طرفداری- شکودران موستافی مدافع تیم ملی آلمان و باشگاه آرسنال امیدوار است که رکورد شکست ناپذیری اش در لباس توپچی ها تا جایی که ممکن است ادامه پیدا کند. از زمان پیوستن این مدافع میانی به آرسنال در تابستان 2016، آرسنال طی 22 بازی که از موستافی بهره می برده به 16 پیروزی و 6 تساوی دست یافته است. غیبت او در ماه دسامبر در ترکیب توپچی ها کاملا ملموس بود؛ جایی که آرسنال در غیاب مدافع پیشین والنسیا دو شکست پیاپی را برابر منچسترسیتی و اورتون تجربه کرد.
اسکای گزارش می دهد: موستافی در این رابطه گفته است:
امیدوارم که این آمار را تا پایان فصل حفظ کنم. دستیابی به چنین چیزی دشوار است اما به شخصه بازی به بازی می روم که حداکثر توانم را بگذارم و رشد کنم، آنگاه نتایج از راه خواهند رسید. وقتی که می بازم، گاهی به خانه نمی روم و شب را در هتل می مانم چون نمی خواهم با اخبار مرتبط با آن سر و کار داشته باشم. برای سایر مردم بیش از خودم بابت رکورد شکست ناپذیری خوشحال هستم.
وی در وصف روحیه پیروزی خواهی خود گفت:
وقتی به میدانی پا می گذارم به شکست فکر نمی کنم زیرا آنجا هستم چون می خواهم برنده شوم. پیش از هر کاری چنین ذهنیتی دارم چون من فوتبالیستی هستم که خواهان رشد کردن و برنده شدن است و همین روحیه گاهی پس از شکست خوردن کار را برایم سخت می کند.
در آستانه تقابل سه شنبه شب با واتفورد، آرسنال با اختلافی 8 امتیازی نسبت به چلسی صدرنشین در رده دوم لیگ برتر انگلستان قرار دارد. صرف نظر از چنین شرایطی، موستافی می گوید که تمرکز آرسنال بیش از این که روی نتایج رقبا باشد، روی کار خودش است.
ما خیلی به تیم های دیگر و ماری که دارند انجام می دهند نگاه نمی کنیم. در پایان باید روی کار خودتان در قالب یک تیم تمرکز کنید. می دانیم که بازی های بزرگی در پیش داریم و باید بازی به بازی پیش برویم. آگاهیم که لیگ برتر آسان نیست و همه تیم ها می دانند که چگونه دفاع کنند و همچنین می توانند روی ضد حملات به رقبایشان ضربه بزنند. اگر نگاه شما به تیم های دیگر باشد، ناگهان امتیاز از دست می دهید و پس مهم این است که نگاهی به خودمان بیاندازیم و تلاش کنیم کلیه امتیازات ممکن را جمع کنیم.
موستافی تنها آلمانی حاضر در رختکن آرسنال نیست و وی می گوید که حضور پر مرته ساکر و مسوت اوزیل در جمع توپچی ها، به او کمک کرده تا سریع تر با لیگ برتر انگلیس خو بگیرد.
چنین چیزی خوب است چون در شروع کار می توانستم به آن ها مراجعه کنم و از آن ها بخواهم که شرایط را برایم شرح دهند. آن ها می توانند بگویند: می دانم که تو فلان عادت را داری ولی در انگلستان شرایط به گونه دیگری است. چنین چیزی کار را کمی آسان تر می کند. وقتی من به تیم ملی راه یافتم، پر خداحافظی کرده بود و پس ما هرگز کنار هم بازی نکرده بودیم. پر را می شناسم ولی مسوت را کمی بیشتر زیرا ما در دو جبهه با هم بازی می کنیم. ولی در مجموع جو رختکن تیم خوب است و به راحتی می شود با همه نفرات خو گرفت زیرا همه آن ها افراد خوش برخوردی هستند.