مهرداد علیقارداشی، رئیس فدراسیون تنیسرویمیز و عضو هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک در گفتوگو با طرفداری پیرامون کسب مدال آسیایی برای نخستین بار در رده سنی نوجوانان اظهار داشت:
سال ۲۰۱۸ برای اولین بار در رده سنی جوانان به این افتخار نائل آمدیم و تاکنون در رده سنی نوجوانان چنین افتخاری نداشتیم که در این دوره کسب شد. کمیته استعدادیابی فدراسیون با زحمات زیادی که کشیده، در ردههای پایه تنیسرویمیز بهترین و مستعدترین ورزشکاران را گردهم آورده که در تداوم آن توانستیم به سکوی سوم قاره کهن برسیم.
وی در ادامه بیان داشت:
توسط فدراسیون جهانی تنیسرویمیز، رده سنی نونهالان به عنوان «هوپس» یا همان امیدها نامگذاری شده که در آذرماه گذشته به مدال انفرادی جهانی رسیدیم. ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ که نوید گلشن مدال گرفت و در ۲۰۲۱ هم کمیل نیکنژاد به مدال رسید. البته باران ارجمند هم برای نخستین بار به مدال برنز این رده سنی در جهان دست یافت. از ۸، ۹ سالگی در حال کار با نونهالان هستیم و نتایج تاکنون رضایتبخش بوده.
علیقارداشی درباره مشکلات ملیپوشان بزرگسال لژیونر پینگپنگ کشورمان برای حضور در رقابتهای بینالمللی در تیم ملی ایران عنوان داشت:
کشورهایی که بازیکنان ما در لیگهای آنان بازی میکنند، کشورهای صاحبنام و معتبری در تنیسرویمیز هستند که ۳، ۴ ملیپوش ما را به خدمت گرفتهاند. باید تعامل خوبی با این کشورها داشته باشیم و شرایط را به نحوی پیش ببریم که تیم ملی آسیب نبیند. در اجلاس جهانی پیش رو قطعاً با رئیس فدراسیون تنیسرویمیز فرانسه گفتوگویی خواهم داشت.
او در همین باره تأکید داشت:
البته پیشتر نامهای به او دادهام و پاسخ داده شده که باشگاهها باید با فدراسیون ایران همکاری کنند اما با نگاه مثبت رئیس فرانسه، آنها هم با لژیونرهای ما همراهتر میشوند و مدارا میکنند. البته که نمیشود همهچیز را با هم بهدست آورد؛ لژیونرها به رفاه و امنیت مالی مناسبی میرسند و سطح فنیشان در اروپا بالا میرود ولی این مسائل هم هست و گریزی از آن نیست که باید با تعامل سازنده حلاش کنیم.
رئیس فدراسیون تنیسرویمیز در رابطه با بودجه موردنیاز فدراسیون جهت اعزام تیمهای ملی به رقابتهای جهانی و آسیایی پیشرو تصریح داشت:
وزارت ورزش و جوانان تاکنون نه فقط با ما بلکه با همه فدراسیونها رابطه خوبی داشته و همراهی کرده اما خانواده ورزش درک متقابلی از هم دارند و باید اولویتها را هم درنظر گرفت. ما اسپانسر هم داشتیم و گرفتهایم و در واقع حامی مالی، مکمل حمایتهای وزارتخانه است اما باید اهم فیالاهم کرد و بهترین تصمیم را گرفت.
وی در خصوص لابی برای اخذ میزبانی برخی رقابتها از فدراسیون جهانی تنیسرویمیز گفت:
اگر بخواهیم مسابقهای بگذاریم و از یک تورنمنت رنکینگدار میزبانی کنیم، یکسری استانداردها در بحث میزبانی و شرکت ورزشکاران زن باید درنظر گرفته شود که نیاز به بررسیهای بیشتری خواهد داشت و کار فقط با تعامل پیش خواهد رفت.
عضو هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک در مورد جلسات ابتدایی این تیم مدیریتی هم اذعان داشت:
در وهله اول در هیأت اجرایی هستیم تا هم ما از نظرات خسرویوفا استفاده کنیم و هم حاجآقا از نظرات ما. باید ایدههای منطقی ردوبدل کنیم تا به تعامل متقابل برسیم؛ تاکنون هم اعضای هیأت اجرایی همراه هستند و مشکلی نیست.
او در این باره که سیدمناف هاشمی به عنوان دبیرکل کمیته انتخاب شده، خاطرنشان ساخت:
دبیرکل زیرنظر رئیس کمیته ملی المپیک کار میکند و دستورات خسرویوفا را اجرایی میکند. ما هم تا حد امکان کمک میکنیم و مصوبات را پیش خواهیم برد. هاشمی زمانی که معاون وزیر بود، تعاملی بینظر را با وی داشتیم و او تجربه خوبی در سطوح مختلف مدیریتی داشته. هماهنگی دبیرکل با رئیس کمیته هم مهم است که به این فاکتور هم قطعاً توجه شده.
علیقارداشی نهایتاً پیرامون بحثهای تخصیص بودجه کمیته ملی المپیک به فدراسیونها و نحوه امتیازدهی گفت:
در این ۲ جلسه اخیر هنوز به مباحث مالی و تخصیص بودجه قهرمانی نپرداختهایم و باید این مسئله را به درستی کارشناسی و بررسی کنیم. درباره مسائل امتیازدهی هم پیش از این در جریان ریز جزئیات نبودهام اما قطعاً تمام مسائل را بررسی خواهیم کرد.