در دهمین روز از ثبت نام کاندیداهای کمتیه ملی المپیک امروز 3+2 کاندیدا برای پست های هیات اجرای، نواب رئیس و ریاست ثبت نام کردند. کاندیداها بعد از ثبت نام درباره اهداف و برنامه های خود صحبت کردند.
داورزنی: جای رشتهها توپی در هیات اجرایی خالی است
به گزارش طرفداری، محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال پس از ثبت نام اظهار داشت:
جای برخی رشتهها در هیئت اجرایی خالی است و ما اساسا در هیئت اجرایی، نمایندهای از رشتههای توپی نداشتیم. حضور یکی، ۲ نفر از فدراسیون ورزشهای توپی در هیئت اجرایی که احتمال حضور آنها در المپیک هم وجود دارد، میتواند نقش بسزایی در ورزش کشور داشته باشد و نقش خود را در تصمیمگیریها و سیاستگذاریها ایفا خواهد کرد.
عزیزی: بودجه کمیته باید به هزار میلیارد تومان برسد
داود عزیزی رئیس فدراسیون تنیس پس از ثبت نام برای پست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت:
هیئت اجرایی قوی در کنار یک رئیس قوی، کمیته ملی المپیک خیلی خوبی را برای کشور ایجاد میکند. در مدت ۷ سالی که در وزارت ورزش بودم، توانستم اعتبارات این وزارتخانه را از ۶۰۰ میلیارد تومان با مصوبات قانونی از طرف مجلس، به ۶ هزار میلیارد تومان افزایش دهم.
وی در ادامه بیان داشت:
فکر میکنم فاصله زیاد کمیته ملی المپیک با نهادهای قانونگذار و تصمیمگیر باعث شده همیشه در توزیع بودجه و مسائل قانون نویسی، این کمیته به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی که در ورزش تاثیرگذار است، به دیده اغفال به آن نگاه شده و این فاصله باید کمتر شود.
رئیس فدراسیون تنیس در پایان گفت:
درست است اعضای هیئت اجرایی اکثرا در حوزه مدیریت ورزش صاحب نام هستند و میتوانند اظهار نظر فنی داشته باشند اما هیئت اجرایی که بتواند در بعضی مسائل از جمله بودجه دستی بر آتش داشته باشد میتواند اتفاقات خوبی را رقم بزند. باید بودجه کمیته ملی المپیک در چهار سال آینده به هزار میلیارد تومان برسد و بتواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.
شایسته: عدم تایید صلاحیت من خنده دار است؛ به قونیه نمی روم
مجید شایسته عضو هیأت اجرایی و کارشناس خبره ورزشی انتخابات کمیته ملی المپیک پس از ثبتنام برای کرسی ریاست اظهار داشت:
چون عضو هیئت اجرایی در این دوره بودم میدانم همکاری بین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به عنوان یک رکن اساسی در ورزش کشور مطرح بوده و در این دوره با تلاش هر دو مجموعه این وحدت رویه و تعامل وجود داشته و اثرات و برکات زیادی برای ورزش کشور داشته. در دوره بعد باید این تفاهم و وحدت رویه وجود داشته باشد بعلاوه پتانسیلهای زیادی در ورزش کشور وجود دارد که کمیته ملی المپیک میتواند با تلاش مجموعه اعضا اتفاقات خوبی را رقم بزند.
وی در ادامه بیان داشت:
در چهار سال گذشته اتفاقات خوبی در بحث افتتاح موزه، بازسازی مجموعههای در اختیار کمیته، احترام به پیشکسوتان و تاریخ شفاهی و ... انجام شد. بهترین روش این است که کارهایی که انجام شده و برنامه ریزی شده به صورت جدی پیگیری و به سرانجام برسد و با مواضع جدیدی که میتوان توسط کمیته انجام شود، اتفاقات خوبی را رقم زد و خبرهای خوبی برای ورزش داشته باشیم و به نشاط جامعه کمک کنیم.
شایسته درباره نامزدی خود و اینکه انتقادات زیادی به شما وارد شده، برای ریاست چه برنامهای دارید، عنوان داشت:
کسی که برای ریاست ثبت نام میکند اگر برنامهای نداشته باشد معنای خوبی ندارد. طبیعتا یک برنامه ۴ ساله خوب و منسجم وجود دارد که از آن دفاع خواهد شد و اگر در هیئت اجرایی به تصویب برسد قابلیت اجرایی خوبی خواهد داشت.
رئیس سابق فدراسیون تنیس در خصوص سفر برخی از اعضای هیئت اجرایی به قونیه، تاکید داشت:
اعضای هیئت اجرایی به عنوان نمایندگان فدراسیونها برای ۴ سال انتخاب شدند چه فدراسیون داشته باشند چه نداشته باشند. مسئولیت آنها تا روز آخر حضور همه جانبه، نظارت و سیاستگذاری در حوزه کمیته ملی المپیک است و سفر دوستان در همین رابطه است. یکی از وظایف هیئت اجرایی نظارت بر عملکرد کمیته است و براساس مصوبات نظارت میکنند. اگر من لیاقت حضور در کمیته را به عنوان رئیس داشته باشم برنامه ریزی لازم صورت میگیرد تا به نحو مطلوب کار را جلو ببریم.
شایسته در ادامه صحبتهای خود در پاسخ به این سوال که شما سالها رئیس فدراسیون تنیس بودید، آیا برای این فدراسیون هم برنامه خاصی دارید، گفت:
نگاه رئیس کمیته به همه فدراسیونهاست. تعدای از رشتهها هستند که اگر سرمایه گذاری کنیم اتفاقات خوبی رخ میدهد. شاید روزی در فدراسیون تنیس به من انتقاد میشد در رده سنی بزرگسالان رو به افول هستیم اما در آنجا برنامه مان سرمایهگذاری روی آینده تنیس بود که الان آن را میبینید. الان برای مسابقاتی که تیم ملی اعزام شده هر ۴ بازیکن دختر و ۳ بازیکن پسر دانش آموز هستند، پس کار پایه انجام شده است.
عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک تصریح داشت:
اگر مسئولیتی بر عهده میگیریم، صرف اینکه در زمان مسئولیت اتفاقات رونمایی رخ دهد و نمایشی وجود داشته باشد نیست بلکه کار پایه میکنیم. اگر باشیم یا نباشیم اثرات برای جامعه ورزش خواهد ماند و در کمیته هم همین طور است، در ۴ سال گذشته کارهای اساسی انجام شد که به توسعه ورزش کمک میکند. احترام به پیشکسوتان و توجه به ورزشکاران فعلی ارکانی هستند که باید به ضورت جدی مورد توجه قرار بگیرند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید این شایعه وجود دارد شما برای انتخابات تائید صلاحیت نمیشوید، اذعان داشت:
این را از شما میشنوم. امیدوارم این اتفاق نیفتد چون هر جا حضور داشتم، تایید صلاحیتم آمده و مشکلی نداشتم که آخرین مورد آن برای انتخابات فدراسیون تنیس بود. به نظرم این حرف برای خودم خندهدار است.
شایسته در مورد اینکه برای پست ریاست اقبالی برای شما وجود دارد و شانس خود را برای ریاست چقدر میبینید، خاطرنشان کرد:
نمایشی ثبت نام نکردهام و هدف دارم که امیدوارم براساس آن اقدامات لازم را انجام دهم. اعضای مجمع هر تصمیمی بگیرند، قابل احترام است و براساس آن هر کمکی از دستم بربیاید برای جامعه ورزش انجام میدهم.
وی در خصوص اینکه قصد سفر به قونیه را دارد یا خیر، گفت:
نه متاسفانه یا خوشبختانه!
شایسته در پاسخ به این پرسش که گفتید با رویکرد رونمایی نمیآیید و این کنایه به صالحی امیری بود؟ گفت:
خیر، من عرض کردم در چهار سال گذشته کارهای ریشهای و اساسی انجام دادیم. آن چیزی که در کمیته ملی المپیک امروز دارید میبینید حاصل زحمات چهار ساله است. اگر من به صالحی امیری انتقاد کنم، خودم چهار سال عضو هیئت اجرایی بودم و باید این را گفت که چرا این تصمیمات را گرفتید که این اتفاقات رخ دهد. اتافاقا در چهار سال گذشته کارهای اساسی و زیر بنایی شکل گرفت مانند موزه ورزش، بازسازی همه مجموعه کمیته ملی المپیک و آکادمی ملی المپیک و تخصص خود من راه و ساختمان است، حداقل برای ۲۰ سال آینده به نحوه مطلوبی به روز شد و اتفاق خوبی است. حرف من این است کاری که میکنیم برای دوره خودمان نباشد. آقای صالحی امیری کارهایی انجام داد که میتوان پیگیری کرد و در کنار آن میتوان اتفاقات خوب دیگر را پیگیری کرد. ما باید حضور بخش خصوصی را در کمیته ملی المپیک داشته باشیم و بخش خصوصی به ورزش ایران کمک زیادی میتواند کند. هر کجا بخش خصوصی داشتیم، اتفاقات بزرگی رخ داده است.
قدیمی: رشته پشت دروازه هستیم
بهرام قدیمی رئیس فدراسیون هاکی بعد از ثبتنام در پست ریاست و هیات اجرایی کمیته ملی المپیک، عنوان کرد:
27 سال سابقه مدیریت در ورزش دارم. ورزش دانشگاه آزاد اسلامی را با یک اتاق یک در دو تحویل گرفتم و اولین کارمندم علیرضا سهرابیان رئیس کنونی فدراسیون قایقرانی بود. با نگاهی به شرایط کنونی ورزش دانشگاه آزاد متوجه تحولات آن میشوید. روزگاری تنها پرسنل ورزش دانشگاهی تنها خودم بودم با یک خط تلفن داخلی ولی در حال حاضر در تمامی حوزهها دانشگاه آزاد موفق بوده است.
وی افزود:
در حال حاضر هم بنده رئیس فدراسیون هاکی هستم. واقعیتها را خودمان میسازیم و باید نگاهی به پیشینه رشتههای ورزشی داشته باشیم. با توجه به این که بنده در داخل میدان هستم باید شرایط را موشکافانه بررسی کنیم تا کلیه رشتههای ورزشی را ارتقا دهیم. وزیر ورزش از جنس ورزش است؛ تعجب کردم تمام قوانین هاکی را می دانست و اگر او بیاید انصراف می دهم. رئیس کمیته المپیک در میدان اقتصادی و فرهنگی خیلی خوب عمل کرد و تعامل خوبی داشت اگر ورود کند من حضور پیدا نمی کنم.
رئیس فدراسیون هاکی درباره مهمترین دغدغه کمیته ملی المپیک، خاطرنشان کرد:
باید دنبال کرسی های کاربردی جهانی و آسیایی و در اقتصادی و فرهنگی یار و یاور فدراسیون ها باشیم. هاکی جزو سه رشته پر طرفدار دنیاست اما در ایران پشت دروازه است. در سال ۹۲ بودجه ما ۲۵۰ میلیون بود الان ۷۵۰ میلیون است اما باز هم میدان اقتصادی ما فقیر دیده شده است.