طرفداری؛ لطفاً در ابتدا در مورد بازیهای آسیایی و نتایج تیم ملی بوکس در این رقابتها صحبت کنید:
در این دوره از بازیها در رشته بوکس 33 کشور شرکت کرده بودند که 10 تیم با نفرات کامل در هر 10 وزن در بازی ها شرکت کرده بودند که مهمترین آنها کشورهایی مانند چین، قزاقستان، ازبکستان، هند، قرقیزستان، کره جنوبی و مغولستان بودند، تیم ما هم با شش بوکسور در این بازی ها حاضر شده بود.
طرفداری؛ چرا ما در 4 وزن دیگر نماینده نداشتیم و با تیم کامل در این رقابتها حضور نداشتیم؟
ما در وزنهای پایین هم یک مقدار مشکل تجربه داشتیم و هم اینکه کمیته ملی المپیک بخاطر مشکلات مالی تصمیم گرفته بود تا همه تیمها با نفراتی در مسابقات شرکت کنند که شانس کسب مدال برای آنها بیشتر است و به اصطلاح از نظر کیفی سطح بالاتری را دارند، بخاطر همین ما هم با شش وزن در بازی ها شرکت کردیم که خوب خدا رو شکر سه بوکسور ما موفق به کسب مدال شدند و سه نفر دیگر هم واقعاً لیاقت مدال گرفتن را داشتند که متاسفانه اغلب اسیر ناداوری شدند، در مجموع تیمی هم در انتها ما رده پنجم قرار گرفتیم.
طرفداری؛ خود شما از نتیجه به دست آمده راضی هستید؟
بله، نتایج بسیار خوب بود، فقط من ناراحت سه بوکسور دیگر تیم (فروتن گل آرا، امین قاسمی پور و سجاد محرابی) بودم که به ناحق به مدال نرسیدند، داوری در نتایج آنها تاثیر گذاشت و باعث شد که نتوانند در عین شایستگی مدال بدست بیاورند، به نظر من این سه بوکسور ما در اوزان خود حتی از کسانی که به فینال رسیده بودند هم بهتر بودند که خوب متاسفانه شرایط طوری رقم خورد که باعث ناکامی آنها شد.
طرفداری؛ حالا که بحث داوری شد، لطفاً در مورد بازی احسان روزبهانی و حریف قزاقستانی در مرحله نیمه نهایی هم صحبت کنید، خود احسان معتقد بود که برنده واقعی آن دیدار بود و مسائل داوری موجب باخت او شده است، نظر شما در این مورد چیست؟
ببینید هم در آن مسابقه و هم در وزن 60 کیلو و 69 کیلو در حق بوکسورهای ما اجحاف شد و داوری به ما لطمه زد، حالا آقای روزبهانی علیرغم این مسئله باز هم مدال گرفت، هرچند که به نظر من لیاقتش این بود که تا فینال هم برود، ولی دو ورزشکار دیگر ما متاسفانه به علت ناداوری از رسیدن به مدال بازماندند و واقعاً در حقشان اجحاف شد.
طرفداری؛ احسان روزبهانی بعد از شکست مقابل حریف قزاق خود در صحبتهای گفته بود دچار ناامیدی شده است و قصد دارد تا از بوکس خداحافظی کند، بطور کلی وضعیت وی در حال حاضر چطور است؟ آیا برنامه خاصی برای بهتر شدن وضعیت روحی احسان روزبهانی در نظر گرفته اید؟
همه این صحبتها بعد از آن شکست بود که احسان در شرایط روحی خوبی نبود، من مطمئن هستم که او از حالا به فکر آماده کردن خود برای مسابقات بوکس نیمه حرفه ای است که در اواسط آبان ماه برگزار می شود، احسان بوکسور باتجربه ای است و یقیناً مشکلی برای آینده نخواهد داشت.
طرفداری؛ با توجه به نتایجی که قزاقها در بوکس گرفته اند، می توانیم بگوییم آنها قدرت بلامنازع بوکس در دنیا هستند، به نظر شما ما چطور می توانیم خودمان را به سطح آنها برسانیم تا حداقل در همین سه وزنی که مدال نقره و برنز گرفتیم، بتوانیم با شکست دادن حریفان قزاق در آینده به مدال طلای بازی های آسیایی برسیم؟
ببینید قزاقها با کار یک سال و دو سال و یا حتی پنج سال نیست که توانسته اند این نتایج را کسب کنند، قزاقها سالیان سال است که دارند سرمایه گذاری می کنند و برنامه ریزی خوبی در بوکس داشته اند، آنها اول زیر ساختها را درست کردند، در رده های نوجوانان و جوانان به خوبی کار کردند تا توانستند با کسب 4 مدال طلا در مسابقات جهانی اول بشوند و در آسیا هم با 6 مدال طلا اول شدند، ما اگر می خواهیم به سطح آنها برسیم باید یک برنامه ریزی 8 الی 10 ساله داشته باشیم و از زیر بنا بوکس را در کشورمان رشد بدهیم، با کار شش ماهه و یک ساله و بصورت مقطعی شاید یک مدالی هم بگیریم و از مسابقات برگردیم که همان هم خیلی وقتها رخ نمی دهد، ولی در کارمان تداوم نخواهیم داشت، باید برنامه ریزی دراز مدت داشته باشیم تا نتایج خوب ما همیشگی باشد.
طرفداری؛ الان بزرگترین مشکلات بوکس در کشور ما چیست؟ چه موانعی وجود دارد که باعث می شود نتوانیم برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم؟
بزرگترین مشکلات ما نداشتن آموزشگاه، لیگ سراسری و حتی مسابقات نیروهای مسلح است، فدراسیون هم از نظر مالی در مضیغه قرار دارد و ما نمی توانیم روی نوجوانان و جوانان سرمایه گذاری کنیم، اگر هم سرمایه گذاری می شود بصورت مقطعی و خیلی کوتاه است، بوکسورهای جوان ما اغلب محصل هستند و باید درس بخوانند و مدارس هم قبول نمی کنند که به اینها کمک کنند و این باعث پیش آمدن مشکلات زیادی در رده های پایه می شود که موجب می شود کار در این رده ها با تاخیر و نقص زیادی انجام شود.
طرفداری؛ یعنی به نظر شما راه اندازی لیگ سراسری بوکس می تواند موجب شود که امید ما برای گرفتن مدال در مسابقات مختلف بیشتر شود؟
همانطور که قبلاً هم گفتم نداشتن لیگ فقط یکی از مشکلات ماست، مسائل و مشکلات زنجیروار به هم متصل هستند، باید لیگ باشد، سرمایه گذاری در رده های پایه وجود داشته باشد، آموزشگاه ها کمک بکنند، ارتش و نیروهای مسلح هم همینطور تا ما بعد از سالیان سال بتوانیم با یک برنامه ریزی دقیق به حقمان در بوکس برسیم، شما اگر بخواهید از یک درختی ثمره ای برداشت کنید، باید اول یک نهالی را بکارید، سپس آن را آبیاری کنید و سالها به پای او بنشینید تا بتوانید میوه آن را برداشت کنید، اینطور نیست که نهالی را بکارید و بعد از شش ماه منتظر باشید به شما محصول بدهد، به طور کلی منظورم این است که واقعاً بدون داشتن یک برنامه بلند مدت نمی توان به دنبال نتیجه خوب بود.
طرفداری؛ قطعاً مهمترین میدان پیش روی بوکس رقابتهای المپیک است، بفرمایید برنامه های فدراسیون بوکس برای المپیک 2016 چیست؟
اول در آبان ماه (28 آبان) مسابقات قهرمانی کشور باید برگزار بشود، انشاالله بعد از این رقابتها نفرات انتخاب شده به اردو دعوت می شوند و برای مسابقات جهانی که در اوایل فروردین قرار است انجام شود شود آماده خواهیم شد که این رقابتها برای کسب سهمیه المپیک نیز هست، انشاالله که بچه ها بتوانند در این مسابقات کسب سهمیه بکنند تا بتوانیم از آنجا کارمان را برای حضور در المپیک شروع کنیم.
طرفداری؛ شما تا المپیک در سمت خود خواهید بود؟
بله، من فعلاً در خدمت تیم ملی هستم.
طرفداری؛ و حرف آخر شما در مورد بوکس و تیم ملی:
در این مدت خیلی ها به تیم کمک کردند که شاید اسمشان هم خیلی کمتر مطرح شد، مثل آقای جواد شفیعی که بدنساز تیم ملی بودند، یا آقای جعفری که هم در بحث برنامه ریزی و هم در بحث تغذیه و روانشناسی خیلی به تیم کمک کردند، که همینجا از این دوستان عزیز تشکر می کنم، کار ما واقعاً یک کار گروهی بود و امیدواریم که بتوانیم با تلاش و کوشش بیشتر مدالهای نقره را در مسابقات بعدی به مدال طلا تبدیل کنیم.