ملیپوش روئینگ زنان ایران معتقد است در بازیهای آسیایی میتوانند خوشرنگترین مدال را تصاحب کنند.
به گزارش طرفداری، روئینگ سواران برای حضور در بازیهای آسیایی و مسابقات جهانی آماده میشوند اما اوضاع مالی در این رشته نیز مانند بسیاری از فدراسیونها نامطلوب است. مهسا جاور ملیپوش روئینگ زنان رقم دریافتی را به حدی ناچیز میداند که قابل بیان نیست. با این حال او امیدوار است از هانگژو دست پر برگردد.
مهسا جاور با اشاره به اردوی تیم ملی روئینگ اظهار داشت:
خدا را شکر امسال بعد از دو سال وقفه، توانستیم اردوهای مستمر و خوبی برای بازیهای پیش رو داشته باشیم. هدف این است تا بتوانیم به اوج آمادگی برسیم و بتوانیم پرچم کشورمان را بالا ببریم. در این مدت اعزامهایی هم داشتیم و نتایج خوبی هم رقم زدیم که ما را به آینده امیدوار میکند. همه دنبال این هستیم تا انشاءالله مزد تلاش و اردوهای مستمر خود را در بازیها و مسابقات پیش رو بگیریم.
وی افزود:
لیگ ما هم در حال برگزاری است. در دور رفت رقابتها برگزار شده و دور برگشت باقی مانده است. ما برای شرکت در لیگ، دنبال اسپانسر خوب بودیم. واقعا مبلغ قراردادها این قدر پایین است که اصلا نمیشود گفت. حتی قابل مقایسه با زنان رشتههای دیگر هم نیست. نفر اول ما در این رشته نهایت قراردادش ۴۰ میلیون تومان است. اسپانسر هم جایی میرود و سرمایهگذاری میکند که دیده شود. ما نه پخش مستقیم داریم و نه دیده میشویم. تازه این رشته المپیکی هم است و باید بیش از این به آن پرداخته شود. واقعا خیلی عجیب است که ما باید دنبال اسپانسر باشیم تا بتوانیم هزینه خود را دربیاوریم.
روئینگ سوار ایران ادامه داد:
لیگ ما شناختهشده نیست و اسپانسری پا پیش نمیگذارد. این رشته دربازیهای آسیایی مدالآوری کرده است. اگر پشتیبانها به لیگ روئینگ و قایقرانی توجهی نمیکنند، بخشی هم تقصیر رسانهها است. آن توجه اندکی هم که میشود، به خاطر این است که اتفاقات این رشته را بچهها خودشان در صفحات مجازی خود میگذارند. امیدواریم که این روند بهتر شود. در رشته والیبال زنان کمترین قراردادشان ۳۰۰، ۴۰۰ میلیون تومان است، در حالی که ما در طول سال مدام در اردو و رشته انفرادی هم هستیم. هزینههای ما خیلی زیاد است. این ۴۰ میلیون حتی پول ویتامینهای ما هم نمیشود. حقوقی هم که فدراسیون میدهد واقعا ناچیز است. بهخصوص برای مردان که واقعا خیلی سخت میگذرد.
جاور تصریح کرد:
انگیزه ما فقط گرفتن مدال در بازیهای آسیایی پیش رو است. البته مسابقات جهانی هم داریم که با توجه به شرایط تورم و بودجهای که به فدراسیون قایقرانی داده میشود، بعید میدانم اعزامی به مسابقات جهانی داشته باشیم. فدراسیون ما گسترده است و نزدیک به ۳۰۰، ۴۰۰ ورزشکار ملیپوش دارد. از طرفی ما برای حفظ آمادگی و محک خوردن، خیلی مهم است که به مسابقات برونمرزی هم اعزام شویم.
وی در پایان به پانا گفت:
سالهای قبل برای ما رقابت و شرکت در مسابقات جهانی روئینگ یک رویا بود. اینقدر رکوردها فاصله داشت که اصلا فکر رقابت نبودیم اما حالا ما با همه مشکلاتی که داریم، با آنها یک رقابت واقعی داریم و رقابت بر سر ثانیه است. با این حال هدف اول ما بازیهای آسیایی است تا بتوانیم خوشرنگترین مدال را بگیریم. روئینگ ما در بازیهای آسیایی برنز و نقره دارد و تلاش میکنیم این دوره طلا بگیریم. البته هنوز ترکیب اصلی تیم مشخص نشده است. با این حال همه روئینگ سواران توانستند رکوردهای خوبی بزنند و این جای امیدواری دارد تا بتوانیم دربازیهای آسیایی به هدف برسیم.