مربی جدید تیم ملی تکواندو تاکید کرد برای کمک به تیم ملی آمده است.
به گزارش طرفداری، روز چهارم دیماه جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو با هدف بررسی عملکرد تیمهای ملی در مسابقات قهرمانی جهان به میزبانی مکزیک و مرحله نهایی رقابتهای گرندپری ریاض 2022 برگزار شد. در این جلسه اصغر رحیمی مدیر فنی تیم های ملی، غلامحسن ذوالقدری، هادی افشار، فیض الله نفجم، یوسف کرمی، مهروز ساعی و هادی ساعی حضور داشتند و رای به ابقای بیژن مقانلو دادند.
البته مقرر شد فیض الله نفجم به عنوان مربی جدید به کادر فنی تیم ملی اضافه شود؛ انتخابی که از سوی برخی گزینهای تحمیلی قلمداد شد اما هم مقانلو، هم ذوالقدری و هم نفجم این مسئله را تکذیب کردند.
نفجم بعد از این انتخاب، از عضویت در کمیته فنی کناره گیری کرد تا تمرکز خود را روی امور فنی بگذارد. او نزدیک به 15 سال سابقه حضور در تیم ملی را دارد و مدالهای طلا و نقره آسیایی و جهانی در کارنامهاش دیده میشود اما 13 سال حضور در راس هیات تکواندو استان مازندران سبب شده عدهای از او به عنوان فردی دور از فضای فنی نام ببرند.
فیض الله نفجم ابتدا در خصوص همکاری با بیژن مقانلو اظهار داشت:
برای من افتخار است با چنین مربی بزرگی همکاری داشته باشم. سالها در تیم ملی کنار هم با هدف کسب افتخار برای کشور عزیزمان مبارزه کردیم و اکنون هم در کادر فنی در خدمت او هستم. بدون شک هیچ کاری بدون اشکال نیست. در کادر فنی هستم تا گوشهای از کار را گرفته و برای بازگشت تکواندو به روزهای خوب گذشته با هم تلاش کنیم.
وی در واکنش به این انتقاد که در بخش فنی فعالیت چندانی نداشته به نوعی از تکواندو دور بوده، به مهر گفت:
در طول بیش از ۱۲ سال حضور در تیم ملی رقابتهای جهانی و قارهای را تجربه کرده و به مدال رسیده ام. در مدت زمان مسئولیت هیات تکواندو استان مازندران هیچگاه از مباحث فنی دور نبودهام، کلاس آموزشی دارم و تیمهای استان را نیز زیر نظر داشته ام. در یک دوره هم سرمربی تیم ملی نوجوانان بوده ام. در تمامی مسابقات انتخابی حضوری فعال داشته و در لیگهای مختلف نیز تیم داشته ام.
نفجم با اشاره به نتایج تیم ملی در مسابقات قهرمانی جهان تصریح کرد:
تیم ملی در مسابقات قهرمانی جهان ترکیبی از جوانی و تجربه بود که عملکرد فنی خوبی در مکزیک از خود به نمایش گذاشت ولی نتیجهای که باید رقم نخورد. تکواندو ایران در حال جوانگرایی و به نوعی پوست اندازی است و در راه بازگشت به سطح اول تکواندو جهان و فتح سکوهای جهانی و قارهای به زمان نیاز دارد.
مربی تیم ملی تکواندو ادامه داد:
برای حضور در مسابقات جهانی مکزیک چند عضو تیم ملی دانش آموز بودند که برای خروج از کشور باید از مدارس آنها مجوز میگرفتیم. همین نفرات چون رنکینگ بالایی نداشتند، در دور اول و دوم با بهترینهای جهان از جمله قهرمانان جهان و المپیک مبارزه کردند. آنها عالی ظاهر شدند و به یک اتفاق یا اشتباه فردی باختند ولی برای اولین تجربه در مسابقات جهانی عملکرد خوبی بود. من پنج دوره در مسابقات جهانی مبارزه کرده و حداقل پنج دوره هم از نزدیک این رقابت ها را تماشا کرده ام. معتقدم ارتقای سه پلهای تیم مردان در مکزیک اتفاق بدی برای تکواندو ایران نبود. قول میدهم با همراهی سرمربی تیم ملی تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا در باکو بهتر از مکزیک نتیجه بگیریم.
رییس هیات تکواندو استان مازندران افزود:
یکی از دلایلی که قاطبه تکواندو به سمت مدیریت هادی ساعی متمایل شد این بود که در دو المپیک گذشته، مسابقات گرندپری و قهرمانی جهان گذشته نتایج خوبی برای تکواندو رقم نخورد. اگر ما نیز بخواهیم مشکلات را ندیده گرفته و به دنبال توجیه باشیم، به همان راهی خواهیم رفت که پیش از این رفته اند. شاید محمد پولادگر در بروز آن شرایط به تنهایی مقصر نبود و کادر فنی و کمیته فنی وقت واقعا مقصر بود. همیشه این انتقاد را داشتم که کمیته فنی باید بیشتر ورود کند و حالا هم معتقدم دوستان عضو کمیته فنی نظارت بیشتری داشته باشند و اگر ایراد و انتقادی بود منتقل کنند.
نفجم در پایان گفت:
هدف همه ما موفقیت تکواندو در میادین مهم جهانی، المپیک و … است ولی اگر تکواندو با ساعی هم نتیجه نگیرد، ما هم نخواهیم ماند. مطمئن هستم ساعی با کسی شوخی ندارد و نفرات جدید جایگزین خواهند شد. با پتانسیلی که امروز شاهد هستیم، به اهالی تکواندو و مردم عزیز ایران قول میدهیم برای کسب دوباره سکوهای جهانی هر چه در توان داریم به کار بگیریم.