حمیدرضا قربانی ، خواننده-ترانه سرا، آهنگساز و محقق موسیقی با بیان اینکه موسیقی غرب به ویژه ژانرهای مخربی که پدید آمده اند به دلایل نقض حقوق انسانی و ترویج اعمال مخرب و خشونت آمیز در بین نوجوانان و جوانان ، رو به افول و خاموشی است افزود:
این یک واقعیت است که صنعت موسیقی غرب رو به نابودی است و خودشان هم این نکته را به خوبی احساس میکنند ! از تولید موسیقی های مخرب در ژانرهای خشنی مثل بلک متال در هر ثانیه گرفته، تا کنسرت هایی که خوانندگان و نوازندگان با شکل و شمایلی ترسناک و سرکش روی سن می آیند ( بقول خودشان ضدمسیح ) و روی صحنه خون حیوانات مرده را میخورند و الفاظ رکیک و آزار دهنده ی اشعارشان ، ارتکاب قتل و تجاوز، ترویج همجنسگرایی ، آتش زدن اماکن مقدس مثل کلیساها و تاریخچه ی سیاه و غم انگیز آنها همه و همه دال بر پوچ بودن آنهاست. و آنها حتی به لحاظ موسیقایی هم تهی هستند ! صداهای دیستورت و نویزهای اضافه! تنظیم ها و گام های نادرست و استفاده ی ناصحیح از گیتار الکتریک و تنظیم های شلوغ و بدون آرایش و دلایل بی شمار دیگر این ادعا را ثابت میکند.
چه بخواهیم چه نه این موسیقی ها روی ناخودآگاه جوانان و نوجوانان اثر میگذارد، گوشهای آنها نمیتوانند آن را دقیقاً به دلیل فراصوت بودن ضبط کنند. مغز جوانان بدون اینکه بدانند در نتیجه محرک هایی که دریافت می کند یک داروی طبیعی تولید می کند و آنها را منحرف می کند. ناگهان احساس غریبی می کنند این احساس عجیب آنها را به دنبال مواد مخدر واقعی ترغیب می کند و باعث می شود معتادان مواد مصرفی خود را افزایش دهند و این یعنی اثر گذاری مخرب و منفی بر روی نسل جوان! ایجاد یاس و سرخوردگی و تمایل به خودکشی با گوش دادن به امواج منفی این موسیقی ها که عامدانه و متفکرانه برای منحرف کردن جوانان تولید میشوند و موضوعاتی خشونت بار، غیر انسانی، زن ستیزانه، همجنسگرایانه و شیطان پرستی را ترویج میدهند بالا می رود و چه لطمه ای بالاتر از سقوط نسل جوان یک جامعه؟
تشریفات آیینی گروه های شیطان پرست قبل از انتشار هر آلبوم در بازار، از طریق آیینی که یک توده سیاه واقعی است به شیطان تقدیم می شود و وجود خالق یکتا را به کل منکر میشوند
اگر زمانی برای تجزیه و تحلیل کلمات این آهنگ ها وقت بگذارید (کلماتی که ممکن است پنهان شوند و فقط با گوش دادن به ضبط ضبط شده قابل درک باشند) متوجه خواهید شد که موضوع کلی همیشه یکسان است: شورش علیه والدین، علیه جامعه، علیه تمام آنچه وجود دارد؛ تشویق به هرج و مرج و تبلیغ مواد مخدر و آزاد کردن تمام غرایز جنسی. و میل به ایجاد یک دولت آنارشیستی با پیروزی نهایی پادشاهی جهانی شیطان...
اگر دشمن ما می داند که چطور از موسیقی برای نابودی جوانان ما استفاده کند، باید بدانیم که موسیقی اصیل ( میتواند موسیقی پاپ باشد یا هر سبکی که باعث ایجاد انگیزه میشود ) برعکس این کار را انجام می دهد و ما باید از طریق موسیقی های عرفانی و عاشقانه که موضوعاتی مثل صلح، دوستی و برابری حقوق انسانها و عشق را در برمیگرد با دشمن با تمام قوا بجنگیم و نگذاریم تا فرهنگ بی ثبات کننده ی موسیقی های غرب که سالیان سال است که توسط گروه ها و کمپانی های بزرگ با رقم های سرسام آور پشتیبانی میشوند روی ذهن و قلب جوانانمان تأثیر بگذارد.
موسیقی اصیل و سازنده دو هدف دارد: 1) ترویج انسانیت و 2) ایجاد حس خوب و حتی گاها آموزنده در تربیت.
موسیقی اصیل شرکت کنندگان را در تقدس دگرگون می کند. موسیقی اصیل نه تنها فرد را می سازد، بلکه جامعه را نیز می سازد. به شکوه تشریفاتی می افزاید و حس انسان دوستی و خداپرستی را تقویت میکند. در واقع «موسیقی بااصالت با کر، ارگ،گیتار، ارکستر و آواز مردمی، حالات انسانی و نزدیکتر شدن به احساس کمال و انسانیت را تقویت و آن را دلپذیرتر می کند و وسیله مهمی برای بهزیستی و نزدیک شدن به خداوند است. ”
از آنجایی که آهنگ و موسیقی ارتباط نزدیکی با باورهای مردم دارند، پس باید معیارهایی را رعایت کنند. آنها باید در متون خود با مضامین انسانی مطابقت داشته باشند که ترجیحاً متن ترانه ها از عشق و ایجاد دوستی و عواطف لطیف انسانی در هنر سخن بگوید. موسیقی نباید خشن، تحریک کننده و سرکوبگر باشد! آنها باید بیان زیبای شاعرانه داشته باشند تا به دلها بنشینند زیرا که ذات انسان فطرتا پاک و از وجود خداوند است و همچنین موسیقی باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد...”
چه بپذیریم چه نه ما در یک نبرد مهم هستیم. ما در یک «جنگ معنوی» هستیم. نبرد ما بر ضد گوشت و خون نیست، بلکه علیه مافیاها، حکومت ها و قدرت هاست. و موسیقی یکی از عرصه های اصلی نبرد به ویژه برای جوانان است. باید با تولید محتوا و موسیقی خوب، آگاهی سازی برای نسل نوجوان و جوان که تجربه کافی ندارند تا پایان مبارزه استقامت کنیم! این یک تمرین سخت است برای حفظ آیین ها، ارزش ها و سنت هایمان
ما ایرانیان همواره ثابت کرده ایم که تمدنی دیرینه در فرهنگ و هنر داریم و همیشه در موسیقی و تنوع در آن در اقوام مختلف سرزمینمان و گویش های متنوعی که داریم پیشگام بودیم و تاریخ ما گویای همه چیز است.