کارشناس حقوقی فوتبال گفت: منع حضور در انتخابات به دلیل نداشتن مدارک کافی و وافی به معنی رد صلاحیت سه نامزد نیست.
به گزارش طرفداری، رضا شاه منصوری در گفت و گو با فارس، درمورد بحث عدم احراز صلاحیت علیرضا اسدی، امیررضا واعظ آشتیانی و محمد آخوندی در کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال، اظهار داشت:
این به معنی رد صلاحیت نامزدها نیست بلکه نداشتن پنج امضا و معرفی نکردن نواب رییس به معنی فقدان مدارک کافی و وافی برای ورود به این عرصه است. در واقع آنها مرحله مقدماتی را رد نکردهاند نه مرحله ثانویه که کمیته تایید صلاحیت وظیفه دارد برای احراز یا عدم احراز صلاحیت نظر بدهد. بنابر این آنها به دلیل عدم ارائه مدارک کافی و وافی از حضور در کارزار انتخابات منع شدهاند اما این امر به معنی رد صلاحیت نیست.
وی افزود:
اکنون نیز این نامزدها میتوانند تجدیدنظر خواهی کرده و باید مطیع امر کمیته استیناف انتخابات باشند زیرا حکمی که این کمیته صادر میکند، قاطع خواهد بود و امکان تغییر نظر مجدد پس از صدور رای کمیته استیناف نخواهد بود. مطابق اساسنامه و آیین نامه برگزاری انتخابات، رسیدگی به صلاحیت نامزدها دو مرحله ای است. در مرحله اول کمیته بدوی و در مرحله دوم کمیته تجدیدنظر رای میدهند و هر حکمی کمیته استیناف صادر کند، ملاک اعتبار خواهد بود.
وکیل ایرانی فدراسیون فوتبال در زمان رسیدگی به پرونده مارک ویلموتس در کمیته وضعیت فیفا درمورد شکسته شدن رای این مربی در دادگاه CAS، گفت:
شکسته شدن این رای را حاصل تلاش دسته جمعی مجموعهای میدانم که در این پرونده به فدراسیون کمک کردند. نباید از زحمات حیدر بهاروند و البته مهدی تاج در برههای که خودمان مسئولیت پرونده را داشتیم گذشت. با وجود دست اندازها و مشکلات موجود از ما حمایت کردند تا پرونده به سرمنزل مقصود برسد که البته در آن زمان حکم ناعادلانه ای صادر شد. پس از صدور رای کمیته وضعیت فیفا در مصاحبه های متعددی گفتم این رای امکان بازنده شدن ویلموتس جلوگیری از مطالبه نا به حق وی برای دریافت حدود ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار یورو وجود دارد.
شاهمنصوری افزود:
با وجود تمام بازیها، داستانها و لابیهای طرق مقابل خدا را شکر نتوانستند به آن مبلغی که مدنظرشان بود برسند. باید بابت شکسته شدن این رای به مسئولان فعلی پرونده تبریک و خدا قوت گفت که با کار گروهی همگی تلاش کردند پول بیشتری از بیت المال ما خارج نشود. البته سرنوشت پرونده ویلموتس باز هم در CAS تمام نشده و میتوانیم با تجدیدنظر خواهی مجدد آن را به دادگاه عالی سوییس هم ارجاع بدهیم.
وی در مورد اینکه روزبه وثوق احمدی، وکیل فعلی فدراسیون در این پرونده مدعی شده در شرایطی نادر و ظرف مهلت ۳۰ روز میتوان رای دادگاه CAS را در دیوان فدرال سوییس استیناف خواهی کرد، پاسخ داد:
نادر بودن موضوع یک بحث است اما بحث دوم این است اگر امکان و فرصت تجدیدنظر خواهی در دادگاه عالی سوییس حتی برای یک درصد وجود دارد باید به دو دلیل این کار را انجام بدهیم.
این کارشناس حقوقی اضافه کرد:
دلیل اول طولانی شدن دادرسی است تا ویلموتس به همین راحتی و به سرعت به حقوقش نرسد. هرچند در آن حالت بحث پرداخت ۵ درصد سود سالیانه به عنوان خسارت تاخیر در تادیه مطرح است اما استیناف خواهی مجدد به این موضوع میچربد. ضمن اینکه احساس میکنم بازهم امکان جرح و تعدیل همین ۳ میلیون و ۳۲۵ هزار یورو وجود دارد و میتوان آن را در دادگاه عالی سوییس کمتر کرد. خدا را شکر تا به امروز هم مبلغ معقولی در این پرونده کسر شده است.