ملیپوش تیراندازی در خصوص نحوه دعوت به تیم ملی با توجه به حضور پدرش در قامت سرمربی صحبت کرد.
به گزارش طرفداری، حسین ظفر جعفرزاده فرزند احمد ظفر جعفرزاده سرمربی یکی از دو تیم ملی تپانچه است. حضور او در اردوهای تیم ملی بعد از انتصاب پدرش، انتقادات زیادی را به دنبال داشت و از او با عناوینی چون «ژن خوب» و «آقازاده» نام بردند.
این تیرانداز در مسابقات آزاد تهران رکورد ۵۷۴ و ۵۷۷ تپانچه را ثبت کرده و در دو رقابت اخیر در مشهد موفق شده رکورد خود را بشکند و به ۵۷۹ ارتقا دهد. حسین ظفر جعفرزاده در مسابقات رزمی که باشگاه فرمان برگزار کرد رکورد ۵۸۲ را نیز در کارنامه خود ثبت کرد. به گفته جعفرزاده این رکورد نفر پنجم یا ششم فینالیست المپیک است.
تیرانداز ملیپوش ادعا میکند برای امرار معاش مسافرکشی کرده و اتهام ژن خوب به او وارد نیست.
حسین ظفر جعفرزاده در خصوص آغاز فعالیت خود در رشته تیراندازی با تپانچه اظهار کرد:
تیراندازی را از سال ۹۶ شروع کرده و در اولین مسابقهای که حضور یافتم، مقام دوم را کسب کردم. همان سال با توجه به مقامهای متفاوتی که کسب کردم، به عنوان نفر اول استان شناخته شدم. پدر من از قهرمانان و رکوردداران کشور بوده و مربی من است. توصیههای پدرم موجب شد پلههای موفقیت را سریعتر طی کنم چرا که تجربه در تیراندازی حرف اول را میزند.
وی افزود:
سال ۹۸ در لیگ دسته یک کشور مقام سوم را کسب کردم و در همان سال با تمرینهایی که داشتم رکوردهایی در سطح فینالیست مسابقات جهانی و المپیک را زدم اما متاسفانه شیوع ویروس کرونا موجب بیانگیزگی من شد و خانهنشین شدم.
ملیپوش تیراندازی ادامه داد:
شرایط مالی و معیشتی سختی را پشت سر گذاشتم، حتی از نظر محیطی نیز در شرایط دشواری قرار گرفتم چرا که برای تیراندازی فرصتهای شغلی را از خود دریغ کردم اما امسال تصمیم گرفتم دوباره تیراندازی را شروع کنم.
ظفر جعفرزاده خاطرنشان کرد:
گمان میکردم در بدترین شرایط هم که در مسابقات شرکت کنم، تیرم به اهدافی که در ذهن دارم، مینشیند اما چند رکورد خیلی بد را ثبت کردم. اینکه اطرافیان من را به عنوان یک فرد عادی ببینند نه ورزشکار حرفهای، برایم سنگین بود و با تمرینهای زیاد رکوردهای مطلوبی را ثبت کردم.
وی در خصوص حمایتهای مسئولان استانی بیان کرد:
پدر من بزرگترین مربی استان است اما متاسفانه پدرم را نمیشناسند. من که جایگاه خود را دارم و انتظاری از مسئولین ندارم؛ به هر حال آنها نیز شرایط سختی سپری میکنند اما انتظار میرود به این رشته ورزشی بهای بیشتری دهند چرا که ظرفیت کسب مقامهایی دارد. خراسان رضوی ظرفیت دارد که ۷۰ درصد ملیپوشان تیراندازی را به خود اختصاص دهد.
جعفرزاده در خصوص ورود به تیم ملی تصریح کرد:
پدر من با ریاست قبلی فدراسیون مخالف بود اما اکنون سردار قربانی با رعایت عدل و انصاف تیراندازان را به تیم ملی دعوت میکند. پس از ورودم به تیم ملی حواشی بسیاری برای من ایجاد شد و میگفتند ژن خوب است، در حالی که در دوره مدیریتی هاب دادگر در راس فدراسیون بسیاری از افراد با کمترین سوابق وارد تیم ملی شدند.
وی در خصوص حمایتهای هیات تیراندازی استان خراسان رضوی، به ایسنا گفت:
لطف بزرگی که کردند این است که سلاح را از من نگرفتند اما این سلاح برای سال ۲۰۰۵ است؛ آیا ملیپوش نباید سلاح درجه یک داشته باشد؟ رییس سابق هیات یک ماه پیش از پایان دوره مدیریتی خود من را به خوبی شناخت، در حالی که انتظار میرفت به عنوان قهرمان استان من را بیشتر بشناسد. امید است شرایط برای قهرمانان بهتر شود چرا که سال گذشته در مسابقه لیگ یک کشوری شرایط اسفناکی را سپری کردم و موفق شدم مقام اول و سوم را کسب کنم اما وضعیت در شان قهرمانان نبود.
ملیپوش تیراندازی در پایان خاطرنشان کرد:
شرایط برای ترک کشورم فراهم شد اما نرفتم چرا که دوست دارم پرچم کشور را بالا ببرم.