طرفداری | دیتر لیندنر (Dieter Lindner) زاده 11 ژوئن 1939 در شهر برسلاو (وروسلاو امروزی) در بخش سیلزیای آلمان نازی بود؛ شهری که امروزه بخشی از کشور لهستان است. این بازیکن در پستهای سوئیپر، دفاع میانی و هافبک دفاعی بازی میکرد. او فوتبالش را از 15 سالگی در جوانان باشگاه آینتراخت فرانکفورت آغاز کرد و در سال 1956 به تیم بزرگسالان این باشگاه منتقل شد. لیندنر از همان نخستین بازی خود، برای تیمش گلزنی کرد. اولین بازی او، دیدار هفته بیستم 57-1956 برابر رگنزبورگ بود که با گلزنی او همراه بود. این بازیکن در نخستین فصل حضورش در فرانکفورت، آمار پنج بازی، سه گل را به ثبت رساند.
در فصل دوم، آمار او به 22 بازی، پنج گل افزایش یافت. فرانکفورت و لیندنر در سومین فصل همکاری، به قهرمانی در بوندسلیگا دست یافتند. 28 بازی، 9 گل و پنج پاس گل در فصل قهرمانی این باشگاه در بوندسلیگا، برای لیندنر به ثبت رسید. او در فصل سوم حضورش در فرانکفورت، فصل فردی بسیار خوبی را سپری کرد و آمار 29 بازی، 16 گل را در اوبرلیگا به ثبت رساند. در جام باشگاههای اروپا در این فصل، فرانکفورت به فینال رسید و برابر رئال مادرید قرار گرفت. لیندنر در این مسابقات، یک گل در مرحله یکچهارم نهایی برابر وینر اتریش و سه گل در دو بازی رفت و برگشت برابر رنجرز اسکاتلند در نیمه نهایی به ثمر رساند و یکی از ارکان مهم تیمش در این تورنمنت بود. در فینال اروپا، فرانکفورت با نتیجه 3-7 مغلوب رئال مادرید شد و قهرمانی را به این باشگاه واگذار کرد. لیندنر در این فینال، در پستهای سوئیپر و هافبک نفوذی، 90 دقیقه بازی کرد اما نتوانست به قهرمانی تیمش کمکی کند.
رئالیها از پیش برای دیدار با ما به خوبی آماده بودند. من در رقابتهای اروپایی، با سرم گلهای خوبی را به ثمر رسانده بودم و در این مسابقه نیز تلاشهای زیادی برای گلزنی به رئال، به همین روش انجام دادم. خوزه زاراگا، هافبک رئال، هر بار که برای ضربه ایستگاهی یا کرنر به محوطه جریمه آنها میرفتم، پیراهنم را میکشید اما داور متوجه آن نمیشد. وقتی 0-1 از رئال پیش افتادیم و تیرک دروازه آنها را به لرزه انداختیم، دی استفانو، ما را بسیار به دردسر انداخت. او به سرعت وارد محوطه جریمه ما میشد و به خوبی همتیمیهایش را راهنمایی میکرد.
این بازیکن سپس آمارهای 26 بازی، 9 گل در فصل 61-1960، 22 بازی، 11 گل و یک پاس گل در فصل 62-1961 و 16 بازی، چهار گل در فصل 63-1962 را به ثبت رساند. فصل 64-1963، نخستین فصل فوتبال آلمان با نام بوندسلیگا بود و لیندنر یکی از اولین بازیکنان تاریخ این لیگ شد. او آمار 29 بازی، دو گل و سه پاس گل را در اولین فصل بوندسلیگا به ثبت رساند. آمارهای او پس از تشکیل بوندسلیگا، 30 بازی، یک گل در فصل 65-1964، 41 بازی، دو پاس گل در فصل 66-1965، 55 بازی در فصل 67-1966، 31 بازی در فصل 68-1967، 28 بازی، یک گل و یک پاس گل در فصل 69-1968، سه بازی در فصل 70-1969 و 16 بازی، یک گل در فصل 71-1970 بود. در فصل 67-1966، فرانکفورت با حضور فیکس این بازیکن در تمامی دقایق ممکن، به قهرمانی جام اینترتوتو رسیده بود. این بازیکن در ابتدای دهه شصت میلادی، به همراه فرانکفورت در تورنمنتهای مختلفی در سراسر جهان شرکت کرد و نامش را بیش از پیش در فوتبال مطرح کرد.
حجم کاری بیش از حد و تعصب لیندنر به کسب و کار خانگی همسرش، باعث شده بود تا او در اواخر فصل 70-1969، از دنیای فوتبال خداحافظی کند اما قرارگیری فرانکفورت در میان فانوس به دستان فصل 71-1970، باعث شد تا این بازیکن به فوتبال بازگردد. او برای نجات تیم محبوبش، بار دیگر به فرانکفورت بازگشت و از هفته هجدهم به ترکیب تیمش بازگشت. با وجود کمی اضافه وزن، لیندنر با تعصب خودش، بازیهای خوبی را به نمایش گذاشت و درنهایت، فرانکفورت از سقوط به رده پایینتر، نجات یافت. آخرین مسابقه لیندنر پس از بقای تیمش، برابر مونشن گلادباخ بود که با پیروزی 1-4 گلادباخ و قهرمانی این باشگاه در بوندسلیگا همراه بود. پس از این قهرمانی، هواداران گلادباخ به زمین بازی میآیند و باعث میشوند تا بلندگوی ورزشگاه فرانکفورت یکی از جملات تاریخی بوندسلیگا را بر زبان آورد: «ما میتوانیم شادی شما از قهرمانی را درک کنیم اما لطفا از زمین چمن خارج شوید زیرا فرانکفورت برای قهرمانی در فصل آینده بوندسلیگا، به آن نیاز دارد». لیندنر در سال 1971 و پس از پایان این فصل، بار دیگر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. او پس از پایان فوتبالش، در هیئت مدیره باشگاه فرانکفورت حضور پیدا کرد و سمتهای مدیریتی و افتخاری متعددی را تجربه کرد. او در تاریخ 22 دسامبر 2024، پس از تحمل بیماری طولانی مدت خود، درگذشت.