دستگاه خامه گیر وسیله ای است که کاربرد آن در چرخ کردن و گرفتن خامه از شیر می باشد. خامه گیر ها معمولاً در ساختار نیمه صنعتی به بازار عرضه شده و از این رو نمیتوان آنها را در منازل مسکونی آپارتمانی استفاده کرد. متاسفانه مطلب جامعی در مورد راهنمای خرید دستگاه خامه گیر در فضای مجازی وجود ندارد. از این رو ما این مطلب را برای خریداران این محصول گردآوری کرده ایم. برای دانستن نکات خرید دستگاه خامه گیر ، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
در صورتی که فروشگاه لبنیات داشته و یا دامدار هستید قطعاً نیازمند دستگاه خامه گیر خواهید بود. اما اینکه برای خرید خامه گیر می بایست به چه نکاتی توجه داشت تمامی موارد اصلی در ادامه مطلب درج شده است.
عدم خرید خامه گیر کارکرده و دست دوم
همانطور که میدانید خامه گیر های دست دوم نسبت به نمونه های مشابه بطبع قیمت کمتری دارند. خوب است بدانید که لوازم دست دوم عموماً دارای گارانتی نبوده و در صورت اصل نبودن محصول ممکن است هزینه های زیادی را در آینده روی دست خریدار بگذارد. از این رو ما به خریداران دستگاه خامه گیر این پیشنهاد را میکنیم که حتی المکان خامه گیر نو خریداری کنند.
توجه به ظرفیت خامه گیر
خامه گیر ها در قدرت های مختلفی تولید میشوند. برای نمونه خامه گیر ۱۴۰ لیتری ، خامه گیر ۱۸۰ لیتری و... از این قبیل هستند. ۱۴۰ لیتر درج شده در خامه گیر بدین معناست که شما در هر ساعت میتوانید از ۱۴۰ لیتر شیر پر چرب عملیات خامه کشی را انجام دهید. برخی تصور میکنند که ۱۴۰ لیتر در واقع گنجایش کاسه خامه گیر است. این در حالیست که این موضوع صحت نداشته و کاسه خامه گیر میتواند ۸ لیتر شیر را در خود جای دهد. البته این موضوع در مورد خامه گیر های متداول بازار صحت داشته و هستند خامه گیر هایی که توانایی خامه گرفتن از یک تن شیر داشته و کاسه بزرگتری دارند.
توجه به جنس بدنه خامه گیر
عموماً خامه گیر های موجود در بازار از دو جنس بدنه پلاستیک و بدنه فلزی یافت میشوند. پیشنهاد ما این است محصولی را انتخاب کنید که از دوام بیشتری از حیث مقاومت بدنه برخوردار باشد. دقت کنید پیشنهاد ما صرفاً خرید خامه گیر بدنه فلزی نیست. هستند خامه گیر هایی که از بدنه فلزی برخوردار بوده لیکن در کمترین زمان دچار پوسیدگی در بدنه میشوند. ما عموماً به مشتریان خود این توصیه را میکنیم که خامه گیر خریداری شده بهتر است از بدنه ای از جنس فلز مستحکم و بادوام برخوردار باشد.
توجه به جنس کاسه و قطعات داخلی
همانطور که میدانید مواد خوراکی بلخصوص شیر و لبنیات بسیار حساس بوده و می بایست از آلیاژهای استاندارد جهت فرآوری آنها استفاده کرد. تنها فلزی که برای خامه گیری مناسب است و تائیدیه وزارت بهداشت را دارد فلز استیل ۳۰۴ نگیر غیر مغناطیسی می باشد. حتماً دقت کنید خامه گیر از کاسه ها و قطعات استیل تشکیل شده باشد. در این حالت خامه ای که از دستگاه خامه گیر استخراج میگردد خامه ای سالم بوده و عاری از هر گونه آلودگی ناشی از فلزات « مانند زنگ زدگی و... » می باشد.
توجه به کشور و کارخانه سازنده خامه گیر
خامه گیر هایی که در بازار ایران وجود دارند عموماً ساخت کشور ترکیه بوده و کیفیت مناسبی دارند ؛ اما هستند خامه گیر هایی که مبداً تولید کننده آنها و کشور سازنده آنها اصلاً مشخص نیست. پیشنهاد میکنیم قبل از تهیه خامه گیر حتماً به تولیدکننده آن توجه کنید.
مواردی که توضیح داده شد نکاتی هستند که می بایست در هنگام خرید خامه گیر به آنها توجه شود. در صورتیکه سوالی در مورد تهیه خامه گیر دارید که در این لیست اشاره نشده ، میتوانید آن را از طریق کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید.