سرمربی تیم ملی وزنهبرداری تأکید کرد با تاریخ برگزاری لیگ برتر موافق نبوده است.
به گزارش طرفداری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنهبرداری، مصدومیت شدید رسول معتمدی در جریان هفته نخست لیگ برتر وزنهبرداری باعث شد برخی از جمله حسین توکلی، عضو کمیته فنی فدراسیون وزنهبرداری با بیان اینکه چرا سرمربی تیم ملی در سالن حضور نداشت، از سعید علیحسینی انتقاد کنند.
توکلی معتقد بود علیحسینی باید شرایط ورزشکاران ملیپوش را به مربیان لیگ برتری انتقال میداد و با حضور در صحنه رقابتها، عملکرد نفرات ملیپوش را از نزدیک زیر نظر میگرفت تا اتفاق تلخی که برای رسول معتمدی افتاد، رخ ندهد.
سرمربی تیم ملی در واکنش به اتفاقات هفته نخست لیگ و آسیبدیدگی رسول معتمدی گفت:
برخلاف نظر منتقدان، ما برای تکتکملیپوشان حد نصابی تعیین کرده بودیم و اگر برخی ملیپوشان این حدنصابها را رعایت نکردند، به خاطر اصرار مربیان لیگ برتری بوده است.
وی ادامه داد:
قبل از هر چیز باید بگویم من با تاریخ برگزاری لیگ موافق نبودم و در نشست کمیته فنی هم این موضوع را اعلام کردم. ما قرار بود چهارشنبه هفته آینده رکوردگیری داشته باشیم و روند تمرینات هم بهگونهای بود که در آن تاریخ، بچهها وزنههای سنگین خود را بزنند. در این شرایط چطور میتوانم زمان رکوردگیری از ملیپوشان را یک هفته جلو بیندازم و از آنها بخواهم در لیگ، وزنههای خودشان را بزنند؟ مگر مسئول فنی تیم، من نیستم؟ ما قرار بود هفته آینده، سنگین بیاییم تا در فاصله دو هفته به شروع رقابتهای جهانی، شرایط ورزشکاران برای اعزام به مسابقات جهانی مشخص شود. من که یکباره نمیتوانم از بچهها بخواهم یک هفته زودتر بدن خود را در شرایط تمرین سنگین قرار بدهند. میتوانم؟
علیحسینی عنوان کرد:
میگویند چرا سعید علیحسینی در سالن نبوده است. من همان زمان که رقابتهای دسته ۱۰۲ کیلوگرم لیگ برگزار شد در آکادمی ملی المپیک داشتم و حافظ قشقایی، حسین سلطانی و میرمصطفی جوادی را تمرین میدادم. نگاه کردن لیگ برای سرمربی تیمملی واجبتر است یا تمرین دادن به ملیپوشان؟ من کجا به رقابتهای لیگ بیتوجهی کردم؟ ما در کادر فنی تقسیم کار کرده بودیم و قرار بود تمرینات را زیر نظر بگیرم و وحید ربیعی و محمدرضا براری هم در سالن حضور داشته باشند. اتفاقا ربیعی در سالن بود و براری هم پشت صحنه حضور داشت.
وی افزود:
اینکه میگویند سعید علیحسینی در سالن حضور نداشته، انتقاد بهجایی نیست، چون اگر من در صحنه لیگ بودم و مثلا میرمصطفی جوادی در اردوی تیم ملی آسیب میدید، آنوقت میگفتند چرا سرمربی تیمملی سر تمرین نبوده است! ما همان روز باید ساعت ۱۲ اتاقهایمان را در آکادمی تحویل میدادیم و به هتل هما میرفتیم. من که نمیتوانم هم سر تمرین تیمملی باشم، هم اتاقها را تحویل بدهم و هم در صحنه رقابتهای لیگ حاضر باشم.
سرمربی تیم ملی وزنهبرداری اظهار داشت:
ما دو روز قبل از شروع لیگ، ملیپوشان را جمع کردیم و به آنها برنامه دادیم. میتوانید از تکتک نفرات تیم ملی بپرسید. من به هر کدام گفتم در لیگ چه وزنههایی را بزنند تا در آستانه رقابتهای جهانی دچار مشکل نشوند. حتی خاطرم هست حسین سلطانی به من گفت: اگر در لیگ کم بزنم شما مرا خط نمیزنی؟ که گفتم نه! تو باید وزنههای اصلیات را یک هفته بعد از لیگ در رکوردگیری تیم ملی بزنی. مشخصا در مورد دسته ۱۰۲ کیلوگرم به رضا دهدار گفته بودم نهایتا ۱۶۰ یا ۱۶۵ یکضرب بزند و ۱۹۰ دوضرب. به رسول هم گفته بودم ۱۶۵ یا ۱۶۶ یکضرب بزند و ۲۰۰ هم دوضرب اما وقتی تیمها ورزشکاران را تحت فشار میگذارند من باید چه کنم؟ رضا دهدار میگوید که به او گفتند: اگر صدرنشین شوی ۵۰ میلیون تومان پاداش میگیری یا رسول معتمدی میگوید: اگر ببازد ۵۰ میلیون تومان از قراردادش کسر میشود! اینها تأثیرگذار است.
وی افزود:
من برای همه بچهها برنامه داشتم؛ مثلا مصطفی جوادی قرار بود ۱۵۵ یکضرب و ۱۹۰ دوضرب بزند که همین حدود زد. حافظ قشقایی هم قرار بود ۱۲۰ یکضرب و ۱۵۰ دوضرب بزند که زد و از حسین سلطانی هم خواسته بودیم ۱۵۰ یکضرب و ۱۸۰ دوضرب بزند که این موضوع را رعایت کرد اما در فوقسنگین هم ورزشکاران را تحت فشار گذاشتند تا از دستورات کادر فنی سرپیچی کنند. ما برای آیت شریفی در این برهه رکوردهای ۱۸۰ یکضرب و ۲۲۰ دوضرب را در نظر گرفته بودیم و علی داوودی هم قرار بود ۱۹۰ یکضرب بزند و ۲۳۰ دوضرب اما شب قبل از مسابقه فوقسنگین، آیت شریفی میگوید از من خواستند وزنههای سنگینتری بزنم و با علی داوودی رقابت کنم.
سرمربی تیم ملی وزنهبرداری در پایان گفت:
در صحنه رقابت هم مربیان سایپا به آیت گفتند: باید وزنههایی که میگویند را بزنی وگرنه فایدهای ندارد و از قراردادش کسر میشود. وقتی خود تیمها در آستانه رقابتهای جهانی این حساسیتها را ایجاد میکنند، سرمربی تیم ملی باید چه کند؟