تمامی این اخبار ابتدا از مقاله این خبرگذاری امریکایی شروع شد که در آن اتهاماتی به مالک میلان زده شد و سپس سایر خبرگذاری ها به این منبع استنداد کرده و به آن پر و بال دادند. پس لازم دانستیم به سراغ منبع اصلی خبر بریم.
🔹 خبرنگار نیویورک تایمز خالد پنجا که در مورد شرکت اقای لی تحقیق کرده در گفتگو با کوریره دلو اسپورت بخشی از تحقیقات خود را گفته است که در ادامه با هم میخوانیم.
🔹 خبرنگار نیویورک تایمز که راجع به ادعاهای جدید یونگ هونگ لی مالک میلان تحقیق کرده است، اینگونه میگوید: "ممکن است که این گزارش باعث شود که فوتبال ایتالیا از خود شرمنده شود. اگر من طرفدار میلان بودم، باید میدانستم چه کسی مالک باشگاه من است."
🔹 او ادامه میدهد: "با بررسی اسناد، مدارک، اطلاعات، مصاحبه ها و بازدید از دفتر شرکت در چین، بسیار متعجب و از کم بودن اطلاعات غافلگیر شدم. ما توانستیم بفهمیم که چرا و چگونه سرمایه گذاری فوتبال چین در خارج از این کشور هم گسترش یافته است."
🔹 "در مورد خرید میلان یک دسیسه چینی و کلاهبرداری بزرگ صورت گرفته است. این ضربه ای سخت بر کسی است که باشگاه بزرگ میلان را خریده و ما از او هیچ اطلاعاتی نداریم. در حالیکه در طرف مقابل ما به خوبی از گروه سونینگ مالک اینتر و وضعیت آنها اگاهیم."
🔹 "ما در مورد این مسئله ماه ها مشغول کار بودیم و هستیم. در چین و سایر نقاط جهان به تحقیق پرداختیم. با مردم و کارشناسان بسیار زیادی در سراسر جهان و چین صحبت کردیم ولی هیچکس اطلاعاتی از یونگ هونگ لی نداشت. از خود میپرسیدیم کسی با این وضعیت و بی اطلاعی از او چگونه موفق به خرید باشگاهی بزرگ مثل میلان شده است."
🔹 خبرنگار نیویورک تایمز طبق ادعای خود، در مسائل مالی هم به اشتباهات عمدی و دستکاری و ...پی برده است. دلیل این صحبت هم شهادت کمپانی گواندینگ لیون است. شرکتی که به عنوان تامین کننده مالی شرکت اقای لی شناخته میشود. این خبرنگار ادعا میکند که مالکان میلان عملا فاسد و به نوعی مفسد اقتصادی هستند.
🔹 این خبرنگار ادامه میدهد: "باشگاه بعد از تاخیرهای زیاد به آقای لی فروخته شد. آن هم در حالیکه آنها مقدار زیادی پول از شرکت الیوت قرض گرفتند. حال سوال است که چرا مقامات مسئول در ایتالیا اجازه چنین معامله ای را دادند. شما باید جواب این سوال را بدهید. به نظر من انها باید دقت و مراقبت بیشتری به خرج میدادند. به عبارتی دیگر هواداران میلان باید بر نحوه این معامله پرس و جو و جستجو میکردند."
🔹 این خبرنگار افزود: "مبلغ این انتقال بسیار بالا بود و بخشی از سرمایه آن را شرکت الیوت تامین کرد. من نتوانستم بفهمم که نحوه معامله مالک میلان با این شرکت چگونه است و به نوعی پولشویی در این معامله رخنه کرده است یا خیر"
🔹 وی در ادامه: "شرکت الیوت به مانند یک لاشخور مالی است. بنابراین آنها فعلا از سرمایه خود در میلان مراقبت میکنند و در پرداخت و دریافت پول خود بسیار جدی هستند و اگر نتوانند وام خود را پس بگیرند به عبارتی وام خود را میخرند و مالک باشگاه خواهند شد و تیم را در اختیار میگیرند. تحقیقات ما در زمینه پرونده اقای لی ادامه خواهد داشت."
🔴 در ادامه این صحبتها میرابلی در مصاحبه با پرمیوم اسپورت به این صحبتها پاسخ داد: "ما فقط به حقیقت نگاه میکنیم و به هرچیزی در روزنامه ها و مطبوعات که براساس شایعات کذب باشد جواب نمیدهیم."
⚫️ قبل از صحبت های میرابلی، خبرگزاری #ایل_ژورناله صحبت های این خبرنگار نیویورک تایمز را یک کذب خالص خواند و خطاب به این خبرنگار اعلام کرد که چگونه میتوان به صراحت در مورد فردی اینگونه اتهام زد در صورتی که طبق گفته خودتان هیچ چیز از آن فرد نمیدانید و برای اثبات ادعای خود هیچ سند و مدرکی ارائه نکرده اید؟ همچنین تا کنون هیچ نگرانی در مورد پرداخت اقساط صندوق الیوت وجود نداشته است و تنها مانعی که سبب میشد لی نتواند مستقیما برای پرداخت بدهی الیوت از چین سرمایه وارد کند، قوانین سفت و سخت وضع شده توسط دولت مرکزی چین برای جلوگیری از خروج سرمایه از این کشور است.