در اینجا، ما یک راهنمای کامل در مورد همه چیزهای بلاک چین به شما ارائه می دهیم.
بلاک چین به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از مرتبط ترین اصطلاحات در دنیای مالی است، با تغییر به سمت این نوع فناوری که با همه گیری COVID-19 تسریع شده است.
بلاک چین یک دفتر کل توزیع شده دیجیتال، غیرمتمرکز و عمومی است که فرآیند ثبت تراکنش های آنلاین را تسهیل می کند. تنها هدف بلاک چین ذخیره و به اشتراک گذاری داده ها است و بلوک ها شامل تمام تراکنش هایی هستند که در شبکه انجام شده است. در بلاک چین، درخواست تراکنش انجام می شود و سپس سیستم این درخواست را احراز هویت می کند. این منجر به ایجاد یک بلوک می شود که نشان دهنده تراکنش است، که برای هر شرکت کننده در شبکه ارسال می شود. شرکتکنندگان برای اعتبارسنجی تراکنش با هم رقابت میکنند و زمانی که اعتبار آن تایید شد، بلوک به بلوکهای موجود اضافه میشود که به نوبه خود یک زنجیره را تشکیل میدهد. این فرآیند که در آن شرکتکنندگان مختلف برای احراز هویت یک بلوک و تأیید یک تراکنش با یکدیگر رقابت میکنند، به عنوان «ماینینگ» شناخته میشود.
چه کسی فناوری بلاک چین را اختراع کرد؟
پایه و اساس فناوری بلاک چین را می توان به دیوید چام، برنامه نویس برکلی که فناوری امضای کور را در سال 1982 اختراع کرد، تایید کرد. فناوری امضای کور یک سیستم پرداخت غیرقابل ردیابی بود که بین هویت افراد و تراکنش آنها تمایز ایجاد می کرد.
معایب بلاک چین چیست؟
بلاک چین مزایا و معایبی دارد که یکی از معایب اصلی آن مشکلات در اندازه شبکه است. برای اینکه یک بلاک چین در سطح بهینه خود کار کند، باید یک شبکه بزرگ و قوی با تعداد زیادی کاربران و یک شبکه توزیع شده از گره ها باشد. با این حال، اگر اینطور نباشد، به سختی می توان از سود کامل بهره برد.
کامل در -->
بخش اول ارزهای بلاک چین دقیقا چیست؟ (بخش اول)
بخش دوم ارزهای بلاک چین دقیقا چیست؟ (بخش دوم)