مجمع انتخابات سوارکاری با حواشی بسیاری همراه بود.
به گزارش طرفداری و به نقل از تسنیم، مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری قرار بود روز شنبه 21 خرداد ماه برگزار شود اما وزارت ورزش و جوانان روز قبل از آن یعنی جمعه اعلام کرد که زمان برگزاری مجمع به روز سهشنبه 31 خرداد موکول شده است. امور مجامع دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی دلیل این تعویق 10 روزه را بررسی و رسیدگی به ادعاها و شکایات واصله برخی کاندیداهای احراز پست ریاست این فدراسیون اعلام کرد.
با وجود اعلام تعویق انتخابات، مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ساعت 10 صبح روز گذشته (شنبه) در سالن جلسات کمیته ملی المپیک آغاز شد. نکته قابل تأمل اینجاست که همانند سایر مجامع قرار بود انتخابات فدراسیون سوارکاری در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شود اما زمانی که اعضای مجمع قصد حضور در سالن را داشتند، با درِ بسته مواجه و اعلام شد وزارت ورزش و جوانان اجازه ورود اعضا را نداده است. بعد از این و با هماهنگی کمیته ملی المپیک، این مجمع انتخاباتی در سالن جلسات این کمیته برگزار شد.
موضوع اصلی و بحث برانگیز در این انتخابات این بود که هیچ نمایندهای از وزارت ورزش و جوانان در مجمع حاضر نشد و به نمایندگی از کمیته ملی المپیک نیز طاهره طاهریان، نایب رئیس کمیته در مجمع شرکت کرد. طاهریان با رأی اعضای شرکت کننده به عنوان رئیس مجمع انتخاب شد ولی ریاست مجمع را قبول نکرد و ناصر رزاقیان، یکی از اعضای مجمع ریاست مجمع را برعهده گرفت. حضور نماینده کمیته ملی المپیک برای مجامع جهانی مُهر تأییدی بر صحت و درستی انتخابات است و کار وزارت ورزش برای لغو احتمالی این انتخابات را غیرممکن کرد.
این موضوع باعث شد صحبتهای اخیر مبنی بر اختلاف بین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان، بیش از گذشته رنگ واقعیت بگیرد.
در ادامه ساعتی بعد جلسه حسین المسلم، دبیرکل شورای المپیک آسیا و رئیس فدراسیون جهانی شنا و حیدر فرمان، رئیس انجمن بینالمللی کوراش و مدیر بازیهای آسیایی و دپارتمان ورزش شورای المپیک آسیا و رؤسای فدراسیونها در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد که غیبت وزیر ورزش به عنوان عالیترین مقام ورزش و حتی عدم حضور معاونان و مدیران ورزش در این جلسه مهم شائبه اختلافات را بیشتر کرد.
برگزاری مجمع انتخابات سوارکاری با حمایت کمیته ملی المپیک و از طرفی غیبت وزیر ورزش در مهمترین نشست این روزهای ورزش بدون توجه به حضور یک مقام عالی رتبه در شورای المپیک آسیا و ورزش جهان نشان داد که اختلاف میان کمیته و وزارت عمیقتر از حد تصور است.
این اتفاقات مطمئناً بدون ارتباط به موضوع انتخابات کمیته ملی المپیک نیست و در آستانه انتخابات 6 شهریور، پردهها کنار رفته و اختلافات علنی شده است. هنوز هیچ موضعگیری رسمی از طرف این دو نهاد گرفته نشده و تنها باید امیدوار بود این اختلافات به ورزش ایران ضربه نزند.