بعد از شکست استقلال از نساجی در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی (فصل 1400/01)، فرهاد مجیدی یک کارشناس داوری را "شیتیل بگیر" خواند و این آغاز جنگ لفظی و اینستاگرامی میان گروهی از استقلالی ها و گروهی از جامعه داوری بود.
به گزارش طرفداری، فرهاد مجیدی بعد از اینکه بازی جام حذفی را به نساجی واگذار کرد، گفت:
دیگر پیشبینی نمیکردیم بازیکن ما گل بزند و داور آن را مردود اعلام کند. حالا همه کارشناسانی که با فدراسیون فوتبال کار میکنند میگویند تصمیم داور درست بود و بقیه میگویند داور اشتباه کرد. داوری که در دهه ۸۰ و زمانی که من خودم بازی میکردم شیتیل (هدیه) گرفته بود و یک بازی را درآورده بود و به همین دلیل محروم هم شده بود، حالا ارتقا پیدا کرده و در تلویزیون نظر کارشناسی میدهد. نمیدانم وی با چه رویی چنین کاری میکند.
اینکه این صحبت های فرهاد مجیدی از کجا می آید، به اظهارات پرویز سیار در خصوص علی خسروی در دوران فدراسیون محمد دادکان برمی گردد که پرویز سیار، علی خسروی را متهم به تبانی کرده بود.
فرهاد مجیدی در صحبت هایش از داوری اسم نیاورد اما علی خسروی جملات او را به خود گرفت و گفت:
پاسخ آدم های بی ادب و بی سواد را نمی دهم!
اما ساعاتی بعد شاهد واکنش علی خسروی و بخشی از جامعه داوری در حمایت از او و همچنین حمله به فرهاد مجیدی بودیم.
پر واضح است که بازنده این جنگ لفظی و اینستاگرامی، لیگ حرفه ای بیست و یکم است، البته اگر بشود نامش را لیگ حرفه ای گذاشت! در فوتبال حرفه ای روز دنیا هم اعتراض به داوری را می بینیم، اما نه اینطور که قبل، حین و بعد هر بازی شاهد بیانیه و اعتراض و رفتارهای این چنینی باشیم. کار سرمربی استقلال غلط بود و در سوی دیگر نمی شود از غلط بودن کار علی خسروی نیز گذشت. سرمربی استقلال از داوری اسم نبرده بود و برخورد با او باید به کمیته انضباطی واگذار می شد. علی خسروی صحبت های سرمربی استقلال را به خود گرفت و بسیاری از کمیته های داوری استان ها و داوران مطرح فعلی و سابق کشور به حمایت از او برخواستند. نام هایی که در ادامه می بینید، بخشی از جامعه داوری هستند که از علی خسروی در تقابلش با سرمربی استقلال حمایت کردند:
داوود رفعتی، گلاره ناظمی، زری فتحی، محمد جواد مداح، مهدی عالیقدر، پیام حیدری، حسین ترابیان، مهدی عالیقدر، رسول فروغی، علیرضا فغانی، فرهاد مروجی، بیژن حیدری، علی صفایی، حاج ملک، مهدی سید علی و ...
تا پایان لیگ برتر حرفه ای! بیست و یکم، 6 هفته بسیار حساس داریم. حال تصور کنید یکی از داورانی که از علی خسروی حمایت کرده به عنوان داور بازی استقلال در یکی از این بازی های پیش رو انتخاب شود. در این صورت استقلال بیانیه اعتراضی نمی دهد؟ مربیان و بازیکنان این باشگاه به انتخاب داور اعتراض نمی کنند؟ هواداران استقلال چطور؟ آیا این فشار فقط روی استقلال خواهد بود؟
مسلما خیر! هم داور بازی تحت فشار خواهد بود و هم تیم رقیب. اگر داور در صحنه های پنجاه پنجاه به نفع استقلال سوت بزند، رقیب تصور می کند چون به نفع خسروی علیه مجیدی استوری گذاشته بود، در حال تلافی است و اگر به ضرر استقلال سوت بزند، فرهاد مجیدی و هواداران استقلال تصور می کنند این ادامه همان لج بازی هاست!
به قطع می توان گفت در این شش هفته پایانی با هر سوت مشکوک یا حتی 50 50 در بازی های استقلال این شائبه مطرح شود که سوت تحت تاثیر رویارویی فرهاد مجیدی با بخشی از جامعه داوری بوده است.
پرسش اینجاست که چرا با جنگ لفظی یک سرمربی و یک پیشکسوت داوری کار باید به اینجا بکشد که در 6 هفته حساس پایانی لیگ، پیش از آغاز هر بازی بازیکنان و کادر فنی دو تیم با شک و تردید و تیم داوری با ترس از متهم شدن به جانبداری پا به میدان بگذارند!
آن کارشناسی که به هیات های فوتبال استان ها فشار آورد که حتما داوران شان از کارشناس طرف دعوای فرهاد مجیدی دفاع کنند، به این فاجعه فکر کرده بود؟ آن مشاوری که به فرهاد خط داد دیوار را روی سر خسروی آوار کند چطور؟ خود جناب خسروی که بدون اسم آورده شدن از او، وارد دعوا شد چه؟
تیتر نوشت: مظنونین همیشگی نام فیلمی است به کارگردانی برایان سینگر و نویسندگی کریستوفر مک کوری، برنده جایزه اسکار و بازی کوین اسپیسی، بنیسیو دل تورو، گابریل بیرن، چاز پالمینتری، استیون بالدوین، کوین پولاک و ... تیتر مشکوکین همیشگی از نام همین فیلم برداشت شده است.