۱_اکبر کارگرجم
اکبر کارگرجم در راه آهن آغاز کرد و در سال ۱۳۴۸ به تیم تاج پیوست و توانست در اولین گام نایب قهرمان جام باشگاه های تهران شود.سال بعد با تیم پر ستاره تاج سه گانه را فتح کرد.پس از درخشش در تیم تاج در سال ۱۳۵۰ به تیم ملی ایران دعوت شد. کارگرجم در همان سال مقام سوم جام باشگاه های آسیا ۱۹۷۱ به همراه تیم تاج به دست آورد. یک سال بعد اکبر کارگرجم با بازی های خیلی خوب خودش توانست بهترین بازیکن ایران در سال ۱۳۵۲ شودوی پس از به دست آوردن افتخارات متعدد ملی و باشگاهی سرانجام در سال ۱۳۵۵ هنگامی عضو تیم تاج بود از فوتبال خداحافظی کرد. اکبر کارگرجم یک دفاع وسط مستحکم بود که همیشه جز بهترین مدافعان وسط تاریخ ایران به شمار می آید. اکبر کارگرجم مدافع پیشین فوتبال برای تاج از ۱۴۶ بازی یک گل به ثمر رسانده است.
افتخارات اکبر کارگرجم💙🔥:
باشگاهی
تاج(استقلال)
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۴۸
قهرمان لیگ منطقه ای ایران ۱۳۴۹
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۴۹
قهرمان جام باشگاه های آسیا ۱۹۷۰
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۵۰
مقام سوم جام باشگاه های آسیا ۱۹۷۱
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۵۱
نایب قهرمان جام تخت جمشید ۱۳۵۲
ملیرض
قهرمان جام ملتهای آسیا ۱۹۷۲
قهرمان بازی های آسیایی ۱۹۷۴
فردی
مرد سال فوتبال ایران ۱۳۵۲
عضو تیم منتخب ایران سال ۱۳۵۲
۲_رضا حسن زاده
رضا حسن زاده مدافع متعصب آبی ها فوتبال خود را از سال ۱۳۶۶ در استقلال آغاز کرد. حسن زاده دو سال بعد به همراه استقلال قهرمان جام قدس شد و توانست به عنوان تنها نماینده ایران به جام باشگاه های آسیا ۹۱_۱۹۹۰ صعود کند. حسن زاده به خاطر بازی های درخشان در استقلال در همان سال به تیم ملی ایران دعوت شد. وی در سال ۱۳۷۰ توانست یک جام به همراه تیم ملی و ۲ جام هم به همراه استقلال به دست بیاورد. او جز نسل طلایی استقلال از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۳۷۱ بود یعنی توانست در این چند سال تمام افتخارات ممکن باشگاهی را کسب کند. رضا حسن زاده در سال ۱۳۷۲ به تیم الکویت کویت پیوست و تا سال ۱۳۷۴ در این تیم توپ زد. حسن زاده در سال ۱۳۷۴ به تیم استقلال بازگشت و تا سال ۱۳۸۰ در این تیم توپ زد و توانست در این چند سال به همره استقلال سه قهرمانی و چهار نایب قهرمانی به دست بیاورد. وی سال آخر فوتبال خود را یعنی از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۸۱ عضو تیم پگاه گیلان بود. او یک رکورد منحصر به فرد دارد و آن هم این است که در سه فینال جام باشگاه های آسیا حضور داشته است که تا الان هیچ بازیکنی نتوانسته رکورد او را بشکند. رضا حسن زاده یک مدافع تهاجمی و گلزن بود که در استقلال از ۲۱۴ بازی ۱۶ گل به ثمر رساند و در تیم ملی هم از ۲۴ بازی ۱۰ گل زده است.
افتخارات رضا حسن زاده💙🔥:
باشگاهی
استقلال
قهرمان لیگ قدس ۶۹_۱۳۶۸
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران ۶۹_۱۳۶۸
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۶۹
نایب قهرمان جام حذفی ۱۳۶۹
قهرمان جام باشگاه های آسیا ۹۱_۱۹۹۰
نایب قهرمان جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۱
قهرمان جام باشگاه های تهران ۷۱_۱۳۷۰
نایب قهرمان جام آزادگان ۷۱_۱۳۷۰
نایب قهرمان جام آزادگان ۱۳۷۳
قهرمان سوپر جام تهران ۱۳۷۳
قهرمان جام حذفی ۷۵_۱۳۷۴
قهرمان جام آزادگان ۷۷_۱۳۷۶
نایب قهرمان جام آزادگان ۷۸_۱۳۷۷
نایب قهرمان جام حذفی ۷۸_۱۳۷۷
نایب قهرمان جام باشگاه های آسیا ۹۹_۱۹۹۸
قهرمان جام حذفی ۷۹_۱۳۷۸
نایب قهرمان جام آزادگان ۷۹_۱۳۷۸
ملی
قهرمان بازی های آسیایی ۱۹۹۰
فردی
حضور در سه فینال آسیا
۳_شاهین بیانی
شاهین بیانی یکی از وفادارترین بازیکنان تاریخ استقلال است که فوتبال خود را در این تیم از سال ۱۳۵۸ آغاز کرده است. بیانی تا سال ۱۳۶۵ در استقلال بازی کرد و در طول این هشت سال ۳ قهرمانی به همراه استقلال کسب کند. وی در سال ۱۳۶۵ به تیم العربی قطر پیوست و تا سال ۱۳۶۷ در این تیم توپ زد و پس از جدا شدن از تیم العربی به عضویت تیم الشمال قطر درآمد. او در سال ۱۳۶۸ و پس از جدایی از تیم الشمال قطر به استقلال پیوست و در همان سال قهرمان لیگ قدس شد. وی تا سال ۱۳۷۴ در استقلال بازی کرد و از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۳۷۴ توانست به همراه استقلال ۳ قهرمانی و پنج نایب قهرمانی به دست بیاورد. شاهین بیانی مدافع پیشین فوتبال برای استقلال از ۱۷۲ بازی یک گل به ثمر رساند.
افتخارات شاهین بیانی💙🔥:
باشگاهی
تاج(استقلال)
قهرمان جام حذفی ۵۷_۱۳۵۶
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۶۲
قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۶۴
قهرمان جام قدس ۶۹_۱۳۶۸
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران ۶۹_۱۳۶۸
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران ۱۳۶۹
نایب قهرمان جام حذفی ۱۳۶۹
قهرمان جام باشگاه های آسیا ۹۱_۱۹۹۰
نایب قهرمان جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۱
نایب قهرمان جام آزادگان ۷۱_۱۳۷۰
قهرمان جام باشگاه های تهران ۷۱_۱۳۷۰
ملی
مقام سوم جام ملتهای آسیا ۱۹۸۸
قهرمان بازی های آسیایی ۱۹۹۰
۴_مهدی پاشازاده
همه از مهدی پاشازاده به عنوان یکی از بهترین دفاع راست های تاریخ فوتبال ایران یاد می کنند. فوتبال او به دو دسته تقسیم می شود یکی بازی در اروپا و دیگری بازی در استقلال.
او از سال ۱۳۷۲ تا سال ۱۳۷۷ در استقلال بازی کرد و افتخارات بسیاری را به دست آورد و پس از درخشش در تیم ملی جام جهانی ۱۹۹۸ به تیم بایر لورکوزن آلمان پیوست. وی در تیم بایر لورکوزن آلمان به خاطر مصدومیت های متعدد زیاد فرصت بازی کردن پیدا نکرد و فقط توانست ۴ بازی برای این تیم انجام دهد لازم به ذکر است که پاشازاده اولین بازیکن ایرانی است که توانست در یک تورنمنت اروپایی با پیراهن بایر لورکوزن مقابل اودینزه ایتالیا بازی کند. پس از جدایی از بایر لورکوزن به تیم فورتونا کلن آلمان در بوندسلیگا ۲ پیوست و در لین تیم هم فقط ۳ بازی انجام داد. پاشازاده پس از بازی های خیلی خوبش برای تیم ملی ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ به تیم منتخب جهان دعوت شد و بازی کرد.(مهدی پاشازاده جز ۵ بازیکن ایرانی است که توانست در تیم منتخب جهان بازی کند.) وی پس از جدا شدن از فورتونا کلن آلمان در سال ۱۳۷۹ به استقلال پیوست در سال ۱۳۸۲ به تیم راپید وین اتریش پیوست. مهدی پاشازاده از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۶ در بوندسلیگا اتریش بازی کرد و سرانجام در تیم آدمیراواکر در سال ۱۳۸۶ از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
افتخارات مهدی پاشازاده💙🔥:
باشگاهی
استقلال
قهرمان سوپر جام تهران ۱۳۷۳
نایب قهرمان لیگ آزادگان ۱۳۷۳
مقام سوم لیگ آزادگان ۷۵_۱۳۷۴
قهرمان جام حذفی ۷۵_۱۳۷۴
قهرمان لیگ آزادگان ۷۷_۱۳۷۶
نایب قهرمان جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۱
مقام سوم جام باشگاه های آسیا ۰۲_۲۰۰۱
بایر لورکوزن
نایب قهرمان بوندسلیگا آلمان ۹۹_۱۹۹۸
راپیدوین اتریش
مقام چهارم بوندسلیگا اتریش ۰۴_۲۰۰۳
ملی
صعود به جام جهانی ۱۹۹۸
فردی
دو بار دعوت شدن به تیم منتخب جهان
(مهدی پاشازاده مدافع پیشین فوتبال برای استقلال از از ۱۸۲ بازی ۱۲ گل زده است.)
(لطفا دو نفر رو انتخاب کنید...به نظر شما بهترین دفاع وسط های تاریخ استقلال کیا هستن?)
به قلم پدرام استقلالی✍