امیررضا خادم به ارائه یک پیشنهاد برای رقابت ایران در انتخابات اتحادیه جهانی کشتی پرداخت.
به گزارش طرفداری؛ علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی چهارشنبه شب هفته گذشته در حاشیه مراسم افطاری رؤسای فدراسیونهای ورزشی با وزیر ورزش و جوانان و در جمع خبرنگاران، درباره انتخابات هیأت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی صحبت کرد و به معرفی عبدالمهدی نصیرزاده در قالب یک کاندیدای احتمالی پرداخت.
نصیرزاده که همزمان با ریاست بر فدراسیون بدنسازی و پرورشاندام، عضو هیأت رئیسه فدراسیون کشتی هم هست، به عنوان یک گزینه شایسته از سوی دبیر برای نمایندگی از کشتی ایران در انتخابات آینده UWW معرفی شده که همین موضوع، واکنش امیررضا خادم را در پی داشت.
قهرمان سابق کشتی آزاد جهان با انتشار متنی در صفحه اینستاگرامیاش نوشت: هر چند دکتر محمد توکل سالیان درازی توانست موقعیت خود را در سطح اول مدیریت کشتی دنیا حفظ کند اما در این مسیر نه تنها نظام مدیریتی ورزش کشور و فدراسیون کشتی تقریبا هیچ حمایتی از او نکردند، بلکه در زمانی که ایشان ریاست کنفدراسیون کشتی آسیا را داشت، رسما خواستار خلع او شده و این موقعیت استثنایی را از ایران گرفتند! فردی که به عضویت هیات رییسه اتحادیه جهانی نایل میگردد، انتخابش به معنای نمایندگی کشورش در اتحادیه نبوده و موظف به حمایت از همه کشورهای عضو است؛ بنابراین الزما حمایت کشورش از او باعث انتخابش نشده و باید نظر کشورهای دیگر را هم جلب کند.
رئیس سابق فدراسیون کشتی در ادامه این بیانیه نوشت: به هر حال قطعا حضور یک ایرانی در هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی به نفع ماست و حداقل از تضییع حقمان جلوگیری میکند. پس با توجه به موارد بالا و البته تجربه بیست سالهام، معتقدم فردی برای کاندیداتوری مناسب است که: از مدتها قبل ارتباط مستقیم و حسنه با اعضای کلیدی اتحادیه جهانی و سپس اعضای مجمع (روسای فدراسیونهای ملی) برقرار کرده باشد. توان هزینه از جیب خود به منظور حفظ و توسعه ارتباطات با اعضا را داشته باشد. حداقل در حد محاوره مسلط به یکی دو زبان (انگلیسی، فرانسه، روسی) باشد. آداب خاص چنین جایگاهی را دانسته و تمایل به انجام آن را داشته باشد (تنها حدود سی درصد از این آداب، تخصصی و فنی بوده و هفتاد درصد تشریفاتی است!) اگر گزینه اصلی فدراسیون است، فدراسیون هم حداقل یکی دو سال زودتر برنامهای مشخص و هدفمند را آغاز کرده باشد.
خادم در پایان نوشت: در مجموع و در حال حاضر، پیشنهاد من برای گزینه مناسب این کرسی علیرضا حیدری است چرا که ایشان از شاخصههایی مانند: عناوین قهرمانی، تمکن مالی، آشنایی به زبان، آشنایی با ملزومات اصلی برای برقراری ارتباط با چهرههای اثرگذار، ارتباط مناسب وچندین ساله با طیف همسو با روسها (به عنوان تاثیرگذارترین گروه در رای آوری)، علاقه به حضور در این جایگاه و کمک به کشتی کشور برخوردار است.
دبیر در توجیه نام بردن از نصیرزاده به عنوان نماینده ایران برای کسب کرسی اتحادیه جهانی به سوابق بینالمللی وی در IFBB و تسلط بر زبان انگلیسی به همراه سابقه کشتیگیری اشاره کرده بود اما به طور حتم گزینههای دیگری هم در کشتی ایران هستند که در جامعه جهانی به واسطه افتخارات کسب شده، محبوبیت و مقبولیت بینالمللی داشته باشند.