قطعا بخش کاربران طرفداری به خاطر هزاران هزار پستی که توسط کاربران زده میشود زنده است، اما در بین این پست های بی محتوا پست های با کیفیت و با محتوا هایی هم پیدا میشود که شاید بعضی از این پست ها حتی کیفیت بیشتری از پست های ستون نویسندگان دارند و بعضی ها هم در نوع خود خیلی خوب هستند.
در این بخش از جشنواره Master Festival ما بهترین پست های تابستان 1400 را بررسی میکنیم.
مسئولیت بررسی کردن پست ها بر دوش گروه داوری است که میتوانید گروه داوری را در عکس زیر مشاهده کنید :
پس از بررسی پست های پیش فرض و پست هایی که شما کاربران عزیز برای ما فرستادید ما به همراه گروه داوری عزیز پست هایی که کیفیت بیشتری داشتند را انتخاب کردیم و به گروه داوری سپردیم تا پست ها را نقد کنند.
در کل 18 پست انتخاب شدن و هر داور پست هایی که در آن ها تخصص داشت را برای نقد و بررسی برداشت که میتوانید در پایین نقد داور داوطلب را در مورد پست مذکوره ببینید.
همچنین برای اینکه بهترین پست انتخاب بشود از تمام داوران دیگه هم خواستیم به پست نمره ای بدهند تا میانگین کلی از رای داوران داشته باشیم و حق پستی خورده نشود.
|
چگونه یک انسان عادی دست به خشونت میزند
منتقد : Ka⭐
خب این مطلب از مطلب های کمیاب و نادره سایته که خیلی کم کار میشه
خب از اولین موردی که تو مطلب جلب توجه میکنه شروع میکنم ، یعنی تیتر
تیتر پست جذاب و جوریه که ادم دوست داره مطلب رو باز کنه و ببینه که چی تو مطلب هست پس پست تیتر خوبی داره
اما پست بیوگرافی خوبی از دانشمندی که پشت این ماجرا ها بوده بهمون نداده و در کل شاید ۲ خط درباره دانشمند نوشته که به نظرم اشکال بزرگی نیست.
پست نظم خوبی هم داره ، یعنی نویسنده به ترتیب جمله ها رو گذاشته که این یکی از نقاط قوت پست هست که کاری میکنه من خواننده مقاله رو بهتر درک کنم و باهاش ارتباط بگیرم.
فقط میشه گفت که پست عکس های با کیفیتی نداره که برای همین یه ذره تمیزی و زیبایی پست رو از نظر ظاهری کم کرده.
نکته بعدی و اخر پست هم بخش سخن پایانی پست بود که به نظرم بخش خوب و بجایی بود برای این پست
اینکه یه فیلم هم از موضوع مطلب معرفی کرد هم کار جالبی بود.
در کل پست از پست های خوب تابستان ۱۴۰۰ هست که فقط یه ذره تو زیبایی پست از نظر ظاهری ایراد داره.
نمره نهایی : 8.5
اسیب شناسی فوتبال ایران
منتقد : 𝙈𝙖𝙨𝙩𝙚𝙧⭐𝘽𝙚𝙝𝙣𝙖𝙢
یه پست زیبا از جناب مهدیزاده، موضوع پست واقعا مناسب هست. در اغاز پست نبود مقدمه به چشم میاد. ما بدون مقدمه وارد متن اصلی
می شویم در پست می توانستیم از ابزار بیشتری استفاده کنیم تا پست از نظر زیبایی ظاهری هم بهتر بشه اما ایراد به جلوه ظاهری نمی گیرم و از نظرم مناسبه.بولد کردن مطالب مهم باعث میشه خواننده متوجه بشه تاکید نویسنده بر چه چیزی هست و به نویسنده کمک می کنه مقصودش رو ارائه کنه. قلم شیوا آقای مهدیزاده و موضوع جذاب باعث شده از خواندن این پست خسته نشیم، اگر تعداد عکس های این پست بیشتر بود قطعا جذابیت بیشتری برا مخاطب داشت. نبود یک جمع بندی مناسب در انتهای مطلب دیگر مشکل این پست هست.
نمره نهایی : 7
برای کاوه گلستان٫مردی که نهایت را دید
منتقد : MĐ ₣ĊB
از تیتر تا پایان، متنی که خواننده رو از اول تا آخر با خود همراه می کند بدون آن که احساس خستگی کند.
در ارتباط با متن باید گفت که باید از کلمه کلمه متن لذت برد و جلو رفت، از شروع و معرفی کاوه گلستان که بجای معرفی همیشگی، کاوه گلستان را از نظر شخصیتی و توانایی به مخاطب معرفی می شود.
و بعد از معرفی هست که داستان اصلی شروع می شود، تصاویری با یک دنیا حرف و در کنارش دلنوشتی که با بازی با کلمات داستان هر عکس رو از پنجره جدید برای مخاطب باز میکند.
بهترین بخش مطلب همین توضیحات نویسنده برای هر تصویر است، توضیحاتی که به هر تصویر زندگی بخشیده است و باعث ایجاد ارتباط میان خواننده و تصویر می شود و درک بهتری از خود تصویر و هنر عکاسی به دست میاورد.
در ارتباط با متن اصلی بیشتر از این چیزی نمی شود گفت هر چه که بود را خود متن به مخاطبش تحویل می دهد و جا برای ایراد ندارد.
اما در ارتباط با ظاهر مطلب، باید گفت که در قسمت اولیه ظاهر کار مناسب است به خوبی از کادر با پس زمینه مشکی برای نشان ددن نکته مهم به مخاطب استفاده شده است و در قسمت متن معرفی به خوبی اصول رعایت شده است و مشکل خاصی ندارد و نکات مهم متن با ایجاد تفاوت برای خواننده قابل مشاهده است.
ولی درمورد ادامه و بخش تصاویر و توضيحات تصاویر، درمورد این بخش گفتم که بهتر است برای متن اصلی از پس زمینه مشکلی استفاده نکنیم به خصوص وقتی که در مطلب از قبل برای بخش نکات از کادر با پس زمینه مشکی استفاده کردیم، بهتر است تفاوتی میان متن اصلی و نکته خاص در یکی مطلب وجود داشته باشد تا مخاطب متوجه تفاوت نوع نوشته شود، و این که وقتی وقتی در یک کادر مشکی یک تصویر را قرار میگیرد، تصویر دارای یک حاشیه سفید رنگ می شود که ظاهر خوبی ندارد.
نمره نهایی : 8
نقد وبررسی جلو دوم البوم بزرگ از مهراد هیدن و سامان ویلسون
منتقد : KIAN⭐MOLTAFET
نترو پری بعنوان یکی از فعال ترین کاربر ها در تولید محتوا در فصل تابستان بود و محتواهای مختلفی در زمینه های مختلف تولید کرد که نشان دهنده توانایی بالاش در چند ژانر هست
پست های نقد و بررسی تا جایی که یادمه ، از نقد و بررسی آلبوم مجاز شروع شد ، ولی اگه کسی این دوتا پست رو باهم مقایسه کنه ( نقد و بررسی مجاز و آلبوم بزرگ ) متوجه میشه که تا چه میزان این نوع پست رپی پیشرفت کرده و حرفه ای تر شده ، نمونه این مدل پست توسط کاربرای زیادی زده شد ولی توسط نترو با کمک مخاطب رپ فارس و Master Joker پیشرفت زیادی داشت . برتری این پست نسبت به نقد و بررسی های قبل از این ، استفاده از نظر چند نفر دیگه بود که باعث شد از یک دیدگاه آلبوم بررسی نشه
استفاده از ابزار هم به خوبی انجام شد و جدول بندی ها هم بخوبی رعایت شده
نمره نهایی : 7
فکر بکر تالکین؛ زبان هایی که برای دنیای ارباب حلقه ها خلق شده اند
منتقد : 𝙈𝙖𝙨𝙩𝙚𝙧⭐𝘽𝙚𝙝𝙣𝙖𝙢
یه پست متفاوت از علی عزیز، علی نشون داده سراغ موضوع هایی می ره که تو سایت کمتر باهاش مواجه شدیم، این پستم یه موضوع خاص دارد. تعداد زیادی از بچه ها سری ارباب حلقه ها رو دیدن و از طرفدار های این سری هستند، خواندن این پست برا این دسته از افراد از جمله خودم واقعا شیرین است. در ابتدای متن یه توضیح مختصر از موضوع داده شده و خواننده حالا اماده خواندن متن اصلی که زبان های ابداعی تالکین است آماده می شود. در معرفی هر زبان ابتدا در چند خط توضیحی در مورد نژاد داده می شود سپس سراغ معرفی زبان می رود. معرفی زبان به خوبی انجام شده آوردن عکس های مناسب در کنار متن باعث زیبا شدن هر چه بیشتر متن شده استدر انتها هم یک جمع بندی داریم که به خوبی نوشته شده و یه پایان عالی برای پست است.
از دیگر نکات قوت پست میشه به تیتر زیباش که خواننده رو تشویق به خواندن می کنه اشاره کرد همچنین این پست بخش بندی مناسبی داره و از نظر زیبایی هم هیچ مشکلی ندارد.
نمره نهایی : 8.5
او یک افسانه بود
منتقد : MĐ ₣ĊB
از چی این مطلب من بخوام بگم، هر چه که نیاز بود رو نویسنده بیان کرده
هر چه بالا و پایین کردم متن رو بیشتر از متن لذت بردم، متنی که از اولین کلمه تا آخرین کلمه من رو همراه خودش به سفر در میان صخرهها، برف و سختی کار کوهنوردان برد.
از شروع عالی مقدمه و رعایت اصول کار و ترکیب کردن دلنوشته و اطلاعات، یک مقدمه زیبا رو خلق کرده که با مطالعه مقدمه و نگاه کردن ویدیو اولیه پست خواننده رو به خوبی آماده برای ادامه متن میکنه، نویسنده در مقدمه به خوبی با جابهجا شدن از میان اطلاعات و احساسات یک مقدمه جذاب رو تحویل خواننده میده.
بعد از مقدمه هم هر چه جلوتر میریم، باز هم همه موارد در جا مناسب خودشون قرار دارن از معرفی یرژی کوکوچکا، گفتن از زندگی و مشکلاتش در مسیر کوهنوردی تا نقل قول ها و معرفی و نکات قلههای فتح شده به دست کوکوچکا.
در کنار این متن مناسب کامل کننده این متن قلم جذاب خود نویسنده هست که باعث جذاب تر شدن و ارتباط بهتر خواننده با متن شده.
یک نکته که برای من جالب بود توضیحاتی بود که نویسنده برای بخش های مختلف متن درنظر گرفته، همین توضیحاتی کار کرد، که مخاطب عام خیلی راحت تر با این مطلب ارتباط برقرار کنه.
بعد از دیدن چندین تصویر همراه با متن کوتاه نوبت به پایان بندی کار میرسه، یک پایان بندی با کمک گرفتن از بازنشر متن یک کتاب مرتبط و بعد از بازنشر با توضیح دادن نکات و راهنمایی دنیا کوهنوردی کار خودش رو نویسنده تموم میکنه، که همین پایان بندی باعث میشه هر سه بخش مقدمه، متن اصلی و پایان بندی رو در مقاله خودش نویسنده رعایت کرده باشه.
درمورد ظاهر پست بخوام بگم ظاهر بدی نداره جداسازی بخش های مختلف انجام شده، تصاویر مرتبط استفاده شده، که شاید میشود برای بعضی از تصاویر از تصویر در سایز بزرگتر استفاده کرد، و چند مورد دیگه هم این که بهتر بود جا استفاده از خود لینک ویدیوها، لینک رو با متن مناسب یکی میکردن تا باعث ضربه زدن با ظاهر پست نشهو این که کاش نکات مهم درون متن رو نویسنده با بولد کردن بهتر به خواننده نشون میداد که این قسمت از متن از همیت بالایی برخوردار هست، مانند اعداد ارتفاع هر قله
نمره نهایی : 9.5
گلچین آهنگ های خرداد و تیر 1400 ( مستر پلی لیست 3 )
منتقد : Ka⭐
مستر پلی لیست همانطور که از اسمش معلوم است به ما پلی لیستی را معرفی میکنه که میتونیم آنها را گوش کنیم.
پست از لحاظ ظاهری ایرادی نداره و عکس ها و کادر بندی ها به خوب بودن پست از این لحاظ کمک کرده.
اما مشکل ترین بزرگی که به چشم هرکسی میاد همون اشکالی بود که توی پست پوریا مادریدیستا دیدم.
یعنی مثلا یکی از آهنگ های معرفی شده ۵ خط براش توضیحات نوشته شده یک آهنگ دیگه ولی شاید کلا ۱ یا ۲ خط که میشه گفت بزرگترین مشکل مستر پلی لیست است.
فتوشاپ اولیه پست و اینکه لینک دانلود هر آهنگ رو نویسنده پست ( کیان ) گذاشته هم از کار های جالب و خوب پست است.
به نظرم تعداد آهنگ هایی که برای هر بخش انتخاب شده بود هم مناسب بود.
نمره نهایی : 7
سائول نیگز - خریدی مختصر و شاید مفید
منتقد : 𝙈𝙖𝙨𝙩𝙚𝙧⭐𝘽𝙚𝙝𝙣𝙖𝙢
یه پست تحلیلی خاص از اقا احسان، در ابتدای پست یه ویدئو از مهارت های سائول قرار داده شده که واقعا تماشاش لذت بخشه. بعد از ویدئو سراغ پست میریم. در بخش اول، دلایل حضور چلسی در بازار نقل و انتقالات بیان شده و مخاطب رو با خرید های جدید چلسی آشنا می کنه. در ادامه به طور خاص دلیل خرید سائول نیگز شرح داده شده است. تفکیک اثر سائول در خط حمله و خط دفاع نکته قوت این پست هست.
از نکات قوت دیگه این پست میشه به تیتر مناسب، تناسب عکس ها، بخش بندی عالی، مقدمه خوب که باعث میشه ذهن خواننده برا خواندن پست آماده بشه اشاره کرد همچنین استفاده مناسب از ابزار باعث شده با پست زیبایی از نظر ظاهری مواجه باشیم.
تنها ایرادی که می توان به پست گرفت روند خسته کننده آن است که باعث می شود خوانندگان پست کار سختی در به اتمام رساندن آن داشته باشند.
نمره نهایی : 8
جان لنون و پل مک کارتنی؛ داستان یک رفاقت
منتقد : KIAN⭐MOLTAFET
مگه میشه پستی راجب بیتلز یا پل مک کارتنی باشه و محمد عارف اون رو نبینه ؟:)))
حالا اینبار خودش یه پست راجب بهترین گروه موسیقی تاریخ ( البته از نظر من ) نوشته
روایت جذابی بوده ، از شروع همکاری تا جدایی زوج طلایی موسیقی قرن 20 صحبت کرده و فکت هایی رو آورده که برای من بعنوان طرفدار بیتلز جدید بود
نمره نهایی : 7
میل به پیروی از کجا نشات میگیرد؟
منتقد : Ka⭐
پستی از محمد مهدی عبدی ، کسی که علم خود در زمینه های مختلف رو بارها با پست هایی که گذاشته ثابت کرده.
این پست هم از تیتری که داره معلومه یک پست علمی هست که درباره پیروی از جمعیت و یه جوری اومدن با جهت باد یا رودخانه هست.
یکی از نکات جالب نه تنها این پست ، بلکه کل پست های محمد مهدی عبدی عکس های با کیفیت با زمینهی طوسی هست که به نظرم به زیبایی پست خیلی کمک میکنه.
پست ترتیب خوبی دارد و از اول تا اخر را خیلی خوب و ساده توضیح داده است که اینکار کمک بهتری با ارتباط و درک بهتر خواننده از پست میکند.
البته به نظرم استفاده از کلمات قلمبه سلمبه یه ذره خواننده رو خسته میکنه ، مثلا به جای «مینگریستند» میشه نوشت «نگاه میکردند» یا «مینوشتند».
البته استفاده از کلمات قلبمه سلمبه من رو زیاد خسته نمیکنه شخصا و از دید بعضی ها این نکته رو گفتم.
در کل این پست از پست های مفید ، جالب و کم یاب در طرفداری است.
نمره نهایی : 8
نگاهی مختصر به تاریخ وحشی ژاپن و عناصر حاکم بر ان
منتقد : MĐ ₣ĊB
ژانر وحشت، یک ژانر محبوب دنیا سینما، اما این متن قصد نداره به سینما وحشت معروفتر غرب بپردازد، بلکه میخواد بره سمت شرق سرزمین آفتاب تابان جای که معنی سینما وحشت نسبت به غرب تفاوت داره.
در نگاه کلی که به مقاله (نگاهی مختصر به تاریخ وحشت ژاپنی و عناصر حاکم بر آن) کردم، این مورد رو میشه مشاهده کرده که نویسنده اصول کلی یک مقاله که از سه بخش مقدمه، محتوا اصلی مقاله و پایانبندی، تشکیل شده رو رعایت کرده.
بعد یه مقدمه خوب که خواننده رو آماده میکنه نوبت متن اصلی مقاله میرسه که باید گفت از بخشهای خوبی تشکیل شده، در همون اول کار تلاش کرده مخاطب خودش رو با سبک وحشت ژاپنی آشنا کنه که از کجا ریشه زده و به سینما ژاپن هم رسیده و بعد نوبت به معرفی آثار مختلف سینما وحشت ژاپن میرسه، که باید گفت با توضیحاتی که داده تفاوت هر آثار از نظر نوع و سبک رو برای خواننده توضیح داده، که میشه متوجه تفاوت نوع وحشت استفاده شده در هر اثر نسبت به دیگری شد.
و در پایان دیده میشه که نویسنده از توضیحات المانهای سینما وحشت ژاپن برای پایان بندی با ترکیب چند تصویر استفاده میکنه تا یک پایانبندی رو برای کار خودش تهیه کنه.
در آخر باید چند نکته رو بگم این که نویسنده خیلی خوب از (،) و نیمفاصله تو متن کلی استفاده نکرده و در کل خوب این مورد رو رعایت نکرده و این که جا داشت مقداری بهتر کار جداد سازی هر بخش رو انجام میداد
نمره نهایی : 8
اسطوره های به یاد ماندنی
منتقد : 𝙈𝙖𝙨𝙩𝙚𝙧⭐𝘽𝙚𝙝𝙣𝙖𝙢
باز فرناز خانم و باز یک پست سطح بالا در مورد ماشین، یک مقدمه عالی در ابتدای کار مشاهده می کنیم و پس از ان وارد متن اصلی شدیم، تعداد زیاد عکس های این پست باعث شده که جلوه بصری خیلی خوبی داشته باشه و خواننده از خوندنش خسته نشود. ابتدای پست یه تاریخچه از صنعت خودروسازی آمده که واقعا جالبه و من از خوندنش لذت بردم. بعد از اون بخش دو بخش دیگه وجود داره که به معرفی خودرو های خاص پرداخته شده است. یک ایراد از این بخش می شود گرفت که توضیحات برا برخی از اون ها کافی نیست و خواننده دوست داره دلایل بیشتری برای خاص بودنش ارائه بشه و اینکه دلیل تمایزش با سایر خودرو ها چیست. مطرح کردن چند سوال در اخر متن هم ایده مناسبی هست تا نویسنده فیدبکی از خواننده بگیرد.
نمره نهایی : 7.5
اندرس اینیستا٫ارباب زمان و مکان
منتقد : Ka⭐
از پست های جذاب تابستان که توسط بهنام نوشته شده است.
پست تیتر جذابی داره و توانایی جذب مخاطب رو داره به نظرم ، همچنین از تیتر میشه فهمید که نویسنده اینیستا را تحسین میکند و او را از بهترین هافبک های جهان میداند.
خب همانطور که میشه از بخش مقدمه پست فهمید بهنام یعنی نویسنده پست قلم جذابی داره و این پست رو جذاب تر میکنه و کاری میکنه که من خواننده از پست بیشتر لذت ببرم.
پست ترتیب خوبی هم داره ، یعنی از زمانی که اینیستا چشم پپ گواردیولا رو گرفت تا رهبری و خداحافظی او را بهنام به صورت جذابی نوشته.
همچنین پست از لحاظ زیبایی ظاهری چیزی کم نداره و این کادر بندی و عکس های با کیفیت و ... تونسته یه پست تمیز رو به ما تحویل بده.
نمره نهایی : 8
بازی های انحصاری پلی استیشن ۴، از بدترین تا بهترین (بر اساس نمره متاکریتیک)
منتقد : MĐ ₣ĊB
مطلبی در زمینه ویدیو گیم، موضوعی که چند وقتی هست در سایت خیلی مطلب درموردش دیده نمیشه و یکی از مطالب خوب گیم سایت در چند وقت اخیر، همین مطلب بوده است.
از خود مقاله بگیم مطلبی ترکیب شده از بازنشر محتوا با ترکیب قلم نویسنده.
در شروع مشکلی که دیده می شود، نبود مقدمه است، که خواننده درک بهتری از محتوا کلی مقاله داشته باشد، با توجه به فضا سایت طرفداری که یک سایت تخصصی گیم نیست، نیاز است که در شروع نویسنده توضیحاتی را در ارتباط با سایت متاکریتیک و نحوه حساب کردن نمره کلی بازی از نظر سایت متاکریتیک داده می شود، و توضیح بازی انحصاری، چون با توجه به کامنت های که در طول فعالیت در طرفداری دیدیم باید بگم، هنوز کاربرانی در طرفداری هستن که معنی بازی انحصاری رو متوجه نیستن که چیست، پس بهتر هست یک توضیح هم برای این مورد در نظر گرفته می شود.
اما وقتی به بخش معرفی میرسیم وضعیت متفاوت است و هر چه به رتبه ها بالاتر لیست نزدیک میشیم توضیحات و معرفی بازی بهتر می شود، در بخش معرفی هر بازی نویسنده توضیحاتی رو که از تجربه شخصی و نظر خودش بوده رو تحویل خواننده داده است، که ارزش متن را بالاتر میبرد، که از محتوا کپی استفاده نکرده است.
موردی که از توضیح بعضی از بازی ها لذت بردم، این بود که نویسنده در متن خود برای بعضی از بازی های خاص اشاره کرده که بازی مناسب چه سلیقه و افرادی هست، کمک مناسبی برای کسانی می باشد که با بازی آشنایی ندارن و ممکن است به فکر خرید بازی باشند که مناسب این افراد نباشد، اما باید مطالعه این مطلب می تواند از هزینه کردند برای بازی که مناسبش نیست جلوگیری کند.
چند نکته هست که می توانست کیفیت محتوا را بالا ببرد، به طور مثال می شود برای هر بازی چند خلاصه نقد کوتاه که منابع معتبر وقتی یک بازی را نقد و بررسی میکنند در پایان نقد خود ذکر میکنند استفاده کرد، خیلی خوب می شود خلاصه نقد کوتاه چند خطی چند سایت یا مجله معتبر مانند gameinformer، مجله edge یا دیگر منابع معتبر رو برای هر بازی ترجمه و بازنشر کرد.
مورد بعدی اشاره بهتر و کامل تر به افتخارات کسب شده هر بازی، درست است به افتخارات بازی ها اشاره شده است اما می شود کامل تر باشد.
در ارتباط با ظاهر پست، موردی که به نظرم نیاز بود ازش استفاده می شود جدول برای قسمت مشخصات بازی بود، بهتر بود یک جدول استفاده می شود و مشخصات، سال ساخت، استودیو سازنده، متا بازی، افتخارات، تا ظاهر کلی مناسب تری را برای مقاله ایجاد می شود
نمره نهایی : 7.5
Master Movie | معرفی و نقد فیلم Fight Club ( باشگاه مشت زنی )
منتقد : KIAN⭐MOLTAFET
مستر مووی تا اینجا قسمت های جالبی داشته از شروعش که با امیر دیکاپریو بوده ، تا الان که افراد مختلفی پست هایی رو تحت عنوان مستر مووی میزنن
محتوا پست جالبه و از ابزار محدودی هم که داشته به خوبی استفاده کرده ، فکت های جالبی رو آورده و جمع آوری خوبی داشته و برای کسی که میخواد با محتوای فیلم آشنا بشه پست خوبیه
نمره نهایی : 7
بازیکنانی که در رئال مادرید ناکام بودند
منتقد : Ka⭐
میرسیم به پستی از پوریا مادریدیستا که از فعال ترین کاربر های این فصل در زمینه تولید محتوا بوده است.
از ایده و موضوع پست شروع میکنم ، پست ایده نسبتا تکراری ای داره و میشه از همین ایده تا حالا پست های دیگه هم کار شده فکر کنم.
تو پست پوریا بازیکن های خوب و مناسبی رو انتخاب کرده و اسم اون ها رو تو پست اورده که این نشون میده پست از این لحاظ نقصی نداره زیاد.
درباره زمان حضور بازیکن و اینکه چرا بازیکن مذکور از رئال مادرید رفت ولی توضیحات کامل و خیلی خوبی داده که از نقاط قوت پست هست.
کادر بندی و عکس های خوب و با کیفیت هم کمک کرده که پست ، یه پست زیبا و خوب از نظر ظاهری باشه.
البته یکی از اشکال های پست اینه که درباره یه بازیکن زیاد و درباره یه بازیکن کم نوشته شده است.
مثلا برای «ویلی اسلاید» حدود ۲۰ خط نوشته شده است اما برای «مایکل اوون» ۳ خط که به نظرم این از اشکال هایی است که نباید ازش چشم پوشی کنیم.
نمره نهایی : 7.5
چرا پدرخوانده (1972) را بهترین فیلم تاریخ سینما میدانند؟
منتقد : KIAN⭐MOLTAFET
پستی جذاب از کاربری با قلم زیبا
بررسی جواد راجب فیلم ، صرفا بررسی سکانس ها نبوده و سعی نکرده از فیلم تعریف الکی و غیر واقعی کنه ، بلکه به بررسی شخصیت های فیلم و مقایسه اون ها با هم ، استفاده از سخن برخی تحلیل گران ، توضیح علل تشکیل مافیا سیسیلی در آمریکا و.... پرداخته
قسمتی که مایکل کورلئونه رو با ویتو کورلئونه مقایسه میکنه بسیار جذابه ( به خصوص برای کسی که این فیلم جز مورد علاقه هاش هست
نمره نهایی : 8
🔴کرکر خنده آخر شب با کلاس قدرت بیان کریگ فرگوسن - کفتار سایک
منتقد : 𝙈𝙖𝙨𝙩𝙚𝙧⭐𝘽𝙚𝙝𝙣𝙖𝙢
یه پست آموزشی عالی از آرش(کفتار) عزیز، آرش نشون داده می تونه جدی ترین مسائل رو به صورت فان بیان کنه، این خب باعث شده خواندن مطالبش برا مخاطب راحت باشه. در این پست ابتدا با یه ویدئو روبه رو هستیم که کریگ فرگوسن با مخاطبانش شوخی های +18 می کنه و اون ها بدون اینکه بهشون بربخوره جوابش رو میدن و هیچ برخورد زننده ای رو از اونا شاهد نیستیم. یک ویدئو خنده دار با زیرنویس جذاب که کار خود آرش هست و در اون از اصطالاحات خاص خودش استفاده کرده. بعد از تماشای ویدئو سراغ توضیحات می ریم،آرش در مطلبش بیان کرده، چجوری یک آدم می تونه تو برنامه زنده این حرف ها رو بزنه، بدون اینکه دستپاچه بشه یا با واکنش زننده ای روبه رو بشه. توصیه ها به زبان ساده بیان شده و در اون مثال هایی از ویدئویی که تماشا کردیم قرار داده تا درک مطلب برا مخاطب ساده باشه.
ایرادی که می تونم بگیرم اینه که مطلب مقدمه نداره و بدون هیچ آماده سازی توضیحات ارائه میشه غیر از اون ایراد خاصی که بخوام بیان کنم وجود نداره، من به شخصه از تماشا ویدئو و خوندن توضیحات لذت بردم.
نمره نهایی : 8.5