اختصاصی طرفداری| شب گذشته و در چارچوب مرحله نیمه نهایی یورو ۲۰۲۰، انگلیس توانست با پیروزی ۲-۱ برابر دانمارک در وقت های اضافه، به فینال رقابت ها صعود کند و حریف ایتالیای مخوف مانچینی شوند. لاجوردی پوشان از ابتدای رقابت ها با شایستگی تمام و کنار زدن رقبایی مثل بلژیک و اسپانیا بدون شک و شبهه و صحنه مشکوکی به فینال رسیدند اما داستان شاگردان ساوتگیت تفاوت های بسیاری با رقیب فینالیست شان دارد، آن ها در یک بازی سخت و پر از صحنه های مشکوک داخل و خارج زمین توانستند دانمارک را حذف کنند و شگفتی بزرگی را رقم زدند و برای اولین بار به فینال یورو رسیدند. گل دوم انگلیس در شرایطی به ثمر رسید که به زعم اکثر کارشناسان و داوران مطرح فوتبال رحیم استرلینگ توانست با یک دایو استادانه داور را مجاب به اعلام پنالتی کند، صحنه ای که از ابتدای شروع آن به آن ایراداتی وارد است، از وجود دو توپ در زمین و سیمولیشن استرلینگ در صحنه اعلام پنالتی. داور مسابقه بدون چک کردن VAR روی تصمیم اشتباه خود ایستاد و هری کین توپ را در دو مرحله وارد دروازه کسپر اشمایکل کرد.
در تصویر بالا کاملا مشخص است که بازیکن دانمارک برخوردی معمولی با استرلینگ داشته و به قدری شدید نبود که منجر به پنالتی شود اما مهاجم انگلیس با یک دایو آشکار توانست پنالتی بگیرد. ماکلی، داور مسابقه بدون دیدن تصاویر VAR پنالتی را تایید کرد و حکم صعود انگلیس به فینال را امضا کرد.
در زمان شروع حرکت استرلینگ که به دایو او و پنالتی منجر شد دو توپ در زمین وجود داشت، طبق قانون فیفا اگر توپ دوم خارج از جریان بازی با شد داور می تواند بدون توقف بازی اجازه ادامه دادن بدهد اما توپ دوم موجود در ورزشگاه ومبلی درست کنار توپ اصلی بود و طبق قانون داور باید دستور به توقف بازی می داد اما از این کار اجتناب ورزید.
تصویر بالا ادعای ما را به خوبی تایید می کند، فاصله دو توپ کمتر از ۲۰ سانتی متر است و طبق قانون باید بازی متوقف می شد و توپ دوم از زمین بازی خارج می شد اما این صحنه هم به مانند صحنه پنالتی نادیده گرفته شد. اما دلیل این تصمیمات بحث برانگیز چه می تواند باشد؟ آیا چفرین حامی تیم ملی انگلیس است؟
در قضیه پروژه سوپر لیگ اروپا، بوریس جانسون حامی شماره یک چفرین در مخالفت با این پروژه بود و با تهدید شش تیم انگلیسی آن ها را مجبور به کناره گیری از رقابت های سوپرلیگ کرد. طی یک مکالمه لو رفته از بوریس جانسون و چفرین، نخست وزیر انگلیس گفت:
اگر آن ها (تیم های انگلیسی حاضر در سوپرلیگ) از آن پروژه مزخرف کناره گیری نکنند، هیچ توپ و استادیومی
برای برگزاری مسابقاتشان نخواهند داشت.
بالطبع هر رفتی یک آمدی دارد و چفرین باید در جواب این حمایت نخست وزیر، منفعتی برای انگلیسی ها در نظر بگیرد و چه چیزی بهتر از میزبانی یورو.
شاگردان ساوتگیت هر سه مسابقه خود در مرحله گروهی را در ورزشگاه ومبلی برگزار کردند و فقط بازی خود در برابر اوکراین را در ایتالیا برگزار کردند، هر دو مسابقه نیمه نهایی هم در ومبلی برگزار شد و انگلیس توانست در حضور چند ده هزار نفری هوادارانش و با کمک های آشکار داوری به فینال صعود کند و جالب اینکه مسابقه فینال برابر ایتالیا نیز در ومبلی برگزار می شود و باز هم انگلیسی ها از حضور هوادارانشان برخوردارند، آن هم در حالی که به دلیل شرایط کرونایی تنها ۱۰۰۰ ایتالیایی غیرمقیم در انگلستان می توانند در دیدار فینال در ورزشگاه حضور داشته باشند. باید منتظر ماند و دید روز یکشنبه ایتالیا می تواند در این شرایط نابرابر به قهرمانی برسد یا به سرنوشت دانمارک دچار خواهد شد.