ملیپوش پاراکانو ایران گفت: پس از مسابقات قهرمانی کشور تمرینات را با قدرت برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک دنبال کردیم.
به گزارش طرفداری، آبتین زرجو در گفتوگو با روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، درباره مسابقات قهرمانی کشور پاراکانو اظهار کرد:
مسابقات امسال به اعتقاد من شرایط خوبی داشت. تعداد شرکتکنندگان بیشتر شدند. کسانی که از سال گذشته پاراکانو را شروع کردند در مسابقات امسال خود را محک زدند و این اتفاق خوبی بود که افراد جدیدی به پاراکانو ایران معرفی شدند.
وی درباره نتیجه خود در مسابقات قهرمانی کشور بیان کرد:
رکوردم نسبت به پارسال خوب نبود البته سرمای هوا و اینکه مسابقات در پایان اردوی فصل سرد برگزار شد، خیلی به دنبال ثبت رکورد نبودیم و مسابقات در حدی بود که خودمان را یک محکی بزنیم.
زرجو درباره تمرینات پس از مسابقات قهرمانی کشور گفت:
بعد از مسابقات اردوها را دنبال کردیم. تا پایان سال تمرینات استقامتی و قدرتی را دنبال میکنیم و چون از اوایل سال آینده مسابقات در پیش است باید کم کم وارد فاز مسابقاتی تمرینات شویم.
ملیپوش کلاس KL2 پاراکانو درباره عملکرد خود در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار کرد:
قهرمانی آسیا برای من اولین تجربه مسابقات بینالمللی قایقرانی بود که توانستم سهمیه بازیهای آسیای را نیز به دست بیاورم البته توقعم از عملکرد بیش از این بود و حتما در رویدادهای دیگر بهتر خواهم شد.
زرجو با اشاره به سختی کار در قایقرانی گفت:
منکر زحمات دیگر رشتههای ورزشی نیستیم اما قایقرانی شرایط متفاوتی دارد. ما در طول سال در هوای خیلی سرد و خیلی گرم در فضای دریاچه تمرینات را دنبال میکنیم و باید برای حفظ آمادگی در طول سال در اردو باشیم. خوب این شرایط مستلزم حمایت از جهات مختلف است.
وی افزود:
انتظار داریم اگر نسبت به برخی رشتهها توقعمان بیشتر باشد مسئولین ما را درک کنند. من فقط راجع به پاراکانو صحبت میکنم که یکی از رشتههای قایقرانی است. اولا انتظار داریم پاراکانو را یک رشته مجزا از آبهای آرام ببینند. پاراکانو خود دو رشته دارد و هر رشته در سه کلاس مختلف در بخش بانوان و آقایان یعنی مجموعا ۱۲ مدال در این رشته توزیع میشود. دوما این فقط رشته پاراکانو است و فدراسیون قایقرانی ۷ رشته دیگر نیز دارد.
زرجو ادامه داد:
خوب این فدراسیون با این شرایط و المپیکی بودن باید نسبت به بسیاری از رشتهها متفاوت دیده شود. مدالهایی که قایقرانی میتواند برای ایران به دست آورد بسیار مهم هستند و به سبد کاروان ایران در رقابتهای آسیایی و المپیک کمک میکند.
وی پتانسیل قایقرانی ایران را بیش از شرایط فعلی توصیف کرد و افزود:
ما هم با تجربهای که ورزشکاران پاراکانو در رقابتهای مختلف به دست آوردهاند نشان دادهایم که ظرفیت بالایی داریم اما این تنها کافی نیست و نگاه ویژه وزارت ورزش و پارالمپیک برای کسب نتایج بهتر را میطلبد.
زرجو در پایان گفت:
درست است که پاراکانو مدت زیادی نیست که به المپیک و بازیهای آسیای اضافه شده اما توان بالای ورزشکاران ایرانی در این رشته با توجه بیشتر مسئولین حتما نتایج درخشانی را برای ورزش کشور در پی خواهد داشت و در کنار آن نیز از ظرفیت پارا نیز استفاده میشود و با دیده شدن این رشته، جوانان بیشتری که شرایط ویژه مثل ما دارند انگیزه پیدا میکنند و جذب ورزش خواهند شد.