عارف
محمد پیش از فرماندهی قرارگاه خاتم، ساخت و ساز پروژههای لوکس خود از طریق شرکتهای «شیوا اطلس»، «اطلس ایرانیان»، «ستاره آرمان توس»، «باغ فردوس ایرانیان»، «پردیس اطلس پارس» و «سرمایهگذاری ایران اطلس کیش» اجرا میکرد.
این مدیر جهادی پس از رسیدن به کرسی فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیاء در حمایت از « طرح تغییر پایتخت» اعلام کرد که قرارگاه خاتم الانبیاء مایل است این پروژه بزرگ سودآور را در دست بگیرد.
جنون سدسازی - بیتفاوت به تخریب محیط زیست
سعید محمد از زمانی که عضو سپاه شد پلههای ترقی را بهسرعت در نوردید و سوابق مدیریتی و اجرایی متعددی در شرکتها و مؤسسات اقماری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و بنیاد تعاون سپاه به دست آورد. او از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۳، جایگزین پرویز فتاح، مدیر عامل سابق گروه "سپاسد" شد. محمد در طی هفت سال مدیریت در این ارگان برای نقشی که در اجرای پروژههای کلان سدسازی ایفا کرد، جوایز متعددی نیز دریافت کرد.
"سپاسد" مهمترین بازوی مهندسی سپاه پاسداران و وابسته به قرارگاه خاتم الانبیاء است و پروژههای عظیم سدسازی، تونل سازی، نیروگاههای برق، سازههای بتونی بلند و... را در کشور اجرا میکند. گروه سپاسد که از سال ۱۳۷۱ تاسیس شده است در حال حاضر ۲۳ عضو دارد و مدیرعامل کنونی آن از سال ۱۳۹۸ محمد رستمی است. سرمایه این شرکت ۱۰۰ میلیارد ریال ذکر شده است. این گروهِ مهندسی، خود را اینگونه معرفی میکند:
«این شرکت پس از کسب تجارب موفق مانند ساخت سد عظیم مخزنی کرخه، ساختمان نیروگاه و سازه آبگیر سد کارون ۴ با ورود به پروژه های بزرگ درحال احداث همچون سد گتوند علیا ، سد و نیروگاه رودبار لرستان ، خط ۷ متروی تهران، سد و نیروگاه سردشت، سد و شبکه نرماب و... با رویکردی جدید به عنوان یک پیمانکار عمومی(GC) در زمینه های سد، نیروگاه و حمل و نقل ریلی، آمادگی حضور در پروژههای بزرگ ملی و فرامرزی را دارا میباشد.»
بیایید به سه مورد از پروژههای سدسازی از نزدیک نگاه کنیم.
− پروژه سد کرخه که سپاسد با افتخار از آن سخن میگوید بدون توجه به عواقب زیستمحیطی طراحی و ساخته شد. از سال ۱۳۸۱ که سد کرخه آبگیری شد، پایین دست سد، یعنی منطقه پارک ملی کرخه رو به خشکی رفت و جان گوزنهای زرد ایرانی که از گونههای بسیار کمیاب و در حال انقراض هستند به خطر افتاد.