طرفداری- باشگاه بایرن مونیخ برای این فصل از رقابت هی بوندسلیگا شعار و لوگویی خاص طراحی نموده بود و عبارت “Chapinos4ever” در بیشتر مكان های باشگاه و محل تمرین تیم دیده می شد. این شعار به نوعی در طول فصل به بازیكنان مونیخی انگیزه می بخشید و حال باشگاه بایرن مونیخ به هدف خود مبنی بر فتح لیگ بوندسلیگا در چهار فصل متوالی دست یافته است. به این ترتیب نسل فعلی مونیخی ها در تاریخ ماندگار خواهند شد و بازیكنانی نظیر فیلیپ لام، توماس مولر و مانوئل نویر به افتخاری دست می یابند كه اسطوره هایی نظیر فرانتس بكن باوئر، گرد مولر، اولی هوینس، لوتار ماتئوس و الیور كان هرگز آن را تجربه نكرده اند.
چهار قهرمانی متوالی فراتر از یك عدد و آمار ساده است و بیشتر بیان كننده قدرت و ثبات یك تیم می باشد، در واقع زمان قهرمانی های غیر قابل پیش بینی تیم هایی نظیر اشتوتگارت، وردربرمن و وولفسبورگ در بوندسلیگا به پایان رسیده و دیگر چنین موفقیت های غافلگیركننده ای هرگز قابل تصور نیست. با تمام این تفاسیر برای قهرمانی شایسته مونیخی ها می توان سه دلیل عمده در نظر گرفت، یك: سیاست نقل و انتقالات باشگاه، دو: روحیه فوق العاده تیمی و سه: حضور پپ گواردیولا به عنوان سرمربی.
از جذب داگلاس كاستا و كینگزلی كومان در تابستان گذشته می توان به عنوان بهترین خریدهای بوندسلیگا نام برد كه بسیار سریع تر از حد انتظار توانستند خود را با شرایط جدید تطبیق دهند، هر چند كه این دو در لیگ قهرمانان اروپا چندان درخشان ظاهر نشده اند، علاوه بر این یوشوا كیمیش و آرتورو ویدال نیز در این فصل دو مهره مهم بایرن مونیخ بوده اند و می توان ادعا نمود كه در دوران نقل و انتقالات تابستانی گذشته مونیخی ها هیچ بازیكنی را به اشتباه جذب نكرده اند.با وجود رقابت بالا در بین بازیكنان تیم برای قرار گیری در تركیب اصلی تیم، هیچ مشكلی در بین بازیكنان تیم دیده نشده و همدلی و هماهنگی خاصی بین بازیكنان تیم وجود داشته است و ستارگانی نظیر آرین روبن و فرانك ریبری به خوبی بازیكنان جدید را بین خود پذیرفته اند و به همین ترتیب آنها توانستند در بازی های حساس فصل نبود بازیكنی تاثیرگذر نظیر ژروم بوآتینگ را جبران نمایند.
پپ گواردیولا سرمربی تیم نیز در فصل اخیر از سیستم چرخشی مناسبی بهره برده و برای همه بازی های لیگ تاكتیكی منطقی و درست در نظر گرفته است. مونیخی ها در این فصل تنها دو مرتبه شكست را پذیرا شده ند و كسب سه قهرمانی متوالی با هدایت پپ گواردیولا با توجه به آماری كه به ثبت رسیده، بسیار تخیركننده و ستودنی بوده است. در حقیقت می توان ثبات موجود در بایرن مونیخ را حاصل تصمیمات و افكار پپ گواردیولا دانست، ثباتی كه از زمان حضور اوتمار هیتسفلد در بایرن مونیخ و كسب سه قهرمانی متوالی بین سال های 1999 تا 2001 بی نظیر بوده است. به همین دلیل این ادعا كه هر مربی دیگری نیز با برخورداری از چنین كادر لوكسی می توانست به چنین موفقیتی در مونیخ دست یابد را می توان اظهاراتی عوام پسندانه و پوپولیستی دانست و به گفته اوتمار هیتسفلد:"اهمیت كار گواردیولا در سال های آتی مشخص خواهد شد."
سران مونیخی همواره فتح بوندسلیگا را صادقانه ترین عنوان ممكن دانسته اند، چون برای رسیدن به آن می بایست هر هفته تلاش نمود و از ثبات خوبی برخوردار بود. با این وجود برای هواداران بایرن مونیخ و حتی سران باشگاه، بازیكنان و خود گواردیولا نیز تنها فتح بوندسلیگا آن هم به صورت متوالی كافی نبوده و عملكرد این سرمربی اسپانیایی تنها از روی نتایج بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا ارزیابی خواهد شد. بایرن مونیخ در این فصل با بد شانسی هر چه تمام تر با وجود عملكردی فوق العاده نتوانستند در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا از سد اتلتیكو مادرید عبور نمایند و به همین خاطر در بررسی بیلان پپ گواردیولا در بایرن مونیخ علاوه بر در نظر گرفتن سه قهرمانی متوالی در بوندسلیگا، سه شكست متوالی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل سه تیم اسپانیایی نیز در نظر گرفته خواهد شد.
در بیست و یكم ماه می گواردیولا از این فرصت برخوردار خواهد بود تا قبل از ترك مونیخ با فتح DFB Pokal یك عنوان دیگر نیز به دست آورد و در صورت دستیابی به چنین موفقیتی وی خواهد توانست برای مونیخی ها دومین دوبل قهرمانی را به ارمغان بیاورد، با این وجود این سرمربی اسپانیایی به خوبی می داند كه با وجود شرایط موجود، كسب این عنوان نیز چندان برای مونیخی ها راضی كننده نخواهد بود.
در هر سه شكست بایرن مونیخ در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپای سه فصل اخیر بی تردید پپ گواردیولا اشتباهاتی تاكتیكی مرتكب شده است كه در عدم صعود بایرن مونیخ به دیدار پایانی تاثیرگذار بوده اند، اما در بوندسلیگا تیم او در بیشتر مواقع فوق العاده عمل نموده و تصمیمات گواردیولا در این رقابت ها همواره نتیجه بخش بوده است.