طرفداری- به گزارش مهر، محمد مایلیکهن در حاشیه مراسم معارفه پایگاه تحلیلی- خبری فرجام از پیشرفت ورزش ایران در سالهای پس از انقلاب سخن گفت.
وی به همراه مسعود اسماعیلپور، قهرمان کشتی، بهادر مولایی، وزنهبردار، آرمان زنگنه، بسکتبالیست و پژمان دیوسالار، قایقران، در این مراسم که صبح امروز در سالن خلیج فارس کاخ سعدآباد برگزار شد، حضور پیدا کرده بود.
مدیر فنی تیم امید در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا ورزش کشور پس از انقلاب آنچنان که باید و شاید پیشرفتی نداشته، اظهار کرد: "چنین نیست. ما پیش از انقلاب تنها یک بار به جام جهانی راه پیدا کردیم اما پس از انقلاب سه بار این امر محقق شده است. ما در وزنهبرداری موفقیت بسیاری داشتیم و در کشتی فرنگی برای نخستین بار قهرمان المپیک شدیم."
وی افزود: "البته خود من هم انتقاداتی به وضعیت موجود و هزینههای سرسامآور دارم اما به عنوان کسی که هم قبل از انقلاب و هم پس از انقلاب فوتبال بازی کرده، باید بگویم در آن زمان هم بازیکنان پول کمی نمیگرفتند."
مایلی کهن با اشاره به یکی از خاطرات خود در خصوص ملاقات با حضرت امام خمینی (ره) افزود: "روزی که امام فرمودند "ورزشکار نیستم اما ورزشکاران را دوست دارم" در فاصله نیم متری ایشان قرار داشتم اما آنقدر مجذوب چهره نورانی ایشان شدم که چیزی نمیشنیدم. ما با حضرت امام (ره) در حیاط سی، چهل متری جماران رو به رو شدیم و ایشان درحالیکه روی یک کاناپه نشسته بودند، از ما استقبال کردند و این سبک و سیاق رهبری بود که توانست دنیا را تکان دهد."
وی خاطرنشان کرد: "در سال 1992 در هنگ کنگ قرار بود با آمریکا در جام جهانی فوتسال رو به رو شویم و یکی از خبرنگاران از من پرسید که آیا در بازی با آمریکا بازیکنان این تیم را گروگان نخواهیم گرفت؟ من گفتم کشورم مهد پهلوانان است و در نهایت هم موفق شدیم مقام چهارم جام جهانی را کسب کنیم و جام اخلاق هم به تیم ایران رسید. در جام ملتهای 1996 امارات هم با وجود اینکه به عربستان باختیم و از راهیابی به دیدار پایانی بازماندیم با این حال از بازیکنانم خواستم با چشمانی اشکبار به عربستانیها تبریک بگویند. در آن دوره از مسابقات نیز جام اخلاق را هم به دست آوردیم."
مدیر فنی تیم امید همچنین گفت: "در پایان این مراسم هدیهای که از سوی حامیان مالی مراسم به وی اهدا شد را به یکی از عکاسان تقدیم کرد."
در این مراسم یوسف منصورزاده، مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، ضمن خیر مقدم به اهالی ورزش و اصحاب رسانه، گفت: "بالا رفتن پرچم ایران معرف تاریخ و تمدن ماست که این امر همت بالایی میطلبد. ورزشکاران به عنوان سفیران واقعی کشور در عرصه ورزش این موفقیتها را به دست می آورند و امروز وسیلهای به مانند ورزش نداریم که بتوان به موجب آن این همه مخاطب میلیاردی در سطح جهانی داشت. اگر میلیاردها تومان پول فراهم باشد امکان ندارد اینچنین پرچم جمهوری اسلامی ایران در سطح جهانی به عنوان یک کشور پیروز به اهتزار درآید."