حضور ۳ عضو کاروان سرپرستی ورزش ایران در بازیهای همبستگی اسلامی بهرغم اتمام مسابقات حواشی و شائبههای زیادی را در پی داشته است.
به گزارش طرفداری؛ نحوه اعزامها به محل برگزاری بازیهای همبستگی اسلامی ۲۰۲۱ قونیه از سوی کمیته ملی المپیک ایران از همان ابتدا حواشی زیادی داشته که انتقادات زیادی را هم به مسئولین اجرایی کاروان ایران وارد ساخته اما انگار بر این حواشی و سیل شائبهها، همچنان پایانی نیست و اهتمامی بر رفع اینگونه مسائل از سوی کمیته ملی المپیک اصلاً وجود ندارد.
پس از آن که اعضای بیفدراسیون و بیکار هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک مطابق همه سفرهای دوره ۴ ساله صدارتشان بر کمیته، در واپسین روزهای مسئولیت از آخرین اعزام بینالمللی هم نگذشتند و در قونیه حضور یافتند، این بار نوبت به کادر اجرایی و سرپرستی کاروان رسیده که همه را روسفید کنند.
۴ عضو هیأت اجرایی مطابق همیشه پای ثابت سفرها بودهاند و در کنار چند فرد غیرمسئول و غیرورزشی دیگر که در عین ناباوری با خانوادههایشان از سوی کمیته به ترکیه اعزام شدند، در قونیه حضور یافتند اما این تمام ماجرا نیست؛ ۳ عضو کاروان سرپرستی ایران علیرغم پایان رقابتها هنوز هم در قونیه بهسر میبرند.
در شرایطی که برخی از اعضای تیم سرپرستی کاروان اعزامی ایران به بازیهای همبستگی اسلامی حدود ۲ هفته پیش از آغاز رسمی این تورنمنتِ بدون رنکینگ و اعتبار بینالمللی در ترکیه حضور یافتند و با وجود این مدت زیاد حتی از مقابله با دمای بالای هوای ترکیه تا روز ورود ورزشکاران و ماجرای خرید پنکهها ناتوان ماندند، هنوز هم در ترکیه حضور دارند و این باره بهانه تسویه حساب را گرفتهاند.
طبق قوانینی که همیشه وجود داشته و در المپیک توکیو و سایر رویدادهای بزرگ هم اجرا شده، ورزشکاران یک روز و کادر سرپرستی ۳ روز بعد از مسابقات به کشورهای خود باز میگردند. حال سؤال این است که روز پنجشنبه مسابقات تمام شده و چرا بیش از ۱۳۰ نفر از اعضای کاروان به جای این که روز جمعه به ایران بازگردند، تا روز یکشنبه در قونیه حضور داشتهاند؟
آیا واقعاً این همه زمان برای این کار لازم است؟ هزینه اسکان و تغذیه این ۳ نفر هم چه در دهکده باشند و چه در هتلی مجزا باید پرداخت شود. برخی از اعضای کادرسرپرستی از ۵ مردادماه در قونیه حضور دارند و قرار است ۲ شهریورماه به تهران بازگردند که با این تفاسیر قریب به یک ماه از جیب بیتالمال به تفریح و گردش در ترکیه پرداختهاند.
گفتنی است که برخی اعضای کاروان سرپرستی و هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک ایران در دهکده اسکان نداشتهاند و شنیده شده که در هتلی ۵ ستاره خارج از دهکده به استراحت پرداختهاند که این مسئله خودش به کمیته و در واقع منابع دولتی خسارت زیادی وارد کرده.
در این باره شاید بتوان به صراحت گفت که علت حضور بیش از حد این افراد در قونیه، دریافت حق مأموریت دلاری بیشتر از کمیته بوده و کسانی که خودشان را خدمتگذار و کارگر ورزش ایران دانستهاند، حالا در حال کسب حق مأموریت آن هم به شکل روزمزد هستند.