دورف ۳۳ ساله، از زمانی که مجبور شد سهام باقیماندهی خودش از بزرگترین شبکهی اجتماعی روسیه، یعنی ویکی را به یک میلیاردر کرملینی در سال ۲۰۱۴ بفروشد، زیاد با تکنولوژی سروکار داشت. او روی پیامرسان رمزگذاریشدهی (اینکریپتشده) تلگرام کار میکرد. دورف معتقد است که تلگرام را نمیشود هک کرد. تلگرام تاکنون ۱۸۰ میلیون کاربر در دنیا و ۴۰ میلیون کاربر فقط در ایران دارد و روزانه نیم میلیون نفر کاربر جدید جذب میکند.
دورف و برادر بزرگش نیکولای (برندهی جایزه ریاضی و برنامهنویسی)، نرمافزار خودشان را بهخوبی تنظیم کردهاند و هیچ کشور، شخص و حتی آژانس قانونی مثل FBI نتوانسته است از آنها جاسوسی کند. طبق اظهار آنها، FBI قصد داشت با رشوه دادن به یکی از توسعهدهندگان تلگرام در سانفرانسیسکو، اطلاعاتی در مورد این نرمافزار به دست بیاورد. موقعیت مکانی سرورهای تلگرام نامشخص و مخفی است و اسامی افراد توسعهدهندهی آن نیز مشخص نیست. دورف این افراد را رفقای میلیونر مینامد. دورف در دبی و نزدیک دفترش در طبقه بیست و سوم آسمانخراشی در شهر رسانهای دبی، میگوید:
من عاشق تلگرام در اینجا هستم. رشد و توسعه آن بهاندازهای شتاب دارد که گویی یک استارتاپ است.
..........
گارانتی مادامالعمر
دورف قصد ندارد تلگرام را به هیچ قیمتی بفروشد. او قصد دارد از تلگرام برای کسب درآمد در سال آینده استفاده کند، ولی پول بهدستآمده از درآمد آن، صرف توسعهی تلگرام خواهد شد. او دوست ندارد تلگرام را مانند ویکی که به کرملین (به دلیل فشارهای سیاسی) فروخت، به کسی بفروشد و میگوید تلگرام به هیچ قیمتی فروشی نیست.
با اینکه مؤسسان رقیبان بزرگی مثل واتساپ و اسکایپ نهایتا راضی به فروش برنامهی خود شدند، دورف میگوید قصد ندارد به پیشنهادات خرید بقیه گوش دهد. او میگوید تا به حال چندین بار از افراد مشهور سیلیکون ولی پیشنهاداتی دریافت کرده است؛ ولی حاضر نیست تلگرام را بفروشد. او هویت این افراد را فاش نکرد؛ ولی طیف قیمت پیشنهادی آنها را از ۳ تا ۵ میلیارد دلار اعلام کرد. وی میگوید:
حتی با ۲۰ میلیارد دلار هم حاضر به فروش آن نیستم. این یک گارانتی مادامالعمر است.
*مثلا شما بیای یه کانال بزنی
اطلاعاتت رو هیچ جا نزاری هیچکس نمیتونه بفهمه اون کانال از کیه
و یکی از مشکلات تو ایران اینه ک تو همه چیش نمیتونن گوهخوری کنن واسه همین بهترین گزینه چیه؟ #فیلتر