16 بازی در این رقابت ها، 9 پیروزی، 4 تساوی و 3 شکست کسب کرد. برمه را بیشتر به دلیل ارسال های خوب، شوت های فوق العاده و ضربات آزاد و پنالتی دقیقش به یاد می آوریم. آندریاس برمه به همراه آلمان غربی موفق شد تا فینال جام جهانی 1986 راه یابد، اما شکست در مقابل آرژانتین مانع دستیابی وی به عنوان قهرمانی شد. وی در دیدار نیمه نهایی، بر روی یک ضربه آزاد زیبا از گوشه راست محوطه جریمه با شوتی قدرتمند و اشتباه ژول باتس، دروازه فرانسه را گشود و به ژرمن ها کمک کرد راهی فینال جام جهانی شوند. جام جهانی 1990 اوج مهارت برمه بود. برمه در این مسابقات سه گل بسیار حساس وارد دروازه رقبا کرد. گل دوم در مرحله یک هشتم نهایی مقابل هلند موجب شد پنالتی رونالد کومان در دقایق پایانی بی ثمر باقی بماند. برمه زننده تک گل آلمان در مقابل انگلیس در مرحله نیمه نهایی بود که باز هم از روی یک ضربه ایستگاهی بود. تفاوت ضربات آزاد وی با دیگر بازیکنان مطرح در این بود که وی ضربات را به صورت مستقیم نمی زد، بلکه پس از اینکه یک بازیکن با یک پاس توپ را برای وی آماده می کرد، وی با یک شوت پای چپ محکم دروازه رقبا را فرو می ریخت. اما گلزنی در دیدار نهایی مقابل آرژانتین موجب شد تا آلمان غربی پس از 16 سال بار دیگر فاتح جام جهانی شود. برمه در تیم منتخب جام جهانی 1990 جای گرفت. برمه در جام جهانی 1994 نیز عضو آلمان بود، اما شکست در مقابل بلغارستان در مرحله یک چهارم نهایی، وی و تیمش را از حضور در مرحله نیمه نهایی مسابقات ناکام گذاشت.
بازی برجسته برمه در جام جهانی: برمه در بازی های زیادی در جام جهانی درخشید، اما گلزنی در فینال جام جهانی 1990 که منجر به قهرمانی آلمان در مقابل آرژانتین شد، موجب می شود که وی همیشه در یادها باقی بماند.
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش اول)
100 بازیکن برتر تاریخ جام جهانی (بخش دوم)