طرفداری - در حالی که نقل و انتقالات، روز به روز غیر قابل پیش بینی تر می شود، اما سعی می کنیم آن را طبق قوانین در بیاوریم. در حالی که این یادداشت را برای نقل و انتقالات یوونتوس می نویسم، به صحبت های پدربزرگم فکر می کنم که زمانی که بزرگ می شدم به من می گفت:
اگر خراب نیست، درستش نکن.
ویا:
اگر برنامه نریختی، در واقع برنامه ریخته ای تا شکست بخوری.
و دیگر لازم نیست بگوییم که احساس می شود سیاست ماروتا و پاراتیچی در این تابستان برای یوونتوس اینگونه است.
در حالی که طرفداران فوتبال همیشه عاشق نقل و انتقالات هستند و اینکه باشگاهشان بازیکن خوب جذب کند، یوونتوس به روند خودش که منجر به فتح شش اسکودتوی پیاپی و دو بار حضور در فینال لیگ قهرمانان در عرض سه سال شده است، ادامه می دهد. جدایی آنتونیو کونته، ویدال، پوگبا، پیرلو و توز هم نتوانست بیانکونری را تضعیف کند.
به نظر می رسد یوونتوس برخلاف دو تابستان گذشته، قصد ندارد ستاره هایش را بفروشد. تمدید قرارداد دیبالا با رقمی بالا، آن هم در حالی که او تنها 23 ساله است، گواهی بر این ادعاست. دیبالا حالا تقریبا به اندازه هیگواین و بیشتر از جیجی بوفون دستمزد می گیرد. در حالی یوونتوسی ها تمام ابتکارات تبلیغاتی دیبالا را به دست نمی آورند، اما حداقل می دانند او دیگر برای پول در آوردن بیشتر به جای دیگری نخواهد رفت.
پس از دیبالا، یوونتوس قرارداد ماریو مانژوکیچ را تمدید کرد. شاید او در این فصل تاثیر گذارترین بازیکن یوونتوس در سیستم جدید الگری بود. یوونتوس همچنین قرارداد بن عطیه و کوادرادو را دائمی کرد. کوادرادو از دوره اول پیوستنش به یوونتوس خیلی پیشرفت کرده و دیگر آن بازیکن کم عقلی نیست که مورینیو به او بازی نمی داد و در بازی اش پختگی به چشم می خورد. خرید بن عطیه نیز بسیار خوب بود زیرا مدافع میانی پخته و باکیفیت این بازیکن مراکشی، با این قیمت تقریبا در بازار امروزه محال است. بن عطیه می تواند به خوبی جای کیه لینی را که معمولا زیاد مصدوم می شود، پر کند و همچنین جای باتزالی پا به سن گذاشته را نیز پر می کند. خرید بن عطیه به معنی فروش روگانی جوان نیست زیرا مدیران و مربیان یوونتوس نگاهی ویژه به او دارند و او در کنار کالدارا آینده خط دفاعی بیانکونری را شکل می دهد.
یوونتوس همچنین در ژانویه توماس رینکون را از جنوا خرید. با آنکه در نیم فصل دوم، به رینکون زیاد بازی نرسید اما انتظار می رود وی در فصل آینده زمان بیشتری پیدا کند. یوونتوس در ژانویه آینده نگری کرد و شاید به جای براردی، ترجیح داد اورسولینی جوان را بخرد و برای آینده خط دفاعی خود، ماتیا کالدارا را از آتالانتا به خدمت گرفت. تصمیم هوشمندانه ای بود که این دو بازیکن در باشگاهشان به صورت قرضی ماندند تا به پیشرفتشان ادامه دهند. به نظر می رسد اورسولینی در این تابستان، به صورت قرضی به باشگاه دیگری فرستاده شود اما کالدارا در کنار اسپیناتزولا که او نیز بازیکن یوونتوس محسوب می شود، در آتالانتا می ماند.
بنابراین، تا اینجا یوونتوس آینده نگری خود را بسیار خوب انجام داده و سعی می کند در این تابستان، ستاره هایش را نیز حفظ کند. اما خرید جدید چطور؟ چیزی که هواداران یوونتوس خیلی مشتاق آن هستند. اولویت بندی ماروتا و پاراتیچی، خرید بازیکنانی است که جای بازیکنان پا به سن گذاشته بیانکونری را بگیرند.
با توجه به پا به سن گذاشتن دنی آلوز و لیخشتاینر، یوونتوس به فکر یک مدافع راست خواهد بود. آنها مشخصا، دی شیلیو را هدف قرار داده اند که می تواند در سمت راست و چپ خط دفاعی به خوبی بازی کند، جوان و ایتالیایی است و قیمت معقولی هم دارد. در حالی که مدافع میلان، تنها 24 ساله است، تجربه سال ها بازی برای باشگاه میلان را دارد و 30 بازی ملی در کارنامه دارد. با توجه به عدم تمدید قرارداد دی شیلیو، یوونتوس سعی می کند از این مزیت برای کم کردن قیمت او استفاده کند زیرا به نظر می رسد با توجه به علاقه دی شیلیو به الگری، توافق شخصی با بازیکن از همین حالا انجام شده است و میلان نمی خواهد این بازیکن را به صورت آزاد از دست بدهد.
وضعیت کیتا بالده، وینگر لاتزیو نیز شبیه به دی شیلیو است. در حالی که قرارداد کیتا نیز رو به پایان است، یوونتوس سعی می کند او را با قیمتی معقول خریداری کند. کیتا می تواند جانشین خوبی برای مانژوکیچ باشد. فراموش نکنید که یوونتوس از زمان مصدومیت پیاتسا، برای چهار بازیکن هجومی تیمش یار تعویضی نداشته و بخت و اقبال با آنها یار بود که همه آنها بدون مصدومیت فصل را سپری کردند. با ورود کیتا، مانژوکیچ حتی می تواند ذخیره خوبی برای هیگواین باشد تا در صورت مصدومیت احتمالی جای او را بگیرد و یا به صورت چرخشی با او بازی کند.
با توجه به تغییر سیستم الگری به 4-2-3-1، یوونتوس دیگر آنقدرها هم نیازمند خرید هافبک میانی نیست. با آنکه شاید نتوان زیاد روی آمادگی خدیرا در تمام فصل حساب کرد، اما مارکیزیو و رینکون روی نیمکت هستند. این شرایط، می تواند باعث شود یوونتوس از خرید کورنتین تولیسو صرف نظر کند زیرا این بازیکن گرانقیمت است و معلوم نیست به خوبی در سیستم یوونتوس جا بیفتد و نقش بازیکن کلیدی داشته باشد. به زبان ساده هیچ تضمینی نیست که تولیسو بهتر از خدیرا و مارکیزیو کار کند.
به عنوان گزینه جانشین تولیسو، یوونتوس باز هم تماس هایی برای خرید لیاندرو پاردس از رم برقرار کرده است. مونچی، مدیر جدید رم می خواهد کلاسن را از آژاکس و پلگرینی را از ساسولو خریداری کند و به دلیل مشکلات فیرپلی مالی، رم احتمالا فروش خواهد داشت و پاردس می تواند قربانی این مساله شود.
صحبت های بالا، به این معنی نیست که بیانکونری به دنبال ستاره بزرگی نباشد. در حالی که ماروتا و پاراتیچی با مدیر برنامه پاردس در تماس هستند، وضعیت آنخل دی ماریا را نیز پیگیری می کنند زیرا مدیر برنامه هر دو بازیکن یک نفر است. دی ماریا از زمان حضور کونته در یوونتوس، به این تیم لینک می شد اما این اولین بار است که خرید او می تواند واقعی تر باشد. دیگر خرید بزرگ یوونتوس می تواند داگلاس کوستا باشد. بیانکونری با توجه به رابطه بسیار خوبش با مدیران بایرن مونیخ، به این تیم آلمانی اطلاع داده که اگر قصد فروش وینگر برزیلی را داشتند، او را پیش از همه به یوونتوس بدهند.
دیگر گزینه برای تقویت خط حمله، پاتریک شیک است. بازیکنی که تقریبا یک زلاتان جوان است. با این حال رقابت سختی برای خرید شیک بین اینتر، دورتموند و یوونتوس وجود دارد و با آنکه شانس بیانکونری بخاطر پاول ندود، بیشتر از رقباست اما باز هم احتمالا این بازیکن یک فصل دیگر به صورت قرضی در سمپدوریا می ماند.
با توجه به اینکه یوونتوس ترکیب کاملا آماده ای دارد و بر روی جوانان آینده دار نیز سرمایه گذاری کرده است، احتمالا لیست خرید بیانکونری از سایر تیم های بزرگ سری آ کوتاه تر خواهد بود. در حقیقت استراتژی یوونتوس این است که در این تابستان، در وهله اول ستاره هایش را حفظ کند. البته مطمئنا در بین گزینه هایی که نام بردیم، خریدهایی انجام خواهد شد.