فصل 2012/13
اولين فصل از حضور برندان راجرز در ليورپول با تغييرات فراوانى به همراه بود، بيشتر بازيكنان پا به سن گذاشته و خريدهاى اشتباه از تيم كنار گذاشته شدند تا جا براى بازيكنان و استعدادهاى جوان باز گردد. با اين وجود ليورپول شروع چندان مناسبى در فصل نداشت و تا هفته ششم قرمزها همچنان در انتظار كسب اولين سه امتياز فصل بودند.
با وجود اينكه ليورپول در آن فصل از شرايط چندان مناسبى برخوردار نبود، راجرز به جوانى هفده ساله به نام رحيم استرلينگ اعتماد نمود و در دومين بازى فصل، وى را در تركيب اصلى تيم خود قرارداد و در ماه دسامبر سال 2012 نيز قرارداد وى تمديد گرديد. بعد از پايان دور رفت از رقابت هاى فصل 2012/13 ليورپول در رده مايوس كننده دهم جدول رده بندى قرار گرفته بود كه سبب شد اين تيم براى تقويت كادر خود در بازار نقل و انتقالات زمستانى فعال شود.
دانيل استاريج و فيليپه كوتينيو دو خريد موفق زمستانى قرمزها بودند كه توانستند در مجموع با به ثمر رساندن سيزده گل و ارسال دوازده پاس گل در دور برگشت كمكى بزرگ براى لوئيز سوارز در خط حمله ليورپول و اوج گيرى تيم باشند تا در پايان فصل قرمزها با يك پله صعود نسبت به فصل قبل در رده هفتم قرار گيرند. در ساير رقابت هاى آن فصل نيز ليورپولى ها بسيار نا اميد كننده ظاهر شدند.
در رقابت هاى FA Cup اين تيم در دور چهارم با شكست دردناك مقابل تيم دسته سومى اولدهام كنار رفت، ماموريت اين تيم براى دفاع از عنوان قهرمانى جام اتحاديه باشگاه هاى انگليس نيز با قبول شكست مقابل تيم سوانسى در مرحله يك هشتم نهايى، به پايان رسيد و در رقابت هاى يورو ليگ نيز اين تيم خيلى زود با شكست مقابل زنيت روسيه حذف شد. با اين وجود به دليل مشاهده پيشرفت هايى در نحوه بازى ليورپول، برخى نتايج غيرقابل قبول اين تيم در اولين فصل از حضور برندان راجرز قابل توجيه است.
فصل 2013/14
در تابستان بار ديگر فرصتى در اختيار راجرز قرار گرفت تا كادر خود را با حذف برخى مهره هاى ناكارآمد كوچكتر نمايد، بازيكنانى نظير اسوارت دونينگ و اندى كارول با ضررى در حدود 40 ميليون يورو به باشگاه هاى ديگر واگذار شدند و جذب ممدو ساخو به مبلغ 19 ميليون يورو از پاريس سن ژرمن به گران ترين خريد اين تيم در آن زمان تبديل گرديد، اين مدافع ميانى به همراه سيومن ميگنولت دروازه بان جديد وظيفه بازگرداندن انسجام به خط دفاعى قرمزها را داشتند.
در تابستان 2013 موضوع بسيار جنجالى در ليورپول نگه داشتن لوئيز سوراز بود، چون اين مهاجم اروگوئه اى با آرسنال براى پيوستن به جمع توپچى ها وارد مذاكر شده بود، اما با مخالفت شديد قرمزها سوارز مجبور به ماندن در آنفيلد شد. در ادامه ليورپول با جذب بازيكنانى نظير لوئيز آلبرتو، ويگتور موزس فاز تهاجمى خود را باز هم تقويت نمود.
ليورپول دور رفت از رقابت هاى ليگ جزيره آن فصل را با ايستاندن در رده پنجم به پايان رساند، در دور برگشت اما عملكرد اين تيم باز هم پيشرفت محسوسى داشت و اين تيم بين هفته هاى بيستم و سى و پنجم بدون شكست باقى ماند و همچنين توانست در اين مدت به يازده پيروزى متوالى نيز دست يابد. قرمزها چنين موفقيتى را مديون زوج تهاجمى لوئيز سوارز و دانيل استاريج (S&S) بودند كه توانستند در اين مدت 53 گل به ثمر رسانند. البته در اين فصل ليورپول به آمار خيره كننده 101 گل زده در طول فصل نيز دست يافت كه ركوردى در تاريخ باشگاه ليورپول محسوب مى شود.
با وجود اينكه قرمزها در اين فصل نيز خيلى زود از رقابت هاى جام اتحاديه و FA Cup كنار رفتند، اما روياى فتح ليگ برتر جزيره بعد از 24 سال در اين فصل در حال تبديل به واقعيت بود. اما شكست 2:0 خانگى مقابل چلسى با اشتباه محرز كاپيتان جرارد و تساوى نا اميد كننده 3:3 مقابل كريستال پالاس در هفته ما قبل آخر رقابت ها، چنين رويايى را نابود نمود.
با وجود اينكه كسب مقام دوم نيز براى قرمزها در پايان فصل تا حدودى غيرمنتظره بود، اما يادآورى چگونگى از دست دادن اين قهرمانى براى هواداران تيم همچنان دردناك و ناراحت كننده است. در مجموع پيشرفت هاى ليورپول نسبت به فصل قبل بسيار آشكار بود و برندان راجرز سرمربى تيم دوران بسيار موفقيت آميزى را تجربه مى نمود كه مى توانست با تكيه بر آن ساختار خوبى را در ليورپول پايه ريزى نمايد.
فصل 2014/15
در تابستان 2014 لوئيز سوارز شش ماه بعد از تمديد قرارداد خود با ليورپول به مبلغ خيره كننده 81 ميليون يورو به بارسلونا واگذار شد. سران ليورپول علاوه بر درآمد كسب شده از فروش سوارز مبلغ هفتاد ميليون يورو نيز در خريد بازيكنانى نظير لالانا، ماركوويچ و لوورن سرمايه گذارى نمود و انتظار مى رفت آنها با همراهى ماريو بالوتلى ايتاليايى بتوانند فصل موفقيت گذشته را تكرار نمايند. همانطور كه پيش بينى مى شد اما قرمزها نتوانستند با جدايى سوارز نيز عملكردى موفقيت آميز داشته باشند و مصدوميت طولانى مدت دانيل استاريج نيز مزيد بر علت شد تا قرمزها نتوانند به موفقيت هاى فصل گذشته حتى نزديك شوند. از طرفى تيم نيز نتوانست با تغييرات تاكتيكى مداوم برندان راجرز به ريتم خوبى دست يابد.
در رقابت هاى ليگ قهرمانان اين تيم در مرحله گروهى حذف شد و در رقابت هاى يورو ليگ نيز اين تيم با شكست مقابل بشيكتاش كنار رفت. در رقابت هاى داخلى اما وضعيت بهتر بود و ليورپول در رقابت هاى جام اتحاديه در مرحله نيمه نهايى با شكست مقابل چلسى از دور رقابت ها كنار رفت و در FA Cup نيز اين تيم با شكست مقابل آستون ويلا در مرحله نيمه نهايى از راه يابى به فينال باز ماند.
در اوايل سال 2015 اما ليورپول به ثبات خوبى در رقابت هاى ليگ جزيره دست يافت و توانست در سيزده بازى متوالى بدون شكست بماند كه اين روند در پايان فصل تاثير بسيار بالايى در رسيدن اين تيم به رده پنجم جدول رده بندى و همچنين راه يابى به رقابت هاى يورو ليگ داشت. جدايى سوارز، مصدوميت استاريج، خط دفاعى ضعيف و همچنين آينده نا مشخص رحيم استرلينگ سبب شدند تا ليورپول نتواند فصل اخير را با موفقيت به پايان رساند، چنين نتايجى افزايش انتقادات از راجرز را به همراه داشت و حتى مطبوعات اخبارى را مبنى بر جدايى سرمربى ليورپول انتشار دادند.
تغييرات مداوم در چيدمان
جدايى بازيكنان كليدى و مهم تيم آثارى منفى داشته و تيم را از ثبات لازم دور مى نمايد، در فصل اخير تغييرات مدام تاكتيكى و چيدمان هاى متفاوت برندان راجرز نيز مزيد بر علت شد تا ليورپول به ثبات مورد نظر دست نيابد. در اولين بازى فصل برندان راجرز چيدمان 1-3-2-4 را براى تيم خود در نظر گرفت، اما در دورمين بازى و در رويارويى مقابل منچسترسيتى چنين چيدمانى به 1-4-1-4 تغيير پيدا نمود. در مجموع در اين فصل ليورپولى ها با 9 تركيب متفاوت به ميدان رفتند و به همين دليل برخوردارى از صبر و آرامش از سوى سرمربى در اين زمينه بسيار حائز اهميت است.
برندان راجرز مربى توانمندى است و در اين مورد ترديدى نمى توان وارد نمود، حال پرسشى كه مطرح مى شود اين است كه آيا قرمزها با هدايت وى مى توانند به ثبات لازم دست پيدا نمايند، راجرز در دوران حضور خود بى ترديد اشتباهاتى مرتكب شده است، اما مسئوليت سران باشگاه به ويژه در زمينه نقل و انتقالات سنگين تر نمى باشد؟ قرمزها 9 سال است كه به عنوان مهمى دست نيافته اند و زير فشار فراوانى قرار گرفته كه در اين زمينه داشتن صبر و آرامش بسيار ضرورى است.
هنگامى كه راجرز هدايت ليورپول را بر عهده گرفت، به طور كامل مشخص بود كه رسيدن به موفقيت در آنفيلد نيازمند به در نظر گرفتن تغييراتى بزرگ است. اما فلسفه اين تيم در بازار نقل و انتقالات به ويژه در سال 2014 ناكام بوده و با اهداف باشگاه چندان هم خوانى نداشته است. حال سران باشگاه براى دفاع از سرمربى و كادر خود مى بايست از شدت انتظارت از تيم بكاهند و پروسه پيشرفتى با ثبات و نه با سرعت در تيم خود به اجرا گذارند و در اين راه به سرمربى خود اعتماد نمايند. در اين ميان برخوردارى از كادرى هماهنگ و متعادل نيز بسيار ضرورى مى باشد تا برخى پستى بلندى هاى ناشى از رفتن بازيكنان بزرگى نظير سوارز، استرلينگ و جرارد نتواند در اين پروسه به صورت منفى تاثير گذار باشد.