به گزارش طرفداری پازل تیم های شرکت کننده در جام باشگاه های جهان ۲۰۲۱ در امارات تکمیل شد.
چلسی انگلیس از اروپا، پالمیراس برزیل از آمریکای جنوبی، الاهلی مصر از آفریقا، مونتری مکزیک از آمریکای شمالی، الهلال عربستان از آسیا، اوکلند سیتی نیوزلند از اقیانوسیه و الجزیره امارات به عنوان میزبان در این رقابتها حضور خواهند داشت.
نکته جالب این دوره و همچنین دوره های قبل مسابقات، جولان تیم های عربی و حاشیه خلیج فارس است که نشان از پیشرفت بزرگ آنها دارد.
از تاسیس مسابقات تا کنون، تعداد حضور تیمهای عربستانی، اماراتی و قطری چه به عنوان قهرمان و چه به عنوان میزبان در این رقابتها دو رقمی شده است و حتی العین امارات در سال ۲۰۱۸ موفق شد به فینال مسابقات صعود کند و به مصاف رئال مادرید برود.
این دوره از مسابقات به میزبانی امارات و تیم الجزیره قهرمان لیگ برتر امارات موسوم به لیگ ادنوک برگزار خواهد شد، نماینده ای اف سی الهلال قهرمان لیگ قهرمانان آسیا و اسپانسر مسابقات هم شرکت هواپیمایی قطر ایرویز خواهد بود!
این آمار از این جهت برای ما تکان دهنده است که بدانیم در بین باشگاه های ایرانی تنها سپاهان در سال ۲۰۰۷ آن هم به علت میزبانی ژاپن و قهرمانی اوراواردز در آسیا به این مسابقات راه یافت که بعد از برتری مقابل ویتاکر یونایتد نیوزلند و سپس شکست مقابل اوراواردز موفق به رویارویی مقابل بزرگان جهان نشد. پرسپولیس نیز پس از کنار زدن النصر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ با اعلام بسیاری از رسانه ها به فرمت جدید جام باشگاه های جهان با حضور ۲۴ تیم که قرار بود در چین برگزار شود راه یافت اما چند ماهی نگذشته بود که اینفانتینو رئیس فیفا به دلیل همه گیری کرونا این مسابقات با فرمت جدید را تا اطلاع ثانوی لغو کرد.
قطعا دلیل پیشرفت باشگاه های عربی مثل الهلال عربستان می تواند سرمایه گذاری، برنامه ریزی مناسب و ساختار درست فوتبال و ورزش این کشور باشد. برای مثال لیگ حرفه ای عربستان اکنون با تمامی تکنولوژی های بروز جهان، با کیفیت ترین پخش تلوزیونی، بهترین تدبیر برای میزبانی ها و ... برگزار می شود که حسابی از فوتبال کشورمان و شاید کشورهای شرق آسیایی فاصله گرفته و گوی سبقت را ربوده اند.