در یورو 2016 با وجود 24 تیمی بودن مسابقات، تیم ملی هلند نتوانست به تورنمنت اصلی صعود کند و این در حالی بود که دو سال پیش آن ها سوم جام جهانی شده بودند. مسیر بازگشت هلند خیلی ساده نبود زیرا آن ها به جام جهانی 2018 هم صعود نکردند اما حالا بازگشته اند تا برای کسب یک جام بین المللی رقابت کنند. از جام جهانی 2014 که آخرین حضور هلند در تورنمنتی بزرگ بوده، لاله های نارنجی پنج سرمربی مختلف داشته اند. پس از جدایی لویی فن خال، مربیانی چون گاس هیدینک، دنی بلیند و دیک ادووکات تیم ملی هلند را هدایت کردند اما این رونالد کومان بود که روند پیشرفت هلند را استارت زد. در سال 2019، هلند با هدایت رونالد کومان به فینال لیگ ملت های اروپا رسید اما آن ها در فینال مغلوب پرتغال شدند. آینده هلند بسیار روشن تصور می شد و چند استعداد جوان زیر نظر کومان توانستند به خوبی شکوفا شوند. با وجود این که کومان تا جام جهانی 2022 با هلند قرارداد داشت، بارسلونا تصمیم به استخدام او گرفت و حالا یک سالی است که هدایت تیم ملی هلند برعهده فرانک دی بوئر است.
یادداشتی که می خوانید، ترجمه ای از یادداشت آشوین بلال از وب سایت Total Football Analysis است
ترکیب تیم ملی هلند
انتخاب اعضای تیم ملی هلند، میان طرفداران این تیم بحث برانگیز بوده است چرا که علاوه بر این مسئله، فرانک دی بوئر به دنبال چهار قهرمانی متوالی با آژاکس در لیگ هلند، در ادامه دوران حرفه ای خود در باشگاه های اینتر و کریستال پالاس اصلا موفق نبود و به آمریکا رفت. البته دی بوئر در تیم ملی هلند هم چندان مقتدر ظاهر نشده و در هشت بازی که روی نیمکت این تیم نشسته، فقط نیمی از بازی ها را برده و سه تساوی و یک باخت کسب کرده است. این لیست 26 نفره تیم ملی هلند برای یورو 2020 است:
دروازه بانان |
مارکو بیزوت (آلکمار)، تیم کرول (نوریچ سیتی)، مارتن استکلنبرگ (آژاکس) |
مدافعان |
ماتیاس ده لیخت (یوونتوس)، استفان دی فرای (اینتر)، دنزل دامفریس (آیندهوون)، جوئل فلتمان (برایتون)، یورین تیمبر (آژاکس)، ناتان آکه (منچسترسیتی)، پاتریک فن آنهولت (کریستال پالاس)، دالی بلیند (آژاکس)، اوون ویندال (آلکمار) |
هافبک ها |
دونی فن ده بیک (منچستریونایتد)، رایان خرافنبرک (آژاکس)، فرنکی دی یونگ (بارسلونا)، دیوی کلاسن (آژاکس)، تون کوپماینارش (آلکمار)، مارتن درون (آتالانتا)، جورجینیو واینالدوم (لیورپول) |
مهاجمان |
استیون برخویس (فاینورد)، ممفیس دیپای (لیون)، کودی خاکپو (آیندهوون)، لوک دی یونگ (سویا)، دونیل مالن (آیندهوون)، کینسی پرومس (اسپارتاک مسکو)، ووت وخهورشت (وولفسبورگ) |
فرانک دی بوئر ترجیح می دهد از سیستم 3-3-4 استفاده کند و انتظار می رود او در یورو هم همین سیستم را به کار گیرد. در پست دروازه، یاسپر سیلسن اخیرا به دلیل ابتلا به کرونا از لیست خط خورد و مارکو بیزوت جانشین او شد. در بازی های دوستانه اخیر، تیم کرول و مارتن استکلنبرگ درون دروازه هلند قرار گرفته اند اما با توجه به این که در بازی های مقدماتی جام جهانی 2022، کرول درون دروازه هلند ایستاد، شانس این دروازه بان باتجربه نوریچ سیتی برای فیکس شدن در مسابقات یورو، بیشتر از سنگربان آژاکس است. ویرجیل فن دایک، کاپیتان و مهره کلیدی تیم ملی هلند هنوز در حال ریکاوری از مصدومیت رباط صلیبی خود است و بنا به درخواست خودش، در یورو غایب خواهد بود. این تنها نگرانی دی بوئر برای خط دفاعی نیست زیرا دالی بلیند نیز در حال ریکاوری مصدومیتی است که در آخر ماه مارس در بازی با جبل الطارق به آن دچار شد. با این حال انتظار می رود ماتیاس دلیخت و استفان دی فرای، زوج دفاعی تیم ملی هلند در یورو باشند.
در خط هافبک، حضور ثابت دی یونگ و واینالدوم تضمین شده است و تنها مصدومیت می تواند مانع کنار رفتن آن ها از ترکیب شود، به خصوص این که در غیاب فن دایک حالا واینالدوم کاپیتان لاله های نارنجی است. فرم و ثبات این زوج می تواند برای تیم ملی هلند ضروری و تعیین کننده باشد. دیوی کلاسن و مارتن درون، دو بازیکن دیگری هستند که می توانند در خط هافبک سه نفره تیم دی بوئر جای گیرند. در بازی های بزرگ تر، دی بوئر معمولا درون را به کلاسن ترجیح می دهد تا استحکام دفاعی تیمش بیشتر شود. این یعنی دی بوئر رویکرد محافظه کارانه ای دارد و در تیم او، بار تهاجمی خط هافبک بر دوش واینالدوم خواهد بود و درون وظایف دفاعی را برعهده می گیرد. این یعنی فرنکی دی یونگ به دفاع محدود نمی شود و می تواند آزادی عمل بیشتری داشته باشد.
در خط حمله، حضور استیون برخویس و ممفیس دیپای در دو جناح خط حمله قطعی به نظر می رسد. برخویس در بازی های ملی اخیر، حضوری ثابت در ترکیب اصلی داشت و دی بوئر به او اعتماد کامل دارد. با توجه به سبک بازی هلند دی بوئر، انتظار می رود لوک دی یونگ بلند قامت به دونیل مالن ترجیح داده شود چرا که هلند سعی می کند از جناحین سانتر کند و دی یونگ مهاجمی مناسب برای اجرای این تاکتیک است. ووت وخهورشت هم گزینه خوبی برای نوک پیکان حمله هلند به نظر می رسد اما ظاهرا دی بوئر هنوز به طور کامل درباره توانایی های او متقاعد نشده است. این تیم هلند بازیکنان مستعد خوبی در اختیار دارد اما کمبود تجربه در تیم دیده می شود و خط دفاع این تیم ممکن است هنگامی که به دفاع کردن نیاز باشد، به پاشنه آشیل تبدیل شود. با این حال در کل هلند روی کاغذ ترکیب ابتدایی خوبی دارد.
نمودار سن و تعداد دقایق بازی نشان می دهد بیشتر بازیکنان کلیدی هلند یا در اوج فوتبال خود هستند و یا سن کمی دارند. فرنکی دی یونگ، دلیخت و ویندال همگی بازیکنان جوانی هستند که به احتمال بالا در ترکیب هلند فیکس خواهند بود. دیپای، دامفریس، دی فرای و برخویس نیز در سن اوج فوتبالی خود هستند (24 تا 29 سال). این یعنی هفت بازیکن از 11 بازیکن اصلی هلندی ها یا در اوج فوتبال خود هستند و یا سن کمی دارند. رایان خرافنبرک و دونیل مالن، دیگر بازیکنان زیر 23 سالی هستند که دقایق زیادی را به میدان رفته اند و این نشان می دهد هلند، معدنی غنی از استعداد را دارد. استکلنبرگ و کرول هم با وجود سن بالا، دقایق زیادی را به میدان رفته اند.
فاز حمله
با دیدن آمارهای تهاجمی تیم ملی هلند در هر صدک، متوجه می شویم که میزان xG آن ها به نسبت سایر تیم ها چه اندازه بالاست. با این حال با وجود میزان شوت های بالا، آمار شوت های در چارچوب آن ها چندان جالب به نظر نمی رسد. میزان صدک شوت های هلند در هر بازی 96 از 100 است اما آن ها در زمینه نرخ شوت در چارچوب، خوب کار نکرده اند چرا که میزان شوت آن ها در این صدک، 44 است. علی رغم پیروزی 7-0 مقابل جبل الطارق، هلند نشان داده مقابل تیم هایی که دفاع قدرتمند تری دارد، نمی تواند به بازی مسلط شود و باخت 4-2 به ترکیه این را به خوبی ثابت می کند. هلند معمولا مقابل تیم های کوچک تر، فوتبالی مالکانه بازی می کند اما آمار بالای آن ها در زمینه لمس توپ در محوطه جریمه حریف به خاطر میل سانتر به روی دروازه آن هاست. می توان گفت تیم دی بوئر، اتکای زیادی روی گلزنی از طریق سانتر دارد و این می تواند دلیل مهمی برای ناکامی احتمالی لاله های نارنجی در این تابستان باشد. حملات هلند توسط تیم هایی که می توانند از عقب دفاع کنند، به آسانی خنثی شود و این باعث می شود هلند بازیکنان بیشتری را در جلوی زمین به کار گیرد که در نتیجه، آن ها در عقب زمین آسیب پذیر می شوند. هلند همچنین از نظر میانگین شوت از راه دور، آمار ضعیفی دارد و این یعنی اکثر شوت های آن ها به دروازه نزدیک بوده است. بار دیگر اتکا روی سانتر ها نشان می دهد ضربات هلندی ها به سوی دروازه حریف، لزوما موقعیت گلزنی به حساب نمی آید. هلندی ها معمولا سعی می کنند با حرکات ترکیبی به دروازه نزدیک شود و با یافتن فضای نزدیک به دروازه، شوت زنی کنند.
هلند در زمینه دوئل های تهاجمی آمار خوبی دارد و این یعنی آن ها در کار با توپ خوب هستند و می توانند حریف را از پیش رو بردارند. هلند همچنین میل زیادی به بیلد آپ از عقب زمین نشان داده و آن ها برای بازیسازی از روش ارسال توپ بلند چندان استفاده نمی کنند. آمار پایین بازی مستقیم و ارسال پاس بلند، به خوبی این را نشان می دهد. اگرچه مشکلی که دیده می شود، سرعت پایین بیلد آپ و پاس های رو به جلو است. سرعت پایین و گردش توپ در عرض به حریف اجازه می دهد تیم حریف، ساختار دفاعی محکم تری داشته باشد و بهتر دفاع کند تا کار هلند برای ساختن موقعیت های تهدید آمیز سخت تر شود.
از نظر تاکتیکی، تنوعی جزئی در تیم هلند می تواند وجود داشته باشد که این به ترکیب خط هافبکی که دی بوئر می چیند، بستگی دارد. بسته به نقش دفاعی یا تهاجمی واینالدوم و دی یونگ، نقش دیپای در ترکیب هلند تغییر می کند. هدف هلند حین مالکیت توپ، این است که در دیپای در مرکز خط حمله صاحب توپ شود اما وقتی مثلا کلاسن به عنوان هافبک تهاجمی بازی می کند، دیپای عقب تر می آید و به عنوان هافبک مرکزی قرار می گیرد تا کلاسن بتواند جلو برود و در کنار فولبک ها به خط حمله ملحق شود. البته که دیپای می تواند حین انجام سانترها به مرکز خط حمله برود اما او در کل نقش آزادی دارد. نقش آزاد دیپای به هلند اجازه می دهد تا حین مالکیت مقابل تیم های ضعیف تر، آرایش 5-3-2 را داشته باشد.
سیستم هلند حین حمله مقابل تیم های کوچک:
- دلیخت، دی فرای | فرنکی دی یونگ، واینالدوم، دیپای | دامفریس، برخویس کلاسن، لوک دی یونگ، ویندال
مقابل رقبای قدرتمندتر، هافبک تهاجمی تیم دی بوئر چنین نقشی نخواهد داشت و در چنین شرایطی، دیپای به مرکز می آید اما همان جلو می ماند. اساسا در این فاز، ممفیس دیپای نقش یک مهاجم دوم را دارد و فولبک چپ به جلو می رود تا نقش وینگر را داشته باشد و بتواند به بازی عرض دهد. برای کمک به تغییر جایگیری بازیکنان خط هافبک، دفاع راست به سمت جلو حرکت نمی کند و وسط می ماند تا هلند بتواند مرکز میدان را در اختیار گیرد. در چنین شرایطی، سیستم 4-3-3 در حمله اجرا می شود و هافبک دفاعی به خط دفاع اضافه می شود.
سیستم هلند حین حمله در بازی های بزرگ:
- دلیخت، دی فرای، درون | دامفریس، دی یونگ، واینالدوم | برخویس، دیپای، دی یونگ، ویندال
فاز دفاع
فاز دفاعی تیم دی بوئر چندان خوب به نظر نمی رسد. میزان PPDA هلند (میزان پاس های ارسال شده به ازای هر واکنش دفاعی) در میان ضعیف ترین تیم های اروپاست و میزان بالای توپ گیری در یک سوم دفاعی حریف نشان می دهد هلند چه اندازه از بالا پرس می کند. وقتی هلند توپ را از دست دهد، آن ها در پرس فعال شرکت می کنند اما در زمین حریف، میزان تاثیرگذاری بالاتر است. در نیمه زمین خودی، میزان بازپس گیری توپ پایین تر است و به طبع آن میزان دوئل های دفاعی در نیمه زمین خودی هم پایین تر می آید. با دیدن سایر پارامترهای دفاعی می توانیم ببینیم که هلند در زمینه توپ ربایی و دور کردن توپ هم آمار ضعیفی دارد. این ها به خاطر سبک بازی و فوتبال مالکانه هلند است. پیش تر دیدیم هلند تیمی است که میل به داشتن مالکیت بالایی دارد و طبیعتا وقتی تیم حریف کم تر صاحب توپ باشد، هلند هم عملکرد دفاعی کم تری انجام خواهد داد. هلند در دوئل های هوایی کمی شرکت می کند اما میزان پیروزی آن ها بسیار عالی است و این نشان می دهد که شرکت نکردن هلندی ها در نبردهای هوایی، نمی تواند معضل خاصی باشد.
البته باید به این آمار با کمی تردید نگاه کرد. درست است که هلند به خاطر مالکیت توپ بالا مقابل تیم های کوچک، عملکردهای دفاعی کمتری دارد اما وقتی هلند مالک توپ نباشد، آن ها به حریف موقعیت های گلزنی مهمی می دهند. باخت 4-2 مقابل ترکیه مثالی از این قضیه است. هلند در بازی با ترکیه از 8 شوتی که به سمت دروازه اش آمد، 5 تایش در چارچوب بود و از 5 شوت به سمت چارچوب هلند، فقط یکی اش گل نشد. این ها در حالی است که هلند در این بازی، 66 درصد مالکیت توپ داشت. مقابل تیم های بزرگ تر نیز مالکیت توپ هلند پایین نیامد اما نتیجه بهتری به غیر از مساوی مقابل ایتالیا و اسپانیا به دست نیامد. ضعف خط دفاعی در مراحل بالای تورنمنت می تواند هلند را اذیت کند.
هلند وقتی مالکیت توپ را از دست می دهد، به سیستم 2-4-4 یا 2-3-5 سوییچ می کند. در این شرایط معمولا ممفیس دیپای یکی از دو بازیکن خط حمله است. با این حال اگر هلند از یک هافبک تهاجمی استفاده کند، دیپای عقب می آید و هافبک تهاجمی می تواند در کنار مهاجم نوک، زوج خط حمله را تشکیل دهد. در سیستم 2-4-4، وینگر ها یک خط به عقب می آیند و هافبک می شوند اما دیپای بازهم در خط حمله باقی می ماند. در سیستم 2-3-5، برخویس به خط هافبک و هافبک دفاعی (فرنکی دی یونگ یا درون) به خط دفاعی می روند. ویندال که در اصل دفاع چپ است، می تواند در نقش وینگ بک بازی کند اما در جناح راست چنین اتفاقی نمی افتد چون در دفاع، برخویس از جلو پرس نمی کند. با این حال در تصویر بالا می توان دید که ساختار پرس هلند با مشکل مهمی روبرو است چون میان خطوط هلند، فضای زیادی وجود دارد.
وقتی هلند در زمین خودش عقب می نشیند، غیبت فن دایک به وضوح حس می شود چرا که دفاع هلندی ها کم فروغ به نظر می آید. ساختار دفاعی هلند، آشفته است و فرنکی دی یونگ عقب آمده تا برای بستن فضا، منطقه را شلوغ کند اما فضای زیادی در سایر نقاط دیده می شود. فن دایک در بازی خوانی و پر کردن فضاهای مناسب از بهترین های دنیاست و هم تیمی هایش را حمایت می کند. در خط دفاع کنونی، مشکلات مهمی دیده می شود. عکس بالا نشان می دهد که هیچ بازیکنی به بازیکن صاحب توپ نزدیک نیست و در نهایت این حمله ترکیه با شوت از راه دور به گل تبدیل شد. هلند اگر می خواهد در تورنمنت موفق شود، باید این مشکل را در خط دفاعی اش حل کند.
انتقال
هلند با داشتن بازیکنان سریعی چون دیپای، مالن و برخویس، در ضدحملات می تواند سرعت بالایی داشته باشد و حداقل چهار بازیکن در ضدحمله به کار گیرد. معمولا در شرایط ضدحمله، نقش مهاجم نوک این است که عقب تر بایستد و تا قبل از فرار بازیکنان دیگر، توپ را حفظ کند. در ضدحملات، برخویس و دیپای از عرض فرار می کنند اما اگر آن ها در موقعیت نباشند، این فولبک ها هستند که به جلو می زنند. مهاجم نوک معمولا از مرکز حرکت می کند تا بازیکن صاحب توپ علاوه بر وینگر هایی که حرکت کرده اند، دو گزینه پاس داشته باشد. ایده اصلی ضدحمله هلند، حرکت سریع از فضای پشت فولبک های حریف است و سپس توپ برای مهاجم نوک درون محوطه جریمه ارسال می شود.
در انتقال دفاعی، فولبک ها سریعا عقب می آیند تا پوشش فضاهای بزرگ فقط برعهده مدافعان مرکزی نباشد. یک مدافع مرکزی (بلیند در عکس بالا) به سوی مرکز حرکت می کند تا گزینه های پاس حریف را محدود کند. این حرکت همچنین برای فولبک ها زمان می خرد تا عقب بیایند. این تاکتیک کمی خطرناک است زیرا اگر بلیند یا مدافع مرکزی دیگری در نبرد یک در برابر یک شکست بخورد، تیم حریف به راحتی برتری عددی پیدا می کند و می تواند موقعیت گلزنی عالی بسازد. وقتی هلند از یک هافبک دفاعی استفاده کند، آن ها در میانه میدان امنیت دفاعی بیشتری خواهند داشت اما در عکس بالا که بازی با لتونی است، هلند از یک هافبک تهاجمی استفاده کرده و دی یونگ مجبور شد عقب بیاید و دفاع را حمایت کند. این مسئله مشکل ساز می شود چون در این صورت او باید فضاهای بیشتری را پوشش دهد و در این حالت، ممکن است هافبک همیشه به موقع به منطقه مناسب نمی رسد.
مهاجمان
با دیدن مهاجمان هلند، می توان دریافت مالن از خطرناک ترین مهاجمان تیم است و وخهورشت هم آمار خوبی دارد اما شانس آن ها برای حضور ثابت در ترکیب هلند خیلی بالا نیست. وخهورشت گزینه محبوب هواداران است و به درد سبک بازی تیم دی بوئر هم می خورد اما سرمربی نسبت به استفاده از او خیلی مایل است و اگر وخهورشت بتواند در یورو 2020 به جایگاه ثابتی برسد، می تواند هم برای خود و هم هلند، کار بزرگی کرده باشد. به غیر از آن ها، دیپای و برخویس بازیکنان باکیفیتی به حساب می آیند که در باشگاه خودشان کاپیتان هستند.
هافبک ها
با نگاه به هافبک ها می توان دریافت تون کوپمینرش، کاپیتان 23 ساله آلکمار عملکرد بسیار خوبی در این فصل داشته و توانسته بهترین آمار پاس رو به جلو و دومین آمار برتر پاس به درون یک سوم دفاعی حریف را میان هافبک های هلندی ثبت کند. او همچنین در رده دوم مشارکت های مورد انتظار و حقیقی روی گل میان هافبک ها به حساب می آید. با این حال انتظار می رود او با وجود این آمار خوب، جایی در ترکیب اصلی نداشته باشد چرا که در پست او، فرنکی دی یونگ حضور دارد. حضور دی یونگ و واینالدوم در ترکیب اصلی هلند تضمین شده است چرا که واینالدوم کاپیتان تیم است. واینالدوم در زمینه ارسال پاس آمار ضعیفی دارد اما از حیث موقعیت سازی و میزان xG، در رده چهارم هافبک های هلندی است. دی بوئر مطمئننا روی قدرت رهبری و تجربه او نیز حساب بازی می کند. جایگاه بعدی را نبرد میان دیوی کلاسن و مارتن درون تعیین می کند. کلاسن در زمینه مشارکت مورد انتظار و حقیقی گل ها رتبه نخست را دارد اما درون در زمینه ارسال پاس به یک سوم دفاعی حریف بهترین آمار را دارد و از حیث ارسال پاس های رو به جلو رتبه سوم را دارد. البته ما در حال مقایسه دو هافبک با سبک های متفاوت هستیم اما انتظار می رود دی بوئر برای رویارویی با تیم های ضعیف تر از کلاسن و در جدال با تیم های قدرتمند از درون استفاده کند چون درون ثبات دفاعی بیشتری به خط هافبک اضافه می کند. دونی فن دبیک را نباید فراموش کرد. او با وجود نداشتن جایگاه ثابت در منچستریونایتد، هنوز بخش مهمی از تیم ملی هلند است و وقتی در اواسط بازی به زمین می آید، عملکرد خوبی از خود به جای می گذارد. رایان خرافنبرک جوان نیز می تواند در زمینه پاسکاری و خلاقیت، کمک مهمی به تیم دی بوئر انجام دهد. او می تواند از روی نیمکت به زمین بیاید و تجربه بیشتری در سطح ملی کسب کند.
مدافعان
با غیبت فن دایک و غیبت احتمالی بلیند، اهمیت خط دفاعی برای هلند بالاتر می رود. دامفریس، کاپیتان 25 ساله هلند جایگاه خودش در سمت راست را تضمین کرده است و برای سمت چپ، اوون ویندال 21 ساله گزینه حضور فیکس در تیم است، اگرچه آمار تهاجمی او نسبت به آمار دفاعی اش بهتر است. در پست دفاع مرکزی هم دی بوئر چالش های مهمی دارد. دلیخت اخیرا در تمرینات مصدوم شده و غیر از او دی فرای، یورین تیمبر، ناتان آکه و یوئل فلتمان می توانند در این پست بازی کنند. تجربه دی فرای علی رغم جایگاه پایین او در نمودارهای بالا به کمک هلند خواهد آمد.
بهترین بازیکن
اگر هلند می خواهد به مراحل بالای تورنمنت برسد، فرنکی دی یونگ باید تاثیرگذاری بالایی داشته باشد و عملکرد او می تواند در کل تیم هلند نقشی کلیدی داشته باشد. در کنار واینالدوم، او از جمله دونده ترین بازیکنان هلند خواهد بود و نقش او در بازیسازی و اتصال خط هافبک به حمله بسیار مهم است. هلند تحت هدایت دی بوئر در خط دفاع و حمله مشکلاتی داشته و دی یونگ می تواند باعث شود هلند آسیب کم تری در تورنمنت ببیند. در نمودار بالا می توانید توانایی های بالای دی یونگ در پاسکاری و حمله را ببینید. داشتن آزادی بیشتر باعث می شود دی یونگ بتواند رو به جلوتر حرکت کند و خلاقیت او، راهکارهای تازه ای غیر از تاکتیک های معمول هلند در اختیار بازیکنان این تیم قرار دهد. در زمینه دفاع اما آمار او چشمگیر نبوده و این می تواند کمی باعث نگرانی دی بوئر شود.
پیش بینی سرنوشت هلند در یورو 2020
هلند در گروه C با اوکراین، اتریش و مقدونیه شمالی هم گروه است. روی کاغذ، کار هلند خیلی سخت به نظر نمی رسد و انتظار می رود آن ها به عنوان صدرنشین راهی دور حذفی شوند اما ادامه مسیر آن ها در تورنمنت به رقبای پیش رویشان بستگی دارد. برای جلوگیری از رویارویی با غول های گروه F، هلند باید صدرنشین گروه خود شود. چون در مسیر هلند امکان رویارویی با آلمان، فرانسه و پرتغال وجود دارد. با عبور از مرحله یک هشتم نهایی، رویارویی با یکی از این سه تیم، اجتناب ناپذیر خواهد بود و هلند با حریفی قدرتمند روبرو می شود. احتمال حذف هلند در مرحله حذفی کاملا وجود دارد و با وجود تاکتیک های کنونی آن ها، هلند را نمی توان مدعی قهرمانی به حساب آورد. پیش بینی می شود هلند حداکثر تا نیمه نهایی پیش روی کند و ممکن است آن ها در یکی از مراحل یک هشتم نهایی تا نیمه نهایی، حذف شوند.
قسمت بعد: انگلیس