به گزارش خبرگزاری گل، کریستیان سیفرت، مدیر اجرایی لیگ فوتبال آلمان، مدعی شده که لیگ برتر انگلستان بیش از حد ثروتمند شده است و این موضوع مانع موفقیت تیم ملی این کشور می شود.
سیفرت در نشست سران تجارت در ورزش، که در لندن برگزار شد، از موفقیت ساختار آکادمیک کشورش گفت؛ ساختاری که باعث شده این کشور در مقایسه با سایرین، به موفقیت بزرگتری در عرصه های داخلی و بین المللی دست یابد و قهرمانی در جام جهانی امسال، نقطه اوج موفقیت آن بود.
مدیر اجرایی دی.اف.ال معتقد است که ثروت هنگفتی که در تیم هایی انگلیسی انباشته شده، ممکن است مانع رشد بازیکنانی شده باشد که پتانسیل بازی در سطح بین المللی را داشته اند. وی این گونه توضیح داد: "گاهی می توانید بیش از حد پول داشته باشید و می دانید که منظورم انگلستان است.
"چون اگر قراردادهایی با آن مبالغ بالا مانند انگلستان داشتیم، آن گاه مطمئن نیستم با آن شرایط، اکنون 15 فاتح جام جهانی در لیگ ما در حال بازی می بودند. لیگ انگلستان در مقایسه با ما، خیلی پول دارد. ما در حال حاضر 2/4 میلیارد یورو داریم و در رده دوم [از نظر ثروت بین همه لیگ ها] هستیم.
"اما اگر آن حجم از پول را مانند لیگ برتر داشته باشید و بتوانید تقریباً هر بازیکنی را بخرید، چقدر انگیزه خواهید داشت تا به بازیکنان جوانی اعتماد کنید که شاید یک یا دو سال زمان بطلبند؟ پس وضعیت آسانی نیست."
سیفرت همچنین در جریان صحبت های اصلاح شده برای برگزاری یک بازی "39ام" لیگ برتر در خارج از کشور، تأکید کرد که ایده جابه جایی مکان برگزاری یک دوره از مسابقات بوندس لیگا - یا حتی برگزاری دی.اف.ال سوپرکاپ در جایی دیگر - اصلاً نباید حتی مطرح بشود.
او اعلام کرد: "من می گویم که ما رویکردی کاملاً متفاوت داریم. فکر می کنم ایده خلاقانه ای است. مطمئن نیستم که فیفا با آن موافق باشد اما ما از نظر ایده در فوتبال آلمانی، رویکردی کاملاً متفاوت داریم.
"شخصاً تصویر کاملاً واضحی از فوتبال آلمان، نه فقط بوندس لیگا، در چند سال آینده دارم. گفته شده که بوندس لیگا رویکردی کل نگر دارد و ایده ما این است که می خواهیم بازی، بحث های مالی [دقیقاً همین کلمه به کار رفته شده در صحبت ها] و جامعه را جمع کنیم تا همگی بوندس لیگا را تجربه کنند. می خواهیم در تمامی این ابعاد موفق باشیم."
در این میان، بوندس لیگا با همین فرمت 18 تیمه به کار خود ادامه خواهد داد - در تضاد با سایر لیگ های 20 تیمه - و سیفرت هشدار داد که این عدد ممکن است در اثر حرکت نامحبوب «لیگ ملت ها» توسط یوفا، در آینده کاهش هم پیدا کند.
"به دلایل ورزشی، داشتن 20 تیم اصلاً معقول نیست. اگر به تعداد بازی هایی که بازیکنان برتر باید در یک فصل بازی کنند نگاه کنید، آن موقع من می گویم حتی همین مقدار همین زیاد است. تا آنجا که من می توانم ببینم، بسیاری از لیگ های بزرگ دیگر می خواهند به 18 تیم بازگردند اما نمی دانند چگونه از پس این کار برآیند.
"ما 34 هفته مسابقه داریم، لیگ کاپ نداریم، تعطیلات زمستانی داریم و شاید این نیز یک بحث دیگری باشد که چرا وقتی به یک جام جهانی می رسیم، تیم ملی آلمان در شرایط متفاوتی است. افزودن دو تیم، تصمیمی صرفاً تبلیغاتی خواهد بود.
"من هوادار بعضی تغییرات مانند لیگ ملت ها نیستم، که باعث می شود انتخاب بازیکنان جوان توسط مربی ها سخت تر شود زیرا آن ها می توانند قهرمان شوند و این دیگر یک بازی دوستانه نیست. اگر این جهت حرکت در آینده باشد، آن گاه مطمئن نیستم که 20 یا 18 عدد درست برای تعداد تیم ها در برترین لیگ ها باشد، شاید به 18 یا 16 تقلیل یابد."