طرفدارى- آرمين فه در اين فصل بار ديگر هدايت آينتراخت فرانكفورت را بر عهده گرفته و به نوعى به اين تيم بازگشته است. در تاريخ بوندسليگا تا كنون چهل و چهار مرتبه سرمربيان تيم هاى مختلف، به نيمكت مربى گرى تيم سابق خود بازگشته اند، اما تنها در چهارده مورد اين سرمربيان در دومين دوره حضور خود، عملكردى بهتر نسبت به دوره اول از خود بر جاى گذاشته اند.
در سال 2011 هنگامى كه وولفسبورگ در نبردى سخت براى بقا در بوندسليگا قرار داشت، سران اين باشگاه با اخراج سرمربى خود و براى نجات، فليكس ماگات را به عنوان سرمربى جديد خود برگزيدند، چون اين سرمربى در سال 2009 وولفسبورگ را به قهرمانى در بوندسليگا رسانده بود. ماگات با حضور خود در جمع گرگ ها توانست اين تيم را از سقوط نجات دهد، اما در فصل بعد وى نتوانست تيم را به رده اى بهتر از هشتم برساند و در ماه اكتبر سال 2012 بعد از شروعى نه چندان قابل قبول از سمت خود اخراج گرديد.
آرمين فه خود نيز از تجربه اى مشابه برخوردار است، بعد از قهرمانى اشتوتگارت در سال 2007 با هدايت اين سرمربى، سران اشتوتگارت در فصل گذشته نيز مى خواستند بار ديگر به يكى از مدعيان بوندسليگا بدل گردند و به همين دليل آرمين فه را به عنوان سرمربى تيم انتخاب گردند، اما با گذشته دوازده هفته از اين رقابت ها، اشتوتگارت تنها موفق به كسب نه امتياز شد و اين مسئله سبب گرديد تا آرمين فه از سمت خود كناره گيرى كند تا راه براى انتخاب هوب استيونس هلندى به عنوان مربى جديد اشتوتگارت باز گردد. هوب استيونس البته در سال 2014 نيز موفق به نجات اشتوتگارت از سقوط به دسته پايين تر گرديده بود و در سال 2015 بعد از چند ماه استراحت توانست بار ديگر نيز ناجى اين تيم از سقوط به بوندسليگاى دو گردد. اين سرمربى هلندى به طور ميانگين در هر دو دوره حضور خود در اشتوتگارت موفق به كسب 1.2 امتياز در هر ديدار براى اين تيم شده است. استيونس همچنين در دوره متفاوت هدايت شالكه را نيز عهده دار بوده است.
باشگاه بايرن مونيخ نيز در تاريخ خود بارها شاهد بازگشتن سرمربيان خود بوده است. اودو لاتك سرمربى فقيد و موفق اين تيم با بازگشت خود به نيمكت مربى گرى مونيخى ها در سال 1983 كه تا سال 1987 به طول انجاميد، توانست اين تيم را به يك هت تريك قهرمانى در بوندسليگا برساند و تا حدودى به دوره موفقيت آميز نخست خود در بايرن مونيخ بين سال هاى 1970 تا 1975 نزديك شود. اودو لاتك در اولين دوران حضور خود در بايرن مونيخ علاوه بر فتح سه باره بوندسليگا، يك مرتبه نيز اين تيم را به قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا رسانده بود.
جيووانى تراپاتونى ايتاليايى نيز دو مرتبه حضور بر روى نيمكت مربى گرى بايرن مونيخ را تجربه نموده است، اين سرمربى ايتاليايى در فصل 1994/95 و در اولين حضور خود در مونيخ با ثبت كردن ميانگين 1.71 امتياز در هر بازى چندان عملكرد قابل قبولى از خود ارائه نكرد و از اين تيم جدا شد. اما اين اسطوره مربى گرى فوتبال ايتاليا در فصل 1996/97 بار ديگر به بايرن مونيخ بازگشت و تا زمان جدايى مجدد خود در سال ،1998 با ثبت ميانگين 2.01 اميتز در هر بازى براى اين تيم يك قهرمانى در بوندسليگا و يك قهرمانى در DFB Pokal را نيز به ارمغان آورد.
اوتمار هيتسفيلد نيز در دوره متفاوت بين سال هاى 1998 تا 2004 و 2007 تا 2008 هدايت مونيخى ها را بر عهده داشته و به طور ميانگين آمار 2.08 امتياز در هر بازى را از خود بر جاى گذاشته است. اين "ژنرال" آلمانى با به ارمغان آوردن هفت قهرمانى در بوندسليگا، سه قهرمانى در DFB Pokal، يك قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا و همچنين يك قهرمانى در جام باشگاه هاى جهان، موفق ترين سرمربى تاريخ بايرن مونيخ محسوب مى گردد.
يوپ هاينكس ديگر سرمربى موفق مونيخى ها نيز در سه دوره متفاوت هدايت اين تيم را بر عهده گرفته است، در سال 1991 اين سرمربى آلمانى با وجود كسب دو قهرمانى بوندسليگا به صورت تعجب برانگيزى از سمت خود در بايرن مونيخ اخراج شد. در سال 2009 يوپ هاينكس براى چند بازى به طور موقت هدايت مونيخى ها را بر عهده گرفت و در نهايت وى در سومين مرتبه حضور خود بر روى نيمكت مربى گرى مونيخى ها توانست اين تيم را در سال 2013 به يك سه گانه تاريخى برساند.
رالف رنگنيك نيز از ديگر مربيانى محسوب مى گردد كه در دومين دوران حضور خود عملكرد موفق ترى از خود بر جاى گذاشته است. اين سرمربى آلمانى كه در حال حاضر مديريت ورزشى باشگاه جنجالى لايپزيگ را بر عهده دارد در فصل 2005/06 تنها به دليل اختلاف با كادر مديريت باشگاه و با وجود بر جاى گذاشتن ميانگين قابل قبول دو گل در هر بازى، از سمت خود كناره گيرى نمود. رانگنيك در سال 2011 و با بازگشت خود به اين تيم علاوه بر فتح DFB Pokal، حتى اين تيم را به مرحله نيمه نهايى ليگ قهرمانان اروپا رساند و در پايان فصل با ثبت نمودن آمار ميانگين 1.23 امتياز در هر بازى به دليل بيمارى از سمت خود كناره گيرى نمود.
برونو لاباديا نيز از ديگر سرمربيانى است كه در دومين دوره حضور خود عملكرد موفق ترى داشته است. در فصل 2009/10 لاباديا تنها بعداز گذشت نه ماه حضور بر روى نيمكت مربى گرى هامبورگ از سمت خود اخراج گرديد، اما در فصل گذشته وى در دومين دوره حضور خود در هامبورگ توانست با كسب ده امتياز از شش بازى انتهاى فصل، ناجى باسابقه ترين تيم بوندسليگا شود و مانع از سقوط اين تيم به دسته پايين تر گردد.
كريستوف دام سرمربى كلن ما بين سال هاى 1986 تا 1990 بسيار موفق بود و توانست اين تيم را يك بار به مقام سومى و دو مرتبه به نايب قهرمانى بوندسليگا برساند. سال 2006 دام بار ديگر به كلن بازگشت و توانست اين تيم را كه در آن زمان در بوندسليگاى دو حضور داشت، به بوندسليگاى يك بازگرداند. فصل بعد نيز كريستوف دام موفق به حفظ كلن در بوندسليگا شد، اما اين سرمربى در انتهاى فصل به صورت اختيارى از سمت خود كناره گيرى نمود.
هانس مه ير در سال 1999 كار خود را با مونشن گلادباخ آغاز نمود، در سال 2001 اين سرمربى توانست با مونشن گلادباخ به بوندسليگاى يك صعود نمايد، اما در سال 2003 مه ير خود از سمت مربى گرى مونشن گلادباخ كناره گيرى نمود. در سال 2008 بار ديگر هانس مه ير آلمانى هدايت اين تيم را در بوندسليگا بر عهده گرفت و با وجود نگه داشتن مونشن گلادباخ در بوندسليگاى يك قبل از پايان مهلت قراردادش از اين تيم جدا گرديد.