مطلب ارسالی کاربران
امسال 54 پروژه ورزشي در كشور در صورت تخصیص اعتبار افتتاح خواهد شد
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در بخش دیگری از نشست خبری در خصوص مجموعه ورزشی انقلاب تهران گفت: برای هر مجموعه ورزشی تعریف خاصی در نظر گرفته شده است، به عنوان نمونه ورزشگاه آزادی یک پایگاه قهرمانی، همگانی، فرهنگی و ورزشی است و مجموعه ورزشی انقلاب نیز یک مجموعه فرهنگی ـ تفریحی و همگانی است. باشگاه انقلاب یک پایگاه قهرمانی نیست. از این مجموعه به عنوان مجموعه فرهنگی، تفریحی و ورزش عمومی استفاده می شود.
مدبر افزود: این که گفته می شود در این مجموعه اقدامات تجاری صورت می گیرد، درست نیست. اما این مجموعه می تواند تا دو درصد فعالیت های تجاری، اقتصادی در زمینه ورزشی داشته باشد. نگاه ما بر این بود که در مجموعه ورزشی انقلاب، مکان تجاری با برندهای ورزشی که مورد استفاده ورزشکاران است صورت بگیرد که در حال حاضر این اقدام نیز صورت نمی گیرد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه ساخت و سازهایی در اطراف فدراسیون گلف و مجموعه انقلاب صورت می گیرد، گفت: این ساخت و ساز مربوط به ایجاد یک آکادمی بین المللی مجهز گلف است که از طریق بخش خصوصی در حال ساخت است و هیچ گونه جنبه تجاری ندارد.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی درباره احداث ساختمان های فدراسیون های ورزشی در مجموعه ورزشی انقلاب نیز گفت: این ساختمان در هفت طبقه در مجموعه ورزشی انقلاب طراحی شده است. سال گذشته عملیات خاکبرداری و تثبیت خاک برای احداث سازه ها صورت گرفت و از ابتدای سال 95 نیز کار عملیات سازه آن به مناقصه گذاشته شده است.
وی افزود: برنده این مناقصه مشخص شده و کارگاه به وی تحویل شده است. امیدواریم این سازه در هشت ماه آینده انجام شود و مابقی عملیات نیز با شتاب بیشتر و تامین اعتبارات به اتمام برسد.
مدبر اضافه کرد: با احداث این ساختمان همه فدراسیون های ورزشی از جمله فدراسیون فوتبال در این مکان مستقر می شوند.
وی گفت: احداث این ساختمان به منظور هماهنگی بیشتر بین وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و فدراسیون های ورزشی است. استقرار فدراسیون ها در این مکان با نظر معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در باره آخرین اقدامات برای اجرای عملیات بازسازی ورزشگاه شیرودی با قدمت 73 سال گفت: این مجموعه ورزشی نیاز به بازسازی اساسی دارد و قرار است در این مجموعه زمین فوتبال و استخر بازسازی شود و بقیه بخش ها تخریب شود و به جای آن ظرفیت ورزشی این مجموعه سه برابر شود.
مدبر افزود: تصمیم گرفته شد در این مجموعه، مرکز همایش، پارکینگ، مسجد و همچنین فروشگاه های تجاری با حداکثر 20 درصد احداث شوند. البته این فروشگاه های ورزشی با برندهای ورزشی فعالیت می کنند تا ورزشکاران بتوانند لوازم و تجهیزات ورزشی خود را از این طریق تهیه کنند.
وی افزود: این طرح در حال حاضر در کمیسیون ماده پنج فنی قرار دارد و پس از آن طراحی این مجموعه به مسابقه گذاشته شود.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در باره برخی اظهارنظرها در باره فدراسیون سوارکاری و مجموعه اسب سواری نوروزآباد گفت: مجموعه سوارکاری نوروزآباد از استانداردهای لازم برای برگزاری مسابقات برخوردار است و این مجموعه متناسب با استانداردهای رشته سوارکاری است.
مدبر افزود: به فدراسیون سوارکاری اعلام کرده ایم که هر قسمت از این مجموعه ورزشی مورد استفاده است، انتخاب و طی قرارداد اجاره ای آن را تحویل بگیرند.
وی گفت: فدراسیون سوارکاری اصرار دارد این مجموعه ورزشی به آنها واگذار شود تا آنها نیز آن را به بخش خصوصی واگذار کنند. این مغایر قانون و خلاف مقررات است.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: ما حتی به فدراسیون سوارکاری اعلام کردیم که اگر مجموعه ورزشی نوروزآباد نیاز به بازسازی دارد، بخش خصوصی می تواند با شرکت توسعه قرارداد ببندد و ما نیز از این امر استقبال خواهیم کرد. فدراسیون سوارکاری می خواهد خلاف قانون عمل کند. زیرا از نظر این شرکت قرارداد در قرارداد خلاف قانون است.
مدبر افزود: فدراسیون سوارکاری مطالبات خود را به شرکت توسعه هنوز پرداخت نکرده است و به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که به طور یک ساله با رقم 270 میلیون تومان اجاره مجموعه ورزشی نوروز آباد را در اختیار این فدراسیون قرار دهیم، اما این فدراسیون انتظاراتی مغایر با قانون را داشته است.
مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در باره اعتبارات بودجه ای این شرکت در سال های 93، 94 و 95 گفت: در سال 93 اعتبارات این شرکت 170 میلیارد تومان بوده که 130 میلیارد تومان آن تخصیص یافت، در سال 94 نیز این رقم به 205 میلیارد تومان افزایش یافت که از این رقم 124 میلیارد تومان به شرکت توسعه تخصیص یافت.
مدبر گفت: در سال گذشته با توجه به مشکلات اقتصادی کشور نتوانستیم بودجه کامل را دریافت کنیم که اگر این رقم تخصیص می یافت برخی طرح های ورزشی از جمله ورزشگاه نقش جهان با وقفه دو ماهه روبه رو نمی شد.
وی بودجه سال 95 این شرکت را 386 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: امیدواریم این رقم تخصیص یابد تا بتوانیم طرح های نیمه تمام کلان را به بهره برداری برسانیم که در صورت تخصیص این اعتبار 54 طرح شامل ورزشگاه نقش جهان اصفهان، سه ورزشگاه 15 هزار نفری در شهرهای بوشهر، بیرجند، بجنورد، 14 ورزشگاه پنج هزار نفری، سه سالن دومیدانی در بروجن، اردبیل، خرم آباد، دو پیست دوچرخه سواری در کرمان و رشت، سالن 6 هزار نفری سنندج، دو سالن مسابقاتی و 28 سالن تمرینی افتتاح خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی افزود: اتمام طرح های نیمه تمام شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی حدود دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و برخی طرح های نیمه تمام ورزشی نیز به دلیل تامین نشدن منابع مالی متوقف شده است.