سرمربی تیم ملی بوکس تأکید کرد انتظار بسیار بیشتری از بوکسورها داشته و شکست ۱۰ تن از شاگردانش جای توجیه ندارد.
به گزارش طرفداری، تیم ملی بوکس ایران با ۱۲ بوکسور به مسابقات قهرمانی آسیا رفت اما با کسب تنها ۲ مدال برنز از اردن به تهران بازگشت. سید شاهین موسوی و طوفان شریفی مدالآوران ایران بودند و ۱۰ بوکسور دیگر کشورمان سهمی از سکوها و مدالهای رنگارنگ نداشتند.
دانیال شهبخش دارنده تنها مدال جهانی تاریخ بوکس ایران با صلاحدید کادر فنی به مسابقات اعزام نشد. چهرههای دیگری مانند میثم قشلاقی نیز مقابل حریفان شکست خوردند و در نهایت نتایج ضعیفی برای کاروان ایران رقم خورد.
علیرضا استکی سرمربی تیم ملی بر تأثیر داوریها در نتایج تیمش تیمش تأکید داشت اما اعتراف کرد برخی از بوکسورها انتظارات را برآورده نکردند.
استکی ابتدا درباره ارزیابیاش از سطح فنی قهرمانی آسیا اظهار داشت:
دوره قبل ۱۴ تیم در بوکس قهرمانی آسیا بودند اما امسال ۳۰ تیم حضور یافتند. سطح مسابقات بسیار بالا بود و از بوکسورهایی که بچههای ما را شکست دادند ، ۷ نفر فینالیست شدند و ۵ نفر به مدال طلا دست پیدا کردند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا قبول دارد نتایج ضعیفتر از حد تصور بود؟ خاطرنشان کرد:
برخیها انتظارات را برآورده نکردند و چند نفر هم حقشان ضایع شد اما شکست در هر صورتی شکست است و جای توجیه ندارد. تیم من حالش خوب نبود و باید از این باخت درس بگیریم و مسئولیت باخت هم با شخص من و کادر فنی است.
سرمربی تیم ملی درباره اینکه عدهای به دنبال این نتایج بودند تا با شما تسویه حساب کنند، به میزان گفت:
با اینکه دنبال عدد و رقم نیستم اما تیمم نسبت به دو دوره و حتی سه دوره قبل بهتر نتیجه گرفت و فقط نسبت به دوره گذشته که خودم سرمربی بودم و دو نقره و دو برنز داشتیم، ضعیفتر عمل کردیم اما با این حال هرکسی دوست دارد، میتواند اظهار نظر کند و ما هم کار خودمان را میکنیم.
استکی در خصوص اینکه برخی بوکسورها به باخت عادت کردهاند و سالهاست نتیجه نمیگیرند، تأکید کرد:
اینکه کسی را کنار بگذارم درست نیست چون این بچهها جوان هستند اما یکی، دو نفر از آنها دیگر بعید میدانم خودشان جلو بیایند چون سالهاست نتیجه نگرفتهاند. باید به چند نفر استراحت لدهم و شاید در آینده در برخی اوزان شانس را به افراد دیگری بدهیم.
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به قرعهها و شناختی که از یوکسورها داشتید پیشبینی چند مدال را میکردید، گفت:
من روی ۸ یا ۹ مدال برنامه داشتم و تیمم میتوانست حداقل ۳ فینالیست داشته باشد. اصلا اغراق نمیکنم و احساسی حرف نمیزنم اما در اوزان ۶۰ ، ۶۳ ، ۶۷ ، ۷۱ ، ۷۵ ، ۸۰ ، ۸۶ ، ۹۲ و سنگین وزن باید به مدال میرسیدیم.
سرمربی تیم ملی بوکس در خصوص اینکه چطور با این نتایج کنار میآید، تأکید کرد:
هنوز فکر میکنم خواب هستم و آن سهشنبه کذایی که باختهای پشت سر هم را تجربه کردم از راه نرسیده است. هضم آن روز برایم سخت است و نمیتوانم مدتها از فکر این مسابقات خارج شوم.
استکی در خصوص احتمال ایجاد تغییر در کادر فنی گفت:
شاید در کادر تغییر ایجاد کنم اما باید به تهران بیایم و فکر کنم تا ببینم چه تصمیمی به صلاح آینده بوکس است.
وی در خصوص بحث تکراری ناداوری تصریح کرد:
در بازی علی حبیبینژاد، پوریا امیری و دیدار سرنوشتساز شاهین موسوی در نیمه نهایی، سر تیم را بریدند اما دستمان به جایی بند نیست و از تکرار این موضوع خسته شدهایم.
سرمربی تیم ملی بوکس با اشاره به مسابقات جهانی و بازیهای آسیایی پیش رو گفت:
میدانم توقع از ما بالاست اما چون بازیهای آسیایی و المپیک در ۷ وزن برگزار میشود، سعی میکنم تیمی را راهی جهانی کنم که شرایط بوکسورها نزدیک به همان اوزان بازیهای آسیایی باشد و اصطلاحا با یک مجموعه جمع و جورتر به میدان جهانی اعزام میشویم.
استکی در پاسخ به این سؤال که اگر زمان به عقب بازگردد، باز هم ۱۲ بوکسور به قهرمانی آسیا میبرد؟ خاطرنشان کرد:
صددرصد همین کار را میکنم و شاید ۱۳ وزن را هم اعزام میکردم. این بوکسورها جوان هستند و نگاه به باخت آنها نکنید چون نیاز به تجربه دارند تا در آینده اتفاقات خوب برایشان رقم بخورد.
وی در خصوص قرارداد با فدراسیون بوس گفت:
تا پایان المپیک قرارداد دارم اما من دلی کار میکنم چون قرارداد و این مسائل زیاد موضوع خاصی برایم نیست.
سرمربی تیم ملی بوکس درباره تحولات اساسی و انقلاب در تیم ملی تصریح کرد:
فعلاً زود است در این خصوص حرف بزنیم اما وزن به وزن بچهها را آنالیز میکنیم و نتایج آسیبشناسی میشود تا ببینیم چه کسانی شانس دوباره میگیرند و در چه اوزانی به بوکسور جدید فرصت میدهیم. قطعا سر فرصت در این خصوص تصمیمگیری میکنیم.