بخش سیزدهم
لطفا این مطلب را share دهید.
______________________________________________________________________________________________________________
در اوایل قرن هجدهم ، نقشه های قدیمی ای ، متعلق به یک افسر نیروی دریایی ترکیه به نام " پیری ریز " ، در کاخ " توپکاپی " کشف گردید . دو اطلس دیگر نیز که شامل نقشه ی کل مدیترانه و نواحی اطراف بحر المیت است و متعلق به همین افسر نیروی دریایی ترکیه است ، در کتابخانه ی دولتی برلین وجود دارد.
تمامی این نقشه ها برای کنترل به نقش برداری آمریکایی به نام " آرلینگتون هـ . مالری " سپرده شدند. وی پس از بررسی اظهار نمود که تمامی مکان های جغرافیایی بر روی نقشه وجود دارند اما در جای خود ترسیم شده اند.
او از نقشه پرداز دیگری به نام " والترز " که در انجمن نقشه برداری نیروی دریایی آمریکا مشغول به کار بود ، دعوت به همکاری نمود . آن دو نقشه ها را شبکه بندی نمودند و بر روی کره ای آنها را ترسیم کردند و کشف جالبی کردند : نقشه های " پیری ریز " نه تنها از نظر دریای مدیترانه و بحر المیت بلکه از نظر ترسیم سواحل امریکای شمالی و جنوبی و ناهمواری های قطب جنوب کاملا دقیق بودند. این نقشه ها به غیر از مرزهای قاره ها و مناطق مختلف ، وظعیت توپو گرافی منطقه را نیز به طور کاملا صحیح مشخص می نمودند و تمامی سلسله کوه ها و قله ها و جزایر و رود خانه ها و دشت ها نیز با منهای دقت ترسیم شده بودند.
در سال سال 1957 " سال جغرافیا " این نقشه ها به " جسوییت فادر لاینهم " رئیس رصد خانه وستون سپرده شد. وی پس از بررسی های فراوان صحت نقشه ها را تایید کرد. صحت نقشه های مناطقی که هنوز هم شناخت زیادی از ان نداریم .
از همه جالب تر سلسله کوه های قطب جنوب است که با اینکه بر روی نقشه های "پیری ریز " ترسیم شده اما تا سال 1952 کشف نشده بود.این سلسله کوه ها صد ها سال است که با یخ پوشیده شده است و نقشه های آن امروز با کمک دستگاه های بازتاب امواج تهیه و ترسیم گردیده اند.
تحقیقات جدید پروفسور " چارلر هـ . هاپگود " و ریاضی دان معروف " ریچارد و . استراچان " ، حقایق باورنکردنی ای را روشن کردند . با ممقایسه ی نقشه های " پیری ریز" و عکس های هوایی ای که توسط ماهواره ها از زمین تهیه شده ، کاملا آشکار است این نقشه ها باید به کمک عکس های هوایی ای که از ارتفاعات بسیار زیادی گرفته شده ، ترسیم شده باشند.
چگونه چنین چیزی امکان دارد؟!! باید سفینه ای از ارتفاع بسیار زیاد و درست بالای شهر " قاهره " ، دوربین خود را به طورعمودی به طرف زمین تنظیم و عکس برداری کند تا هر منطقه ای که در شعاع 8000 کیلومتری شهر " قاهره " قرار دارد ، دقیقا در میدان دید عدسی دوربین قرار بگیرد.
با این روش عکس برداری هرچه کشور ها و قاره ها از مرکز دید عدسی دورتر می شوند، کوچکتر وبه علت کروی بودن زمین ، خمیده ی رو به پایین به نظر می رسند .مثلا آمرکای جنوبی کشیده و خمیده به نظر میرسد ، یعنی درست آنطور که در نقشه های " پیری ریز" و عکس های هوایی ماهواره های آمریکایی مشخص است.
اینجا چند سوال پیش می آید که باید به آنها پاسخ دهیم :
بدون تردیدد ، تهیه و ترسیم این نقشه ها توسط اجداد ما امکان نداشته و مطمئنیم که این نقشه ها به کمک فناوری های فضایی امروزی تهیه می شوند . پس چگونه می توان این معما را حل کرد؟! آیا باید این افسانه را که فضانوردان باستانی (در برخی تمدن ها خدایان) این نقشه ها را نازل کرده اند را بپذیریم؟! جالب است بدانیم که بدانیم " پیری ریز" نقشه هایش را از روی نقشه های دیگری که آنها نیز از روی نقشه های دیگر تهیه شده بودند ، ترسیم کرده که تا به امروز اصل آن نقشه ها بدست نیامده است! با این که تاریخ نقشه های " پیری ریز" مربوط به قرن هجدهم است ، اما وجود چنین نقشه های دقیقی در این قرن نیز قابل توجیه نیست.
نقشه بردار هرکسی که بوده ، مسلما قادر به پرواز در ارتفاع بسیار بالا و نقشه برداری از آن نقطه بوده است !