100. کارلوس دونگا (برزیل)
کارلوس دونگا هافبک تیم ملی برزیل در سه جام جهانی 1990، 1994 و 1998 بود و در 18 بازی در این رقابت ها موفق به کسب 12 پیروزی، 3 تساوی و 3 شکست شد. دونگا که با وجود اینکه هافبک دفاعی بود از تکنیک قابل قبولی برخوردار بود، تکل های فوق العاده ای می زد و قدرت بازیخوانی بالایی داشت. دوره حضور وی در تیم ملی توسط هواداران و خبرنگاران به "دوره دونگا" مشهور شد، زیرا اعتقاد بر این بود که در دوره حضور وی در تیم ملی، سبک بازی برزیل از هیجان کمتری برخوردار است و تیم تدافعی تر بازی می کند. وی به همراه تیم ملی برزیل در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 1990 مغلوب آرژانتین شد، تا اولین دوره حضورش در جام جهانی موفقیت آمیز نباشد. در جام جهانی 1994 نقش کلیدی در تیم ایفا کرد و پس از نمایش ضعیف رای در دیدار مقابل آمریکا و به تبع آن نیمکت نشینی، بازوبند کاپیتانی به دونگا رسید تا تیم را به سمت قهرمانی در جام جهانی هدایت کند. بدون شک نقش رهبری دونگا در کسب این جام انکارناپذیر است. دونگا در ضیافت پنالتی های دیدار فینال، موفق شد از روی نقطه پنالتی گلزنی کند. در پایان نیز در تیم منتخب جام جهانی 1994 جای گرفت. دونگا بار دیگر و این بار به عنوان کاپیتان اصلی تیم راهی جام جهانی 1998 شد و در مرحله نیمه نهایی بار دیگر از روی نقطه پنالتی در ضیافت پنالتی ها مقابل هلند گلزنی کرد و بهبه سلسائو کمک کرد تا فینال مسابقات راه یابد، اما شکست 3-0 در مقابل فرانسه مانع دفاع از عنوان قهرمانی شد. وی برای دومین بار متوالی در تیم منتخب جام جهانی قرار گرفت تا نامش برای همیشه ماندگار شود.
بازی برجسته دونگا در جام جهانی: بازی هوشمندانه وی در فینال جام جهانی 1994 که به برزیل کمک کرد قهرمانی در آن مسابقات را جشن بگیرد، یکی از بازی های بیادماندنی کاپیتان دونگا بود. وی در ضربات پنالتی، موفق شد دروازه پالیوکا را باز کند.
99. لیونل سانچز (شیلی)
لیونل سانچز مهاجم تیم ملی شیلی در دو جام جهانی 1962 و 1966 بود و 9 بازی در این مسابقات به میدان رفت که حاصل آن 4 پیروزی، 1 تساوی و 4 شکست بوده است. سانچز که تا پیش از سال 2014 با 85 بازی رکورددار بازی در تیم ملی شیلی بود، در جام جهانی 1962 که در کشورش برگزار شد درخشید و به کشورش کمک کرد که به تنها عنوانش در تاریخ این مسابقات دست یابد. شاید خیلی ها وی را با "نبرد سانتیاگو" به یاد آوردند، دیدار میان شیلی و ایتالیا در دور اول مسابقات که با نتیجه 2-0 به سود شیلی خاتمه یافت. در آن دیدار سانچز با 7 بازیکن ایتالیایی درگیر شد و در نهایت با یک ضربه هوک چپ بینی هومبرتو ماسکیو مهاجم آرژانتینی الاصل تیم ملی ایتالیا را شکست و همچنین طی درگیری که با ماریو دیوید مدافع ایتالیا داشت، موجب اخراج وی از زمین مسابقه شد. سانچز با به ثمر رساندن 4 گل در این مسابقات به صورت مشترک به عنوان آقای گل برگزیده شد و ضمن حضور در تیم منتخب جام جهانی 1962، برنده توپ برنز بهترین بازیکن مسابقات شد. وی همچنین به شیلی کمک کرد تا با شکست یوگوسلاوی در دیدار رده بندی، عنوان سوم مسابقات را کسب نماید. سانچز با این چهار گل به صورت مشترک بهترین گلزن شیلی در تاریخ جام های جهانی نیز است. این بازیکن که اغلب در سمت چپ بازی می کرد، نتوانست در جام جهانی 1966 درخشش خود را تکرار کند و همراه با شیلی در جایگاه چهارم مرحله گروهی قرار و از دور مسابقات حذف شدند.
بازی برجسته سانچز در جام جهانی: دیدار مقابل شوروی در مرحله یک چهارم نهایی که با باز کردن دروازه لو یاشین به تیمش کمک کرد، با نتیجه 2-1 شوروی قدرتمند را شکست داده و در جمع چهار تیم برتر مسابقات قرار گیرد.
98. فلورین آلبرت (مجارستان)
آلبرت مهاجم تیم ملی مجارستان در دو جام جهانی 1962 و 1966 بود و در مجموع 7 بار به میدان رفت که حاصل آن 4 پیروزی و 3 شکست بوده است. آلبرت معروف به "امپراطور"، یکی از مهاجمان بزرگی بود که از اعتماد به نفس زیادی برخوردار بود و به اندازه کافی برای انجام کارهای جسورانه و جدید در زمین آماده بود. وی در 20 سالگی عملکرد خارق العاده ای در جام جهانی 1962 داشت و موفق شد با به ثمر رساندن 4 گل به صورت مشترک آقای گل این مسابقات لقب گیرد و به همراه مجارها تا مرحله یک چهارم نهایی مسابقات صعود کند و عنوان بهترین بازیکن جوان مسابقات را نیز از آن خود نمود. درخشش ستاره ها مجارها در جام جهانی 1966 نیز ادامه یافت و هرچند موفق نشد در این مسابقات گلی به ثمر رساند، اما با هدایت مجارستان به جمع هشت تیم برتر مسابقات، موفق شد در تیم منتخب جام جهانی 1966 نیز جای گیرد.
بازی برجسته آلبرت در جام جهانی: در دیدار مقابل بلغارستان در جام جهانی 1962 موفق به ثبت هت تریک شد، تا ستاره ای جدید به دنیای فوتبال معرفی شود.
97. آندرس اینیستا (اسپانیا)
آندرس اینیستا هافبک تیم ملی اسپانیا در سه جام جهانی 2006، 2010 و 2014 بود و در 10 حضورش در این مسابقات، 7 برد و 3 شکست را تجربه کرد. اینیستا را که اغلب به دلیل قدرت حمل توپ فوق العاده، کار تیمی و پاس های بی نظیرش می شناسیم، فقط در یک دیدار اسپانیا در جام جهانی 2006 به میدان رفت و آن هم برد 1-0 مقابل عربستان بود. اسپانیا در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات مغلوب فرانسه شد و از دور مسابقات حذف گردید. اما بهترین عملکرد اینیستا و همچنین اسپانیا در تاریخ برگزاری جام جهانی به سال 2010 باز می گردد، که تنها قهرمانی لاروخا در این مسابقات رقم خورد. هرچند اسپانیا با شکست 1-0 مقابل سوئیس، شروع ضعیفی در این مسابقات داشت، اما شش برد متوالی موجب شد تا این تیم به قهرمانی در جام جهانی دست یابد. اینیستا گل دوم تیمش را در جریان برد 2-1 مقابل شیلی در مرحله گروهی به ثمر رساند و مهمتر از آن زننده گل قهرمانی اسپانیا در فینال جام جهانی مقابل هلند بود. وی که در بازی مقابل شیلی، پاراگوئه و هلند به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، در پایان مسابقات در تیم منتخب جام جهانی 2010 قرار گرفت. اما در جام جهانی 2014 همچون اکثر بازیکنان اسپانیا عملکرد ضعیفی داشت، تا مدافع عنوان قهرمانی در همان مرحله گروهی از دور مسابقات حذف شود.
بازی برجسته اینیستا در جام جهانی: شاید مهمترین اتفاقی که ممکن است برای یک بازیکن در طول زندگی فوتبالی اش رخ دهد، به ثمر رساندن گل قهرمانی تیمش باشد. آندرس اینیستا نیز موفق به این مهم شد، آن هم در فینال جام جهانی و در دقیقه 116 در مقابل هلند، تا اسپانیا را به اولین و تنها عنوان قهرمانی خود در جام جهانی برساند. او عنوان بهترین بازیکن فینال را به خاطر عملکرد خوبش از آن خود نمود.
96. اولدریخ نیدلی (چکسلواکی)
اولدریخ نیدلی وینگر چپ تیم ملی چکسلواکی در دو جام جهانی 1934 و 1938 بود و در 6 حضورش در این رقابت ها موفق به کسب 4 پیروزی، 1 تساوی و 1 شکست شد. نیدلی در جام جهانی 1934 درخشید. وی در دور اول زننده گل پیروزی بخش چکسلواکی در مقابل رومانی بود. در مرحله یک چهارم نهایی باز هم گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند تا چکسلواکی با پیروزی 3-2 مقابل سوئیس راهی مرحله یک چهارم نهایی شود. هت تریک وی در مرحله نیمه نهایی مقابل آلمان، موجب شد تا چکسلواکی برای اولین بار راهی فینال جام جهانی شود، اما شکست 2-1 در مقابل ایتالیا در فینال، دست وی و تیمش را از رسیدن به جام کوتاه کرد. وی با به ثمر رساندن 5 گل موفق به کسب کفش طلای جام جهانی 1934 شد، اما در سال 2006، فیفا اعلام کرد که گل دوم وی مقابل آلمان، بنام رودولف کرچیل ثبت شده، تا وی با 4 گل در کنار ادموند کونن و آنجلو شیاویو به صورت مشترک آقای گل جام جهانی باشد. نیدلی در ضمن جایزه توپ برنز این جام را نیز کسب نمود و در تیم منتخب جام جهانی 1934 جای گرفت. وی در جام جهانی 1938 نیز عضو چکسلواکی بود. در دیدار نخست مقابل هلند یکی از سه گل تیمش را به ثمر رساند و در بازی مقابل برزیل زننده تساوی بخش تیمش بود، هرچند در بازی تکراری چکسلواکی شکست خورد و از گردونه رقابت ها حذف شد. نیدلی با به ثمر رساندن 6 گل، بهترین گلزن چکسلواکی در تاریخ جام جهانی است.
بازی برجسته نیدلی در جام جهانی: بازی نیمه نهایی جام جهانی 1934 که چکسلواکی با درخشش نیدلی موفق شد با نتیجه 3-1 آلمان را شکست دهد و راهی فینال جام جهانی شود. نیدلی در آن دیدار دو گل به ثمر رساند و نقش بسزایی در گل دیگر تیمش داشت.
95. گری لینکر (انگلیس)
لینکر مهاجم تیم ملی انگلستان در دو جام جهانی 1986 و 1990 بود و در مجموع 12 بار به میدان رفت که حاصل آن 5 پیروزی، 4 تساوی و 3 شکست بوده است. وی را می توان بهترین بازیکن انگلیس در جام جهانی های پس از 1966 (که انگلیس قهرمان شد) دانست. لینکر جام جهانی 1986 را بسیار خوب شروع کرد و موفق شد با به ثمر رساندن 6 گل آقای گل این مسابقات لقب گیرد، هرچند جادوی مارادونا وی و تیمش را در راه صعود به جمع چهار تیم برتر ناکام گذاشت. لینکر در تیم منتخب جام جهانی 1986 نیز جای گرفت. گری که یک گلزن تمام عیار بود، به عنوان ستاره تیم سر بابی رابسون راهی جام جهانی 1990 شد. در این جام نیز 4 گل به ثمر رساند و کفش برنز مسابقات را از آن خود نمود و به همراه انگلیس برای دومین بار در تاریخ جام های جهانی راهی مرحله نیمه نهایی شد، هر چند با شکست در مقابل آلمان و ایتالیا به عنوان چهارم قناعت کرد. لینکر با به ثمر رساندن 10 گل، بهترین گلزن انگلیس در تاریخ برگزاری جام های جهانی است.
بازی برجسته لینکر در جام جهانی: بازی در مقابل لهستان در مرحله گروهی جام جهانی 1986 که وی موفق به ثبت دومین هت تریک سریع تاریخ جام های جهانی شد.
94. گئورگی ساروسی (مجارستان)
گئورگی ساروسی مهاجم تیم ملی مجارستان در دو جام جهانی 1934 و 1938 بود. ساروسی 5 بازی در جام جهانی انجام داد که حاصلش 3 پیروزی و 2 شکست بود. ساروسی فوتبالیست کاملی بود که بیشتر به دلیل تطبیق پذیری تاکتیکی و تکنیک بالایش مشهور شد. وی در جام جهانی 1934 فقط یک بار به میدان رفت و آن نیز در جریان شکست 2-1 در مقابل اتریش در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات بود و زننده تک گل تیمش در آن مسابقه بود. اما اوج درخشش وی به جام جهانی 1938 باز می گشت. ساروسی در هر چهار دیدار مجارستان در جام جهانی 1938 به میدان رفت و با گلزنی در تمامی چهار دیدار مذکور به رکورد جالبی دست یافت. وی موفق شده در تمامی دیدارهایی که در جام جهانی به میدان رفته گلزنی کند. ساروسی به همراه مجارستان تا فینال جام جهانی 1938 صعود کرد، هرچند شکست 4-2 مقابل ایتالیا مانع قهرمانی مجارها شد. ساروسی با به ثمر رساندن 5 گل در این مسابقات، ضمن کسب کفش نقره جام جهانی 1938، در تیم منتخب مسابقات جای گرفت و همچنین توپ برنز را نیز به عنوان سومین بازیکن برتر مسابقات دریافت نمود.
بازی برجسته ساروسی در جام جهانی: بازیکنی که در تمامی مسابقاتی که در جام جهانی حاضر است گلزنی می کند، نشان می دهد که همواره در نقطه اوج قرار داشته، اما شاید بتوان بازی در مقابل اندونزی را که وی موفق به زدن دو گل شده تا مجارستان با شش گل از سد حریف خود عبور کند، بهترین بازی ساروسی دانست.
93. جیرسئو (برزیل)
جیرسئو هافبک هجومی تیم ملی برزیل در سه جام جهانی 1974، 1978 و 1982 بود و در طول 12 بازی در این مسابقات، 7 برد، 3 تساوی و 2 شکست کسب کرد و 3 بار نیز دروازه حریفان را گشود. بازیکنی که از سرعت بسیار خوبی برخوردار بود و با توجه به تکنیکش به "مورچه کوچک" معروف شد. از دور دوم گروهی جام جهانی 1974 به عنوان بازیکن ثابت در تیم ملی برزیل به میدان رفت و به همراه این تیم راهی دیدار رده بندی مسابقات شد، اما شکست مقابل لهستان دست وی و تیمش را از کسب مدال کوتاه کرد. در جام جهانی 1978 با وجود حضور کاپیتان ریولینو و ستاره ای نوظهور به نام زیکو، جیرسئو ستاره سلسائو بود و در تمامی بازی های تیمش در این رقابت ها به میدان رفت. پس از صعود از دور اول گروهی، در دور دوم جیرسئو درخشید و در همان دیدار اول دو گل به پرو زد، تا تیمش 3-0 پیروز شود، در تساوی مقابل آرژانتین و برد مقابل لهستان نیز بازی کرد، اما تفاضل گل کمتر برزیل نسبت به آرژانتین موجب شد این تیم راهی دیدار رده بندی شود. در دیدار رده بندی وی موفق شد گل برتری برزیل مقابل ایتالیا را به ثمر رساند، تا برزیل به مقام سوم مسابقات دست یابد. جیرسئو 3 گل در این مسابقات به ثمر رساند و به عنوان سومین بازیکن برتر مسابقات موفق به کسب توپ برنز شد و در تیم منتخب جام جهانی 1978 جای گرفت. جیرسئو در تیم فوق العاده برزیل در جام جهانی 1982 نیز حضور داشت، اما فقط در یک بازی مقابل شوروی بازی کرد.
بازی برجسته جیرسئو در جام جهانی: درخشش در مقابل پرو در مرحله دوم گروهی جام جهانی 1978 که موفق شد دو بار دروازه حریف را بگشاید و به برزیل کمک کرد تا در آستانه حضور در فینال جام جهانی قرار بگیرد، اما اتفاقاتی که در دیدار آرژانتین و پرو افتاد، وی و تیمش را در این راه ناکام گذاشت.
92. دیگو فورلان (اروگوئه)
دیگو فورلان مهاجم تیم ملی اروگوئه در سه جام جهانی 2002، 2010 و 2014 بود و طی 10 بازی در این مسابقات 3 پیروزی، 3 تساوی و 4 شکست به همراه تیمش کسب نمود. وی که شوت های فوق العاده ای می زد را می توان به راحتی بهترین بازیکن اروگوئه در جام های جهانی پس از قهرمانی این تیم در سال 1950 نام برد. فورلان در جام جهانی 2002، موفق شد اولین گلش را در جدال زیبای اروگوئه-سنگال که با تساوی 3-3 خاتمه یافت به ثمر رساند. اوج درخشش وی به جام جهانی 2010 باز می گردد که 5 گل به ثمر رساند، اما به دلیل اینکه فقط یک پاس گل داده بود پایینتر از توماس مولر، داوید ویا و وسلی اسنایدر که همگی 5 گل به ثمر رسانده بودند، قرار گرفت. وی با درخشش در این مسابقات ضمن حضور در تیم منتخب جام، توپ طلای بهترین بازیکن مسابقات را از آن خود نمود و به اروگوئه کمک کرد تا پس از 40 سال در جمع چهار تیم برتر جام جهانی قرار گیرد، هرچند با دو شکست در مقابل هلند و آلمان، دستشان از کسب مدال کوتاه ماند. فورلان در جام جهانی 2014 نیز دو بار پیراهن تیم ملی کشورش را بر تن کرد، هرچند نتوانست همچون دوره قبل تاثیرگذار باشد و همراه با اروگوئه توسط کلمبیا در مرحله یک هشتم نهایی از دور مسابقات کنار رفتند.
بازی برجسته فورلان در جام جهانی: وی در اغلب دیدارهایش در جام جهانی 2010 درخشید به نحوی که به اولین بازیکن جام جهانی از سال 1990 بدل شد که در یک دوره از مسابقات موفق به زدن سه گل از خارج از محوطه جریمه می شود. اما شاید بتوان دیدار مقابل غنا در مرحله یک چهارم نهایی را که وی زننده تک گل تیمش بود و در ضیافت پنالتی ها نیز توپش را به گل تبدیل کرد، تا اروگوئه به جمع چهار تیم صعود کند، بهترین بازی وی دانست. وی در این دیدار همچون دو دیدار مقابل فرانسه و آفریقای جنوبی در مرحله گروهی، به عنوان بهترین بازیکن مسابقه انتخاب شد.
91. لیونل مسی (آرژانتین)
فوق ستاره حال حاضر فوتبال جهان نیاز به معرفی ندارد. لیونل مسی در طول سه جام جهانی 2006، 2010 و 2014 مهاجم آرژانتین بود و در 15 حضورش در این مسابقات 11 برد، 2 تساوی و 2 شکست کسب نمود. مسی در جام جهانی 2006 و در جریان پیروزی 6-0 آرژانتین مقابل صربستان و مونته نگرو به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت و به جوانترین بازیکن آرژانتین در تاریخ جام جهانی بدل شد. مسی در این دیدار یک گل و یک پاس گل به نام خود ثبت کرد تا آغازی رویایی در جام جهانی داشته باشد. مسی دو بار دیگر نیز در این مسابقات به میدان رفت، اما خوزه پکرمن به وی برای دیدار حساس مقابل آلمان در مرحله یک چهارم نهایی میدان نداد، تا یکی از مدعیان مسابقات، زودتر از موعد حذف شود. در جام جهانی 2010 همه نگاه ها به بهترین بازیکن جهان بود، اما مسی در پست غیر تخصصی اش آن فروغ همیشگی را نداشت و بدون زدن گل و باز هم به همراه آرژانتین با حذف در مقابل آلمان در مرحله یک چهارم نهایی از دور مسابقات حذف شد. اوج درخشش مسی در جام جهانی 2014 بود. وی در هر سه دیدار مرحله گروهی دروازه حریفان را گشود، در مرحله یک هشتم نهایی با یک پاس زیبا موجب گلزنی دی ماریا مقابل سوئیس شد و به تیمش کمک کرد به جمع هشت تیم برتر صعود کند. با پیروزی مقابل بلژیک و هلند این امید برای آرژانتین زنده شد تا پس از 28 سال بار دیگر بر بام فوتبال دنیا بایستد، اما شکست در مقابل آلمان، مانع قهرمانی آن ها شد. مسی علاوه بر اینکه در تیم منتخب جام جهانی 2014 قرار گرفت، توپ طلای بهترین بازیکن و کفش برنز بهترین گلزن مسابقات با چهار گل را از آن خود نمود.
بازی برجسته مسی در جام جهانی: لیونل مسی در یک دیدار جام جهانی 2010 و چهار دیدار جام جهانی 2014 عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود نمود، اما شاید بتوان دیدار مقابل نیجریه در مرحله گروهی جام جهانی 2014 را بهترین بازی وی دانست، تنها دیداری که موفق به ثبت بریس در جام جهانی شد.