مطلب ارسالی کاربران
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست، گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
دوشنبه 01 اردیبهشت 1404 - 23:13
یک ناکامی دیگر در کارنامه استقلال 1403
نمایش استقلال در ده سال اخیر، بهویژه در فصل ۱۴۰۳، فاجعه بار بوده و انواع باختها و ناکامیها را برای هواداران رقم زده است. این استقلال، با عملکرد ضعیف خود، حتی به رکوردهای درخشان گذشتهی خود نیز رحم نکرده است. تیمی که پیشتر در دربیها پیشتاز بود، امروز سه دربی از پرسپولیس عقبتر است؛ تیمی که پرافتخارترین تیم ایران بود، اکنون جایگاه خود را به پرسپولیس واگذار کرده و رکورددار سابق جام حذفی نیز دیگر این عنوان را یدک نمیکشد. تنها نکتهی قابل ذکر شاید این باشد که تیمهای کاشیما آنتلرز و اولسان هیوندای مانع از قهرمانی رقیب سنتی استقلال در آسیا شدند و اجازه ندادند این رکورد نیز از دست استقلال خارج شود.
در ناکامی امروز استقلال بدون تردید مقصران زیادی وجود دارند، من تحلیل خودم مقصر اول این روزهای استقلال را جواد نکونام میدانم! اما بدون شک مقصران دیگری هم وجود دارد. احمد شهریاری رئیس هئیت مدیره باشگاه استقلال از جواد نکونام بیشتر مقصر نباشد کمتر نیست. کسی که مشخص بود از روز اول اعتقادی به جواد نکونام ندارد اما سوال اصلی این جاست چرا با این فرض نکونام را همان اول فصل کنار نگذاشت؟ چرا این تیم را بر اساس تفکرات نکونام بست؟ چرا وقتی او به جای تصمیم قاطع ترجیح داد استقلال از همان فصل با تردیدها به میادین بیاید.
مقصرین دیگر فرشید سمیعی چرا هفته سوم به یاد اخراج نکونام افتاد؟ فرشید سمیعی و شهریاری یا نباید مسئولیت قبول میکردند یا باید بابت اشتباهی که در مورد نکونام در اول فصل انجام دادند خودشان استفعا میدادند.
اما به هر ترتیب سمیعی تصمیم به تغییر مربی گرفت و با فشار هواداران استقلال زیر بار سرمربی از اروپای شرقی نرفت گزینه هایی که رئیس هئیت مدیره استقلال اصرار به امدنشان به استقلال داشت. اما سمیعی بالاخر موسیمانه سرمربی موفقی از افریقای جنوبی را به استقلال اورد. سرمربی که روی بد سکه را به استقلال نشان داد. او هیچگاه نتوانست با شرایط ایران کنار بیاید. جای او اسا اشتباه بود. او هیچ گاه استقلال ورا نشناخت. شاید او اصلا برای فوتبال به ایران نیادمده بود. از همان ابتدا به دنبال بازیکنانی رفت که هواداران استقلال ان بازیکنان را با نذر و نیاز از استقلال به درهای خروجی باشگاه رسانده بودند.
بحران ادامه داشت تا جایی که دیگر همه به این نتیجه رسیده بودند شاید تغییرات مدیریت تنها راه نجات استقلال باشد علی نظری جویباری معاون سابق باشگاه با خاطرات خوب گذشته به استقلال آمد. اما بحران به درجه جدیدی رسیده بود. ابربحران نظری جوباری و رفقا با انتصاب عجیب استقلال را به سقوط به دسته یک نزدیک کرد. انتخابی که کمر استقلال را شکاند.
سوال اصلی در این جاست به راستی اقای جویباری چگونه از ماتزاری سرمربی ناپوبی به سرمربی استقلال خوزستان رسیده اید؟
مگر میشود پلن آ شما از سری آ مربی مطرحی به نام ماتزاری و پلن بی سرمربی استقلال خوزستان!!!!!
به هر ترتیب با مساوی استقلال و هوادار دیگر استقلال و مدیران و مربیانش شانسی به سقوط به دسته پایینتر ندارد و رسما در لیگ برتر ماندنی شد اما مقصرین این امر نباید دیگر جایی در استقلال داشته باشند مقصرینی که بخش زیادی از بازیکنان استقلال هم جزشان حساب میشوند.
عده ای تمام تقصیرات را به گردن بوژویچ میندازند.
اما تصور کنید که تیم هوادار چند روز قبل مقابل مس رفسنجان یکی از کاندیدهای سقوط به دسته یک در خانه خود چهار بر صفر شکست خورده بود. ایا به راستی این بازیکنان استقلال بدون مربی هم این تیم را شکست میدانند؟ بازیکنانی با سابقه ملی ایران و ازبکستان و کنیا و قزاقستان و ... نباید در حد تیم مس رفسنجان هم عمل کنند؟
اما استقلال باز هم همه چیز رو تمام شده نمیبیند استقلال شانس موفقیت در حذفی را دارد و باید مقابل تیم پیکان قرار بگیرد. پیکانی که ساعتی قبل از بازی استقلال موفق شد در اسلامشهر تیم خوب اریو اسلامشهر را دو بر صفر شکست دهد
به عنوان کسی که بازی دو تیم پیکان و اریو را امروز توانست از نزدیک ببیند و در استادیوم بود اعتقاد دارم پیکان نسبت به تیم هوادار تیم بهتری است و این تیم بی روحیه استقلال توانایی شکست مقابل این تیم دسته یکی رو هم دارد