طرفداری | کارل هاینس رومنیگه و اولی هونس که پس از اخراج حسن صالح حمیدزیچ و اولیور کان دوباره به بایرن مونیخ بازگشتند، در مصاحبههای اخیر خود مدام از درست کردن ساختارهایی صحبت کردهاند که در طول غیبت آنها از بین رفته است و قصد دارند دوباره باشگاه محبوب خود را پس از حواشی و ناآرامیهای فراوانی که سالهای اخیر درگیرشان بودهاند، به مسیر درست خود برگردانند. هر چند که کار سختی در پیش خواهند داشت
به گزارش کیکر، پس از تغییرات مدیریتی بایرن مونیخ، در این باشگاه در حال حاضر تمرکز روی ترمیم اشتباهات گذشته است. سران بایرنی یک برنامه واضح در پیش گرفتند و میخواهند از تکرار نشدن اشتباهات قبلی اطمینان حاصل کنند. جدا از مسائل ورزشی، در خارج از زمین نیز کارهای زیادی برای انجام شدن، وجود دارد.
با این حال رفع مشکلات فعلی بایرن مونیخ چندان برایشان بیهزینه نیست و اشتباهات مدیریت قبلی همچنان تبعاتش وجود دارد. برای مثال یولیان ناگلزمان و کادرش هنوز از این باشگاه حقوق میگیرند. همچنین حسن صالح حمیدزیچ و اولیور کان مدیر ورزشی و مدیر عامل سابق باواریاییها به دلیل فسخ قراردادشان، پول به نسبت زیادی دریافت کردهاند. به برازو تقریباً هفت میلیون یورو و کان نیز پنج میلیون یورو پرداخت شده است.
تصمیماتی که هنوز دلیل آن ها مشخص نیست
چرایی بسیاری از تصمیمات تا به امروز نیز غیر قابل درک هستند. از جمله آنها میتوان به جدایی داوید آلابا در یک انتقال رایگان پس از اتمام قراردادش، دو برابر کردن حقوق اریک ماکسیم چوپوموتینگ برای تمدید قراردادش تا سال 2024 یا امضای قراردادهایی با مبالغ بالا برای برخی ستارهها از جمله لوکاس هرناندز که در نهایت امسال به پاری سن ژرمن پیوست، اشاره کرد.
اشتباهات متعدد مدیریت قبلی در سالهای اخیر هزینههای زیادی به بایرن تحمیل کرده و این شرایط را برای دوباره سروسامان دادن اوضاع، آسان نمیکند. یک چیز در این بین مسلم است و آن هم این است که یان کریستین دریسن، اولی هونس و کارل هاینتس رومنیگه کارهای زیادی برای انجام دادن، دارند.
بررسی کارنامه حسن صالح حمیدزیچ و مارکو نپه از دید کیکر
-
ماجرای پیوستن آلفونسو دیویس به بایرن مونیخ:
گرچه جذب آلفونسو دیویس به عنوان یک موفقیت بزرگ در نقلوانتقالات برای حسن صالح حمیدزیچ و مارکو نپه به عنوان مدیر ورزشی و مدیر فنی بایرن مونیخ در نظر گرفته میشود اما حقیقت ماجرا چیز دیگری است. این دو مدیر در ابتدا نگرانیهای زیادی از بابت جذب این بازیکن کانادایی داشتند و در یک مقطع حتی قصد داشتند مانع از امضای قرارداد با او شوند. اما زمانی که چندین باشگاه بزرگ اروپایی مانند منچستریونایتد شروع به زیر نظر گرفتن دیویس کردند، حمیدزیچ و نپه نیز به کارهای خود سرعت بخشیدند تا بتوانند این بازیکن را جلوتر از باقی باشگاههای بزرگ به خدمت بگیرند.
درباره جمال موسیالا نیز ابتدا اولویت این دو مدیر متفاوت بود. حمیدزیچ و نپه، کالوم هادسون اودوی از چلسی را به موسیالا ترجیح میدادند. گرچه نام جمال مانند فلوریان ویرتس و جود بلینگام برای مدتها در بایرن به عنوان استعدادهای بزرگ از موضوعات مورد بحث بود. با این حال، در نهایت این برادر و ایجنت اودوی بود که بایرن را در مسیر جذب جمال از چلسی قرار داد.
-
ارلینگ هالند و فلوریان ویرتس:
اشتباهات حمیدزیچ و نپه در این خصوص بسیار مسلمتر هستند. این دو در گذشته به اندازه کافی برای جذب فلوریان ویرتس که به راحتی قابل دسترس بود، تلاش نکردند تا در نهایت به بایرلورکوزن بپیوندد. همچنین آنها با جذب ارلینگ هالند در زمانی که میتوانستند با یک مبلغ کم او را به خدمت بگیرند، مخالفت کردند.
این بازیکن نروژی در گذشته از اینکه به بایرن مونیخ نپیوست، ناامید شده بود اما مدیریت ورزشی باواریاییها احساس میکرد که او مناسب سیستم بازیشان نیست. بسیاری از استعدادیابان جذب هالند را به بایرن پیشنهاد داده بودند اما در نهایت هالند به دورتموند پیوست و اکنون نیز لباس منچسترسیتی را بر تن میکند.
-
علمکرد ضعیف مارکو نپه در ارتقا استعدادهای بایرن مونیخ:
با وجود تمجیدهای فراوانی که بیرون از بایرن مونیخ از مارکو نپه میشود اما او از انجام وظیفه خود در خصوص آکادمی این باشگاه و ارتقا استعدادها غفلت کرده است. بهطور کلی حسن و نپه متهم به این هستند بسیاری از موضوعات را حل نشده، رها کردند.
ادعای دیگری که درباره نپه و حسن وجود دارد این است که محتوای صحبتهای محرمانهشان با بازیکنان، محرمانه باقی نمیماند. به همین خاطر نپه در آخرین هفتههای این پنجره نقلوانتقالات تابستانی بهطور کامل در جلسهها حضور نداشت تا از فاش شدن اطلاعات جلوگیری شود.
-
نزدیکی بیش از حد مارکو نپه با برخی بازیکنان:
مارکو نپه همچنین متهم شده که به برخی بازیکنان بیش از حد نزدیک شده و ارتباط بسیار خوبی برقرار کرده که این باعث ایجاد شکافهایی غیر ضروری در رختکن تیم میشود. با این حال، باشگاه میخواهد به تدریج با از بین بردن پیوندهای مضری که به تازگی شکل گرفتهاند، اتحاد قبلی در رختکن را که بایرن به آن معروف است، بازگرداند.
کریستوف فرویند اولین گام تیم مدیریتی جدید برای حل مشکلات
یکی از اولین گامهای مهم تیم جدید مدیریتی برای رفع مشکلات، استخدام کریستوف فرویند اتریشی به عنوان مدیر ورزشی جدید بود. فرویند به استعدادها و کیفیت تیم، توجه زیادی دارد. بهطور کلی، فرویند در دنیای امروز فوتبال به عنوان یک مدیر شایسته و محترم شناخته میشود.
فرویند در بایرن و همچنین آکادمی نیز تاثیر اولیه خوبی داشته است. او هفته گذشته خود را به تیم معرفی کرد و صحبتهایش نیز از نظر رختکن بسیار متقاعد کننده بودهاند. فرویند در اولین ملاقاتش با بازیکنان، برنامه مشخصی از کارهایی که میخواهد انجام دهد را به آنها نشان داده است. این مدیر میخواهد بیشتر از گذشته روی توسعه استعدادها تمرکز کند. همچنین فرویند از پنجره نقلوانتقالات زمستانی پیش رو نقش مهمی ایفا خواهد کرد. با این حال گفته میشود اکنون نفوذ نپه محدود شده و آیندهاش نیز نامشخص است.
کریستوفر ویول جایگزین مارکو نپه؟
کریستوفر ویول مدیر فنی سابق چلسی که به تازگی به دلیل اختلافاتش با این باشگاه از جمع آبیهای لندن جدا شده، نامش بهطور جدی به عنوان همکار احتمالی فرویند در بایرن مطرح شده است. این مدیر آلمانی که سابقه حضور در هوفنهایم، ردبول سالزبورگ و لایپزیش را هم در کارنامهاش دارد، به خوبی فرویند را میشناسد و این دو برای یکدیگر ارزش زیادی قائل هستند. همچنین ویول نیز فرد خوشنامی در فوتبال است.
رویکرد جدید باواریاییها با یان کریستین دریسن و کریستوف فرویند
با کریستوف فرویند به عنوان مدیر ورزشی و یان کریستین دریسن به عنوان مدیر عامل، بایرن مونیخ رویکرد جدیدی را نسبت به گذشته در پیش گرفته و هیچیک از افراد حاضر در دو پست مهم مدیریتی این باشگاه، از بازیکنان سابقشان نیستند. هر چند هونس و رومنیگه به عنوان نمادهایی برای بایرن، همچنان در پشت پرده حضور دارند. از طرفی دریسن بیش از یک دهه است که در بایرن حضور داشته و به خوبی میداند بین این دو چگونه میانجیگری کند.
بهطور کلی هونس مسئول این است که اطمینان حاصل کند تا بایرن مونیخ دوباره مانند یک خانواده شود و بسیاری از ساختارهای باشگاه را سروسامان دهد. از طرفی رومنیگه نیز تمام تخصص خود را در اختیار بایرن قرار داده است.