معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان از تبدیل فدراسیون قایقرانی به ۲ فدراسیون جداگانه خبر داد.
به گزارش طرفداری، مجمع سالیانه فدراسیون قایقرانی امروز (دوشنبه) به ریاست سید محمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای در سالن فارسی آکادمی کمیته ملی المپیک برگزار شد. در این مجمع علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون، دبیرکل کمیته ملی المپیک و رؤسای هیأتهای استانی، نماینده باشگاهها و مربیان حضور داشتند.
پولادگر در این مجمع با بیان اینکه تلاش مسوولان فدراسیون قابل تقدیر است، اظهار داشت:
خانواده قایقرانی اکنون در فدراسیون، پیگیر حل مشکلات هستند. حضور بزرگان قایقرانی در هیأت رئیسه اقدام مهمی است که این رشته را در مسیر توسعه قرار داده است.
وی ادامه داد:
قایقرانی رشته پرهزینهای است. بعد از مدتها فدراسیون قایقرانی به ۲ فدراسیون تبدیل میشود و این در جهت توسعه و رشد است. سالها پیش این طرح پیگیری میشد اما به زودی تحقق پیدا میکند و احتمال آن وجود دارد که در آینده به سه فدراسیون تبدیل شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد:
کسی توقع مدال بازیهای آسیایی از قایقرانی نداشت، اما اکنون همه منتظر مدال المپیکی هستند. اگر ما در المپیک موفق شویم بدون شک این رشته دیده میشود و حامی مالی هم جذب خواهد شد.
پولادگر تصریح کرد:
۲ رویداد مهم بازیهای آسیایی و المپیک در پیش است و باید برای موفقیت قایقرانی در این ۲ آوردگاه تلاش کنیم. قایقرانی ظرفیت زیادی دارد و نخستیم مدال سال ۱۴۰۱ ورزش ایران را کسب کرد.
سهرابیان: باید چند پیست با استاندارد جهانی داشته باشیم
رئیس فدراسیون قایقرانی نیز گفت:
برنامهریزی چهار ساله طراحی شده اما برخی مشکلات مانع تحقق اهداف شد که یکی از آنها فراگیری و شیوع ویروس کرونا بود. اگر نتوانستم تمام اهداف را محقق کنم از خانواده قایقرانی عذرخواهی میکنم. قایقرانی مشکلات دارد که باید برطرف شود که مهمترین آن پیست استاندارد است و چند پیست با استاندارد جهانی باید داشته باشیم چرا که رشتهای پرمدال است و حتی توسعه آن میتواند در بخشهای مختلف به درآمدزایی و اشتغال منجر شود. همچنین میزبانی تورنمتهای بزرگ موجب جذب اسپانسر خواهد شد.
علیرضا سهرابیان با تمجید از نتایج ملیپوشان خاطرنشان کرد:
با وجود کرونا نتایجی در یک سال گذشته در ۲ بخش المپیکی و پارالمپیکی رقم خورد که بینظیر است. در چندین رشته فعالیت داریم و برنامه لازم برای توسعه قایقرانی داریم. البته توسعه قایقرانی و نتایج درخشان ملی پوشان مربوط به سه سال ریاست من نیست بلکه نتیجه زحمات مدیران و مربیان خانواده قایقرانی است.
وی در پایان گزارش سالانه اعلام کرد:
در صورت توجه ویژه وزارت ورزش و کمیتههای ملی المپیک و پارالمپیک قایقرانی میتواند مدال المپیکی را برای کاروان ایران به ارمغان بیاورد.
هاشمی: قایقرانی توانایی کسب مدال در بازیهای آسیایی و المپیک را دارد
سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک با تمجید از عملکرد مدیران قایقرانی و مجموعه این رشته گفت:
در هیأت رییسه فدراسیون نفرات خوب و با تجربهای حضور دارند که میتوانند کمک کار قایقرانی باشند.
وی ادامه داد:
وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید نگاه ویژهای به قایقرانی به عنوان رشته المپیکی داشته باشند. قایقرانی توانایی کسب مدال در بازیهای آسیایی و المپیک را دارد. البته مسوولان فدراسیون باید به دنبال جذب حامی مالی و درآمدزایی نیز باشند تا روند توسعه این رشته تسریع شود.
در مجمع سالیانه فدراسیون قایقرانی گزارشی از عملکرد مالی فدراسیون ارائه شد که حاشیه چندانی نداشت. همچنین گزارشی از ساختار مدیریتی و اجرایی فدراسیون و کمیتههای زیر مجموعه آن ارائه شد. یکی از موضوعات چالش برانگیز مجمع، سابقه مدیریتی به ازای کسب مدال آسیایی و جهانی بود.
بنا به دستورالعمل قبلی مدال آسیایی و جهانی پنج سال مدیریت محاسبه میشد، اما در رأیگیری جدید این میزان به یک سال تقلیل داده شد. در پایان این مجمع برخی از رؤسای هیأتهای استانی به طرح مشکلات قایقرانی در شهرستانهای مختلف کشور پرداختند.