مطلب ارسالی کاربران
یه تصویرجالپ(با توضیحات)
در افغانستان و چچن سربازان روس ترجیح میدادن به جای حمل در داخل خودروها زرهی بر روی آنها سوار شوند. در حقیقت سربازان پیاده برای شناسایی محیط در بیرون دید بهتری داشتند و سلاحهای بیشتری آماده بودند تا با نیروی ها دشمن ویا یک کمین کننده مقابله کند. حفاظت پایین خودروهای زرهی شوروی/روسی موجب می شود سربازان ترجیح بدهند بیرون خودرو زرهی بمانند. در حقیقت سربازان به این نتیجه رسیده بودند شوک انفجار و یا ترکشهای کشنده در داخل محفظه خودرو، ناشی از برخورد یک راکت ضد زره یا مین به زره، خطرات بیشتری از شلیک مستقیم دشمن به سرنشینان که در بیرون بودند داشت. بسیاری از این سربازان جلیقه ضد گلوله می پوشیدند که ترس آنها از شلیک سلاح های سبک را کاهش داد سربازان مجروح محبوس شده در داخل خودروهای زرهی بعید بود تا پس از نبرد به سلامت بیرون بیایند، به خصوص اگر خودرو زرهی آتش میگرفت.
البته به ظاهر این تاکتیک خطرات کمتری دارد اما خطراتی گسترده ای دیگری مانند مین های ضد نفر کلیمور، مین های پرشی، ترکش های خمپاره و گلوله های توپخانه ای، کمین های سنگین و... میتواند به سربازان به راحتی اسیب وارد کند. در حقیقت به نظر میرسد تاکتیک روسها در جابه جایی نفرات از جنگ افغانستان و دو درگیری در چچن تغییر نکرده است.
تاشما باشید که عین آدم تو نفر بر بشینید😂😂
تا این لحظه بروز نبودن تجهیزات ( خودروهای زرهی مدرن با حفاظت بالاتر، سیستم های نظارتی بیشتر ، سیستم های تسلحیاتی کنترل از راه دور و...) در کنار استفاده از تاکتیک های قدیمی در ارتش روسیه به وضوح خود را در نبرد اوکراین 2022 نشان میدهد.
منبع:میلیتاری
http://www.military.ir/forums/topic/...