به گزارش طرفداری، با گذشت بیش از 4 ماه از انتخابات فدراسیون فوتبال، حالا شکاف بین اعضای هیات رییسه کم کم در حال علنی شدن است. بد نیست در ادامه نگاهی به ماجرای اختلاف عزیزی خادم و هیات رییسه از ابتدا تا امروز داشته باشیم:
پرده اول؛ شهاب الدین عزیزی خادم ریاست را برد، هیات رییسه را نه!
10 اسفندماه، شهاب الدین عزیزی خادم کورس ریاست فدراسیون را از رقبایش برد اما نتوانست افرادی که می خواست را وارد هیات رییسه کند. مثلا حمیدرضا مهرعلی که امروز به عنوان سرپرست نایب رییس اول عزیزی خادم فعالیت می کند، یکی از همان افرادی بود که عزیزی خادم موفق نشد وارد هیات رییسه کند و در آن سو افرادی مثل میرشاد ماجدی و براتی که با رییس فدراسیون همسو نبودند به هیات رییسه اضافه شدند.
عزیزی خادم حتی در ادامه افرادی را برای پست های نواب رییس در نظر داشت که اعضا با آن ها مخالف بودند و رییس فدراسیون با وجود مخالفت آنها، همان گزینه های مدنظرش را به کار گرفت.
پرده دوم؛ انتخاب عجیب آقای رییس برای پست سرپرستی تیم ملی
مجتبی خورشیدی از آن دست انتخاب هایی است که اگر بخواهیم در خصوص اینکه چرا او نباید سرپرست تیم ملی می شد مطلبی بنویسیم، تبدیل به کتاب می شود. انتخاب مجتبی خورشیدی همه را متعجب کرد؛ اصحاب رسانه، اهالی فوتبالی، بازیکنان و البته اعضای هیات رییسه را.
اعضای هیات رییسه از انتخاب مجتبی خورشیدی بسیار ناراحت بودند چرا که شهاب الدین عزیزی خادم بدون هماهنگی او را برگزیده بود.
به نوعی مجتبی خورشیدی آغاز درگیری ها بین رییس فدراسیون فوتبال و اعضای هیات رییسه بود.
پرده سوم؛ منامه
دومین گامی که نشان دهنده اختلاف بین اعضای هیات رییسه و شهاب الدین عزیزی خادم بود، به همراهی تیم ملی بر می گردد. در اقدامی عجیب قرار بود تعدادی از اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال، تیم ملی را در سفر به منامه همراهی کنند.
البته این موضوع در ابتدا چراغ خاموش بود ولی مصاحبه طهمورث حیدری همه چیز را آشکار کرد، جایی که حیدری به صورت کاملا شفاف و صریح گفته بود دلیلی ندارد اعضای هیات رییسه به منامه بروند. حیدری با نامه ای سرگشاده از حضور در منامه انصراف داد و وقتی این موضوع علنی شد که رییس فدراسیون می خواهد تمامی اعضای هیات رییسه و روسای کمیته ها را بحرین ببرد، منصور قنبرزاده دبیرکل موقت فدراسیون که گویا با اصرار وزارت ورزش، از عزیزی خادم حکم گرفته بود، جلوی اعزام اعضای هیات رییسه ایستاد و فقط برای همان 50 نفری که شورای برون مرزیس وزارت ورزش تایید کرده بود، درخواست ویزای سفر به منامه را ارائه داد تا اعضای هیات رییسه از رفتن به منامه جا بمانند. پس از آن میرشاد ماجدی و براتی هم علنی اعلام کردند به هیچ وجه قصد همراهی تیم ملی را نداشتند و غیرمستقیم از رییس فدراسیون بابت این که تصمیم به اعزام کاروان هفتاد نفره گرفته بود، گلایه کردند.
پرده چهارم؛ بازی با اسم هیات رییسه در ماجرای دراگان اسکوچیچ
از روز اولی که شهاب الدین عزیزی خادم از منامه به ایران برگشت، از یک واژه در پاسخ به سوالات در خصوص دراگان اسکوچیچ بیش از دیگر واژه ها استفاده کرد؛ هیات رییسه!
از عزیزی خادم می پرسیدند دراگان اسکوچیچ می ماند؟ او می گفت هیات رییسه! می گفتند با کسی مذاکره ای شده است؟ می گفت هیات رییسه! در خصوص آینده تیم ملی می پرسیدند و او باز هم می گفت هیات رییسه!
اما شاید ماجرا از جای دیگری برایتان جالب شود که بدانید عزیزی خادم بدون کوچک ترین جلسه ای با هیات رییسه، اسکوچیچ را ابقا کرد.
از همان روزی که اسم های دیگری مثل کی روش، برانکو و کالدرون پیرامون تیم ملی مطرح شد، اعضای هیات رییسه از عزیزی خادم دلخور بودند چرا که معتقد بودند اگر خبری در کار است باید آن ها را در جریان می گذاشته است.
عزیزی خادم تحت تاثیر رسانه ها مدتی بعد با یک عکس قدیمی و بدون برگزاری هیچ گونه جلسه ای با اسکوچیچ و اعضای هیات رییسه او را در سمتش ابقا کرد تا شکاف بین اعضای هیات رییسه و شهاب الدین عزیزی خادم بیش از پیش شود. برخی اعضای هیات رییسه که در ماجرای سفر به منامه از عزیزی خادم دلخور بودند، وقتی در بازگشت از بحرین و در همان فرودگاه، عزیزی خادم اعلام کرد هیات رییسه درباره اسکوچیچ تصمیم می گیرد، در تماس های تلفنی با رییس فدراسیون فوتبال از او خواستند هیات رییسه را مقابل افکار عمومی قرار ندهد!
پرده پنجم؛ میرشاد ماجدی، اختلافات را علنی کرد
مصاحبه امروز میرشاد ماجدی در خصوص انتخاب مهدی مهدوی کیا به عنوان مسئول تیم های پایه ملی، اختلافات را علنی تر کرد.
میرشاد ماجدی در مصاحبه اش گفت اگر مهدوی کیا امور تیم های پایه را به عهده بگیرد، از سمت خود به عنوان رییس کمیته جوانان استتعفا می کند. علت این موضوع چیست؟ در واقع شرح وظایفی که برای مهدی مهدوی کیا تعریف شده با فلسفه تشکیل کمیته جوانان در تضاد است این کمیته به منظور پیشبرد برنامه های تیم های ملی نونهالان، نوجوانان و جوانان تشکیل شده است.
امور تیم ملی امید هم که به عهده کمیته ملی المپیک است و سازمان تیم ملی هم وظیفه رسیدگی به تیم ملی بزرگسالان را به عهده دارد.
البته پیش از میرشاد ماجدی، احمد براتی با انصراف از کمیته حقوقی فدراسیون و یکی از اعضای هیات رییسه هم با اعتراض به پرداخت پاداش 125 تا 150 میلیون تومانی به مشاوران عزیزی خادم در حالی که اعضای هیات رییسه بابت صعود تیم ملی فقط 50 میلیون تومان پاداش گرفته بودند، اعتراض خود را نسبت به عزیزی خادم نشان داده بودند.
پرده ششم؛ مهدوی کیا در جلسه سرمربی تیم امید بود، خارج از جلسه مسئول تمام تیم های پایه شد!
در جلسه هیات رییسه ابتدا اختلافات و دلخوری هایی که به وجود آمده بود، بیان شد تا به این موضوع رسیدگی شود. با این حال شهاب الدین عزیزی خادم گویی به جای خاموش کردن آتش، روی آن مقدا زیادی بنزین ریخت!
در جلسه هیات رییسه عزیزی خادم ابتدا فردی را برای سرمربیگری تیم های ملی امید در نظر داشت ولی اعضای هیات رییسه با آن فرد مخالفت کردند. آن ها گفتند اگر عزیزی خادم می خواهد سرمربی تیم ملی امید را از بین ملی پوشان سابق انتخاب کند، باید آن فرد ملی پوش، سابقه کار در تیم های پایه را داشته باشد.
در نهایت از میان گزینه های موجود، قرار بر این شد با مهدوی کیا مذاکره شود. با این حال خیلی زود و شتاب زده سایت فدراسیون فوتبال نام مهدوی کیا را به عنوان سرمربی تیم ملی امید اعلام کرد، خبری که چند ساعت بعد اصلاح شده و از مهدوی کیا به عنوان یکی از گزینه های تیم ملی امید نام برده شد.
عزیزی خادم خارج از جلسه هیات رییسه و در تماس با فردی که به شدت مورد تایید اوست، به یکباره تصمیم گرفت مهدوی کیا را به عنوان همه کاره تیم های پایه انتخاب کند. دلخوری میرشاد ماجدی هم از همین موضوع است. اعضای هیات رییسه می گویند ما حضور مهدوی کیا را به عنوان سرمربی تیم امید تصویب کردیم نه همه کاره تیم های ملی پایه ولی عزیزی خادم هر تصمیمی که خودش بخواهد می گیرد و آن را به پای هیات رییسه می نویسد!
پرده هفتم؛ تصمیمات هیات رییسه از فیلتری می گذرد؟
شایعه شده شهاب الدین عزیزی خادم تصمیماتی که در هیات رییسه گرفته می شود را خارج از هیات رییسه و از فیلتر فرد مورد اعتمادش رد می کند. فردی که گفته می شود عزیزی خادم همه چیز را با او هماهنگ می کند.
دقیقا مثل موضوعی که سر ماجرای مهدوی کیا هم رخ داد. عزیزی خادم در هیات رییسه مهدوی کیا را به عنوان گزینه سرمربیگری تیم ملی امید معرفی کرد اما خارج از هیات رییسه و بعد از صحبت با فرد مورد نظر، تمام امور تیم های پایه را به او سپرد؛ مساله ای که برخی می گویند از روی لجبازی بوده اما به نظر می رسد حاصل تصمیم فیلتر خارج از هیات رییسه عزیزی خادم بوده است.
در خصوص این فرد گفته می شود او مدیر وزارت ورزش و یا از مدیران بلند پایه فوتبال ایران نیست اما عزیزی خادم حرف شنوی زیادی از او دارد؛ به حدی که نزدیکان رییس فدراسیون فوتبال می گویند اگر این فرد بگوید فلان کار را انجام بده، رییس فدراسیون بدون اما و اگر انجام می دهد!
پرده هشتم؛ مخالفان و موافقان شهاب الدین عزیزی خادم
هیات رییسه فدراسیون فوتبال از یازده نفر تشکیل شده است؛ طهمورث حیدری، احسان اصولی (نماینده هیات ها)، مهرداد سراجی، بهرام رضاییان (نماینده باشگاه ها)، میرشاد ماجدی، احمد براتی و خداداد افشاریان (کارشناس) به عنوان اعضای هیات رییسه و عزیزی خادم به عنوان رییس فدراسیون و همچنین مهرعلی، بهاروند و شهره موسوی به عنوان نواب رییس فدراسیون که البته شهره موسوی عضو هیات رییسه است اما دو نفر دیگر فعلا سرپرست نایب رییسی اول و دوم هستند و باید برای رسمیت یافتن منصب شان از مجمع رای بگیرند. مجمع فوق العاده ای که باید هر چه زودتر برگزار شود چرا که دوره سرپرستی سه ماهه هر دو (مهرعلی و بهاروند) به پایان رسیده اما انگار عزیزی خادم ترجیح می دهد برگزاری مجمع را تا زمستان و زمان تشکیل مجمع سالیانه عقب بیاندازد که این کار خلاف اساسنامه است. از آن جایی که با برگزاری مجمع، بهرام رضاییان هم باید جای خود را به نفر بعدی بدهد، او هم بی میل نیست فعلا مجمع فوق العاده تشکیل نشود. رضاییان زمان انتخابات مدیرعامل پارس جنوبی بود اما حالا دیگر این منصب را ندارد و حضورش در هیات رییسه غیرقانونی است.
بین این اعضای هیات رییسه به نظر می رسد احسان اصولی، مهرداد سراجی و خداداد افشاریان با عزیزی خادم همسو هستند.
در آن طرف میرشاد ماجدی و براتی مخالف عزیزی خادم به نظر می آیند و طهمورث حیدری و بهرام رضاییان هم یک گروه دیگر را تشکیل داده اند. این صف کشی های سه گانه، اگر منجر به دعواهای شدید نشود، می تواند ابزار پیشرفت فوتبال ایران باشد. چراکه همین اختلاف نظرها به پیشبرد کار کمک می کند. فوتبال ما پیش از این هیات رییسه ای داشته که اصلا دخالتی در امور فدراسیون نمی کردند و صفر تا صد کار را به رییس سپرده بودند و حاصل کارشان هم پرونده ویلموتس بود!