زنده باد پوپولیسم؛ وقتی شاهراه محبوبیت رو پیدا میکنی |
پوپولیسم تعریف ساده ای داره، انجام دادن رفتار هایی که توده ی مردم دوست دارند این رفتار هارو ببینند، تا روی مدیریت سراسر ایراد و اشتباه شون سر پوش بزارند. رفتار هایی که انجام شون هیچ سودی برای مردم نداره.
اون زمان ها اگه اسم رسول پناه رو سرچ میکردین متوجه نفرت شدید پرسپولیسی ها ازش میشدین. بدهی های کمر شکن، بسته شدن پنجره نقل و انتقالات، خطر محرومیت حضور در بازی های بین المللی و ... یقه پرسپولیس رو گرفته بود. رسول پناه اما مثل اکثر مدیر های وظیفه شناس مملکت با لبخند معتقد بود خطری پرسپولیس رو تهدید نمیکنه، البته هواداران هم دل خوشی ازش نداشتند تا اینکه رسول پناه در برنامه تلوزیونی به استقلال طعنه زد و به یک باره محبوب فضای مجازی شد! البته که افتضاحات رسول پناه به حدی بود که هوادار خیلی گول این بازی هارو نخورن، اما این داستان نشون داد مدیران ایرانی هر چقدر خرابکاری کنند میتونن با همین رفتار ها خودشون رو تا حدی از زیر فشار خارج کنند یا به اصطلاح هوادار رو فریب بدن!از دیگر رفتار های پوپولیستی میشه به رونمایی قرارداد استوکس در برنامه علی ضیا توسط انصاری فرد اشاره کرد.
وقتی انصاری فرد موبایلش را دراورد و گفت اوکی کنید و بعدش با لبخند فاتحانه گفت با استوکس بستیم چه کسی فکر میکرد همین قرارداد استوکس تا این حد پرسپولیس رو به دردسر میندازه؟ بله، شما قدرت پوپولیسم رو مشاهده میکنید.
جناب انصاری فرد به قدری بی کفایت بود که هنوز ترکش های دوران ایشان بر پیکر بی جان پرسپولیس برخورد میکنه!
راستش در فوتبالی که (سوزاندن رقیب) یک موضوع بسیار مهمه و میشه با گفتن یک جمله در فضای مجازی محبوب و وایرال شد چرا دیگه امثال رسول پناه و انصاری فرد دنبال راهکار های عملی برن؟
البته که این مورد در تیم رقیب هم صدق میکند، وقتی فردی مثل امیرحسین صادقی با تکرار برخی جملات و کلمات مثل (وزیر پرسپولیسی) در نزد هواداران و صفحات تندرو مجازی محبوب و وایرال میشود دیگر چه نیازی به یادگیری مربی گری و قهرمانی با استقلال است؟
وقتی امثال مهدی فنونی زاده و صادقی با گفتن چند کلمه تا چند روز مرد یک صفحه های مجازی میشن و هوادان با عباراتی مثل (ایول، چقدر خوب میسوزنه) از این رفتار های پوپولیستی حمایت میکنند، دیگه به امثال ناصر حجازی و منصور پورحیدری چه نیازی هست؟
وقتی رفتار های پوپولیستی باعث میشه یک جمعیت صدا بزنند (ما همه سرباز توییم آجرلو) دیگه چه نیازی به سواد و دانش مدیریت هست؟
وقتی با پرتاب میکرفون قرمز میشه روی افتضاح مدیریتی سرپوش گذاشت دیگه به شفاف سازی و حل مشکلات چه نیازی هست؟
ایا ما باید باور کنیم فردی مثل اجرلو به رنگ قرمز آلرژی دارد یا اینکار برای فرار از سوالات خبرنگاران است؟
یعنی اقای اجرلو با همین تفکر تا همین چند سال پیش در کارزار انتخاباتی فدراسیون فوتبال، بهعنوان کاندیدا حاضر شده بود و میخواست بر صندلی قدرت در این مجموعه بنشیند؟یک زمانی هم فتح الله زاده خودش رو ناجی استقلال و پرسپولیس میدونست.
فتح الله زاده در برنامه تلویزیونی با حضور خداداد عزیزی و علی کریمی گفته بود: وزیر با من ۱۰ جلسه برگزار کند و من مشکلات استقلال و پرسپولیس را حل می کنم. مالیات، بدهکاری و مجمع دو باشگاه مهم ترین مشکل است. وزارت ورزش این دو باشگاه را در اختیار خود گرفت و در امور آن دخالت می کند. همه تلاش ها استفاده از برند این دو تیم است. زمانی هم که من مدیرعامل بودم هیچ اختیاری برای حل این مسائل نداشتم.
این صحبت های فتح الله زاده ان زمان بود، البته که فتح الله مدیرعامل استقلال شد اما خب ظاهرا راهکارش برای حذف نشدن استقلال از آسیا این بود که به afc بگویید در تعطیلات نوروز هستیم و نمیتوانیم بدهی ها را پرداخت کنیم :)
میبینی اقای هوادار؟ اینجا با رفتار های پوپولیستی معروف و محبوب میشوند...