همواره این سایت بر محور بخش کاربری خود چرخیده و کاربران موتور پویا سایت بوده اند ، بخشی از این حرکات کاربری تولید محتوا آنان می باشد . مطالبی از سوی اعضای سایت که بعضا به غایت از خیلی از مطالب ستون نویسندگان سطح بالاتری دارند. در کنار هم مطالب برتر رو جای بر میگزینیم .
*با نزدیک شدن به پایان زمستان 99 تصمیمی گرفته شد که فستیوالی به نام Master Festival را به کمک چند نفر از کاربران سایت طرفداری که آشنایی خوبی با فضا سایت و کاربران طرفداری دارن و توانایی خوبی در قضاوت و بررسی مطالب مختلف و کار گروهی دارن برگذار شود، و برای برگذاری چنین فستیوالی یکی از مهم ترین کارها انتخاب اعضا مناسب برای داوری و پیش بردن کارهای فستیوال هست، در همین جهت پس از بررسی و تصمیم گیری 7 نفر برای این کار انتخاب شدن که با کار گروهی خود Master Festival رو به جلو حرکت بدن و درمورد آثار، اتفاقات مختلف سایت و کاربران سایت قضاوت کنند و بهترین ها را انتخاب کنند.
تیم داوری Master Festival از 7 نفر تشکیل شده است که 4 نفر از تیم داوری از اعضا حزب مسترز می باشند و 3 نفر دیگر تیم داور از کاربران بدون حزب سایت طرفداری می باشند که در کنار یک دیگر قضاوت و کارهای مختلف Master Festival رو انجام میدهند
*تمام اسامی فوق توسط شورا حزب استادان برگزیده شده و هیچکدام در قضاوت های خود تعصب را دخالت نداده و کاملا منطقی می باشند . ما برای اطمینان یافتن از بی طرفانه بودن کار ، در کنار ۴ داور از حزب استادان، ۳ عدد از کاربر های بی حزب و با دانش سایت را انتخاب کرده و یک هیات داوران متشکل از ۷ داور ساخته ایم . داوران عزیز تقریبا آگاه از جریانات سایت بوده همین مورد بر روی صحت قضاوت هایشان تاثیر مثبت خواهد داشت . همین ابتدای کار از ممد خان عزیز ( MD fcb ) عزیز تشکر می کنم که اگه تلاش های شبانه روزی ایشان نبود کار قضاوت به این زودی ها تمام نشده و ما امروز نمی توانستیم کار نهایی را به شما کاربران عزیز ارائه بدیم . بیش از این حرف نمی زنم ، برای ادامه جشنواره با ما همراه باشید |
حال به معرفی نمایندگان این بخش می پردازیم
۱۵ پست پایین توسط هیات داوران بررسی و انتخاب شده است
و هر پست توسط یکی از 7 داور Master Festival که در زمینه همان پست توانایی خوبی دارد مورد بررسی قرار گرفته است
|
🎬 حقایق جالب درباره فیلم سینمایی پدرخوانده ۲
نویسنده پست |
سالوادور |
منتقد |
MĐ ₣ĊB |
به احتمال زیاد بیشتر دوستان با کاربر سالوادور و کارهای ایشون آشنایی داشته باشند، کاربری که چه در موضوع کتاب و ادبیات و چه سینما توانایی بالایی دارد. حالا این بار قصد داریم درمورد یک از مطالب ایشون که در ارتباط با فیلم سینمایی پدرخوانده ۲ می باشد صحبتی را کنیم، مطلبی جالب درمورد حقایقی از فیلم پدرخوانده ۲ که به احتمال زیاد بیشتر کاربران سایت طرفداری از این حقایق اطلاعی نداشتند. با نگاه اول به این مطلب موردی که بیشتر از همه به چشم میآید کار جالب سالوادور می باشد که برای هر حقیقت زحمت کشیده است و یک اسلاید جدا طراحی کرده است، که باعث شده مطلب بسیار زیباتر و جالب تر برای مخاطب مطلب شده باشد.
درست است که مطلب خیلی بلندی نیست و نسبتا کوتاه می باشد اما جمع آوری شدن این حقایق درکنار یکدیگر باعث شده که مطلبی رو تحویل کاربران داده شود که در منبع فارسی دیگری مشاهده نشود.
🎬 آخر هفته چه فیلمی ببینیم ؟
نویسنده متن |
امیردیکاپریو / رضالدینیو |
منتقد |
MĐ ₣ĊB |
خوب نوبت به نگاهی به پست master movie کار امیر دیکاپریو و رضالدینیو میرسد، مطلبی سینمایی برای آشنایی بیشتر کاربران با دو فیلم آپارتمان اثر بیلی وایلدر و کفرناحوم اثر نادین لبکی میرسد، دو کاربری که به دفعات در سایت طرفداری مطالب سینمایی بسیار خوبی را تقدیم کاربران طرفداری کردن، که این بار قصد داشتن در مطلب خود دو فیلم از دو سینما متفاوت را به کاربران برای دیدن معرفی کنند. اول از همه درمورد ظاهر پست صحبتی کوتاه کنیم، خوب اگر از کاربران قدیمی باشید که مطالب کار امیر دیکاپریو و رضالدینیو رو از قدیم دنبال کرده باشید با سبک نوشتاری و طراحی مطلب آشنایی دارید، این مطلب هم می شود گفت در اصول طراحی و نوشتاری شباهت زیادی به مطالب قبلی دارد و خیلی سبک مطلب رو عوض نکردن، که البته نکته منفی هم نمی باشد، ولی خوب اگر بشود وقت بیشتری گذاشت و تصاویری اختصاصی برای پست طراحی کرد بدون شک جذابیت مطلب خیلی بیشتر می شود.
مورد دوم درمورد نقد و قلم جناب رضالدینیو قرار هست نظری دهیم که البته بنده خودم فکر نکنم شایتگی قلم جناب رضالدینیو رو نقد و بررسی کنم، اما نظری را درمورد قلم ایشون میدهیم تا کاربران کمی با این مطلب آشنا شوند، به احتمال زیاد وقتی شروع به خواندن نقد جناب رضالدینیو میکنید متوجه خواهید شد که ایشون علاقه زیادی به استفاده از کلمات قلمبه سلمبه در متن نقد خود ندارد و بیشتر کار خود را با کلمات ساده که مناسب برای مخاطب عام هم می باشد جلو میبرد که برای سایتی مانند طرفداری این کار مناسب تر می باشد تا این که با استفاده از کلمات عجیب و تخصصی درک مطلب رو برای کاربران سایت سخت کند، در کنار ساده نویسی ایشون منظور خود در نقد را خیلی با متن طولانی توضیح نمی دهد بلکه متن خود را کوتاه تر میکند که همین کوتاه کردن باعث میشه که خیلی مخاطبی که دارد مطلب رو میخواند از طولانی بودن متن خسته نشود.
مورد سوم که به نظر من مهم بود و شاید تنها نکته منفی مطلب به حساب بیاید، این بود که به خوبی بدون اسپویل داستانی در مطلب توضیح داد نمی شود که چرا و به دلیل باید این دو فیلم را نگاه کرد و مناسب چه افرادی با چه سلیقه می باشد. نکته جالب و مثبت دیگری که در مطلب دیده می شود توضیح نویسنده درمورد نکاتی مانند صحنه های حاوی مسائل جنسی یا حاوی خشونت است که باعث می شود که مخاطب از قبل خبر داشته باشه که با چه اثر قرار است روبرو شود.
سناتور انیمه؛نقد و بررسی انیمه death note و نمره دهی توسط منتقدان..شما هم نمره دهید!
نویسنده متن |
سناتور امیرعلی |
منتقد |
MĐ ₣ĊB |
صحبت را درمورد یکی از برنامه های حزب سناتورز شروع کنیم (سناتور انیمه) برنامه سناتور انیمه که کاربر امیرعلی سناتور وظیفه این برنامه هفتگی حزب سناتورز به عهده گرفته است، که هر هفته یک آثار انیمه ای را با کمک چند نفر از کاربران سایت که با صنعت انیمه ژاپنی آشنایی دارن نقد می کنند.
نکته اولی که در نگاه اول به مطلب خیلی زود به چشم میآید این نکته میباشد که در کنار متن و قلم منتقدین انیمه خیلی به طراحی و زیبایی مطلب اهمیت داده نشده است، در حالی که می شود خیلی ساده با اضافه کردن چند تصویر مناسب میان متن منتقدین انیمه مطلب رو زیباتر و جذاب تر برای مخاطبی که قصد خواندن مطلب را دارد کند، اما همین توجه نکردن به این مورد باعث شده است که مطلب حالتی خشک و بی روح به خود بگیرد در حالی که می شود با اضافه کردن چند ایده جالب و ساده این مطلب را خیلی جذاب تر کرد.
مورد بعدی تنوع قلم منتقدین است که با انتخاب این افراد باعث شده که با چند سبک خاص نقد و قلم مخاطب روبرو شود، که باعث نشود فقط با یک طرز فکر این انیمه نقد شود.
اشتباهی که به نظر بنده در این مطلب صورت گرفته است، قرار دادن متن کاربر (Mugiwara no moradi) می باشد در حالی که هیچ نقد خاصی به انیمه وارد نکرده است بلکه فقط به یک جمله ساده و دادن یک نمره بسنده کرده است که باعث میشود این متن و نظر ارزش خاصی که به عنوان یک نقد درنظر گرفته شود نداشته باشد، بهتر بود ایشون رو با کسی دیگر جایگزین میکردن که متن بهتری را برای این اثر آماده میکرد و از Mugiwara no moradi برای نقد انیمه دیگری استفاده می شود که ایشون علاقه بیشتری به نوشتن نقد برایش داشته باشد
شیر فرانسوی
نویسنده متن |
فرناز خانم |
منتقد |
MĐ ₣ĊB |
مدتی هست که کاربر farnaz m_h یا همان فرناز خانم که بیشتر کاربران با یشون آشنایی دارن شروع به نوشتن مطالب در ارتباط با صنعت خودرو سازی کردن، که با استقبال مخاطبین سایت طرفداری مواجه شده است، حالا قصد داریم بررسی کوتاه به قسمت پنجم مطلب ایشون بپردازیم.
در قسمت پنجم مطلب خودشون این بار سمت اروپا و فرانسه رفتن نامی آشنا برای ما ایرانی ها.
در شروع بررسی مطلب یا خواندن مطلب به احتمال خیلی زیاد مورد که خیلی زود هر کسی متوجه خواهد شد نظم موجود و به ترتیب جلو رفتن مطلب می باشد، مانند دیگر مطالب فرناز خانم، این نظم و سبک طراحی پست و قلم رو می شود در مطالب قبلی ایشون هم مشاهده کرد که به سبک ایشون در مطلب نویسی تبدیل شده است.
مطلب به خوبی بخش به بخش بدون این که مخاطب خود رو گیج و سرگردان جلو میرود و اطلاعات خود را به مخاطب انتقال میدهد.
شاید بشود در دو بخش از مطلب فقط ایراد گرفت اولین بخش، بررسی خودرو پژو3008 می باشد که میشود در کنار موارد که فرناز خانم اشاره کرده است، به مهم ترین بخش برای هر خودرو که عملکرد خود خودرو در وضعیت های مختلف هست اشاره کرد که خیلی بهتر خودرو پژو3008 مورد بررسی قرار بگیرد، زیرا برای هر راننده مهم ترین بخش عملکرد خودرو در حالت رانندگی می باشد تا اعداد روی کاغذ.
مورد دوم بخش لوکس ترین ماشین پلیس های جهان هست، که اگر در کنار معرفی این خودروها دلیل انتخاب هم گفته می شود که این خودروها چه امتیازی نسبت به دیگر خودروها داشتن یا با چه معیاری انتخاب شدن خیلی این بخش بهتر و کاملاتر میشد.
📚 Master writer _ رویای موش ها له شده زیر پای آدم ها
نویسنده متن |
john🍁steinbeck
|
منتقد |
ᕼᗴIᗰᗩᑎ💛 |
نظر من درمورد پست سوم:(رویای موش ها له شده زیر پای آدم ها)
مدت زیادی نیست که این رمان رو خوندم. و برای درک بیشتر مفهوم و غرق شدن در تک تک کلمات این رمان کوتاه اشتاینبک، به سراغ همین پست طرفداری رفتم. از نظر من بسیار خوب و کامل این اثر رو مورد بررسی قرار دادن. پست بسیار منظمی هم هستش. تو اغلب تحلیل ها و نقد ها قبل از همه چیز از نویسنده کتاب میگن، شناخت نویسنده برای درک اثر بسیار بسیار کاربردی و لازمه و ایشون هم به خوبی همین کار رو انجام دادن. تصاویر انتخاب شده هم خیلی مناسب و در حدی که باید با کیفیت هستن. در کل از خوندن این پست لذت بردم و مطمئنم برای مخاطب خودش بسیار لذت بخش و کاربردی هستش.
بهترین هافبک های تاریخ اینتر میلان
نویسنده متن |
𝑨𝒍𝒊𝒓𝒆𝒛𝒂 |
منتقد |
ᕼᗴIᗰᗩᑎ💛🖤 |
هر اطلاعاتی که مخاطب در این باره بخواد رو، تو این پست میشه پیدا کرد. همچنین از نظر نگارشی هم در حد مطلوب و قابل قبولی بود. بازدید قابل قبولی هم خورده. تصاویری رو هم که انتخاب کردن خیلی جذاب و مناسبن. از این پست انتظار ندارم که یک پست ادبی باشه و احساسات مخاطب رو در دست بگیره. با توجه به تیتر و همچنین مقدمه کوتاه و چند خط اول متن میشه به این مسئله پی برد که قراره از خوندن این پست یاد بگیریم و چیزهای جدیدی به دانسته هامون اضافه بشه که من این پست رو از این نظر بی نقص و کامل می دونم
همهی قهرمانیها به رم ختم میشود
نویسنده متن |
جناب حمید شهریاری |
منتقد |
ᕼᗴIᗰᗩᑎ💛🖤 |
یک پست بی نقص دگیر از آقای شهریاری. در جایگاهی نیستم که پست های ایشون رو نقد و یا حتی از اون ها ایراد بگیرم و طبق معمول پست های ایشون رو فقط به دو دلیل می پسندم. 1- یادگیری، 2- لذت بردن. پست ایشون در زمان بسیار مناسبی هم منتشر شد و طبق معمول آقای شهریاری یه پست بی نقص دیگه رو برای مناسبت های فوتبالی انتخاب کردن. از نظر informative اطلاعاتی رو که باید به مخاطب میده و همچنین از جنبه ادبی کاملا پویا و بی نقص هستش. پست نه اونقدر طولانیه که حوصله سر بر باشه و نه اونقدری کوتاه که منظورشو نرسونه. کاملا منظم و کامل. این پست هم یکی از بی شمار پست های فوق العاده ایشون بود
بیتل ها و فوتبال؛ اورتون یا لیورپول؟
نویسنده متن |
محمد عارف مهرجو |
منتقد |
ᕼᗴIᗰᗩᑎ💛🖤 |
از نظر من پست خوب و نسبت به کوتاه بودنش کامل بود. یه مطلب ترجمه شده از مطالب بی نقص سایت گل. و همچنین شاخ و برگی که خود نویسنده لیورپولیمون بهش داده بود. من از خود نویسنده هم در حدی که باید شناخت دارم. ایشون هم از نظر موسیقی و هم از نظر فوتبال فرد وارد و حرفه ای هستن. و کار کردن چنین مطلبی واقعا حرکت جالبی بود. استفاده از اصطلاحات محلی، هایپرلینک، نگارش خاص و جالب علی رغم ترجمه و همینطور عکس های عالی و کمتر دیده شده. این پست رو بنظر من باید از 3 جنبه بررسی کنیم. اگرچه کوتاهی پست یکم تو ذوق میزنه اما خب چون یک متن ترجمه شده از یک سایت ورزشی معتبر و معروفه، از این نظر کمتر میشه نقدش کرد. اگرچه معتقدم خود نویسنده میتونست شاخ و برگ بیشتری به این متن بده ولی در کل مطلب خوب و جالبی از آب دراومده. من نسخه اصلی متن رو هم مطالعه کردم. تغییرات کوچکی داشت. کمی کوتاه تر شده بود و البته یک چیزایی هم بهش استفاده شده بود. اولی تا حدودی نکته منفی متن و دومی نکته مثبتیه. از نظر ادبی خیلی انتظار نمی رفت ولی در حدی که باید، خوب بود. از نظر نگارشی هم من نقص خاصی ندیدم. و همچنین از نظر اطلاعات هم مطالب خوب و قابل توجهی رو به مخاطب ارائه میده. متن جذابی بود که برای مخاطب خودش، بدون شک لذت بخشه. در کل نظر من رو این مطلب مثبت بود.
🎬کافه فیلم : (سینما کلاسیک ) : صورت زخمی🎥
نویسنده متن |
جناب رضالدینیو |
منتقد |
Amir Dicaprio ⭐ |
دیگه تقریبا تمام مخاطبین ستون کاربرا آشنایی هر چند مختصری با جناب رضالدینیو و پست های سنگین ایشان که در زمینه سینما و هنر هفتم نگارش می شوند ، دارند . این پست هم خلاف سنت های کهن ایشون عمل نکرده و بی نظیره ظاهر شده است . درست مانند دیگر پست های ایشون ، پست معرفی صورت زخمی از نظر بصری چیزی کم و کسر نداشته و حتی با وجود حجم بالا پست در کمتر جایی از تصاویر بی کیفیت استفاده شده است . نوع نگارش و انتخاب کلمات به وضوح نبوغ نویسنده در ادبیات در کنار دانش عظیمشون در زمینه سینما را نشان می دهد . در پایان قصد دارم نقدی هرچند بی ارزش به کار ایشون وارد کنم ؛ از نظر من پست رضا عزیز در نقش یک دانشنامه کامل راجع به سینمایی صورت زخمی بی نقص عمل کرده اما کمتر کسی ( حتی پر و پا قرص ترین هواداران کار های وی ) توانایی مطالعه کامل پست را ندارند . البته که متن بالا را نمی توان نقد در نظر گرفت اما یه جناب رضالدینیو پیشنهاد می کنم با کمتر کردن حجم پست شور مطالعه را در خوانندگان و مخاطبین خود بیش از پیش زنده کند
دربی را پیش بینی کنید، جایزه بگیرید
نویسنده متن |
مار⭐ویک |
منتقد |
Amir Dicaprio ⭐ |
پست پيشبيني به این صورت اولین بار توسط ابوالفضل بوفون و حزب استادان در پی فینال cl پارسال بر روی سایت قرار داده شده و با استقبال خوبی از جانب کاربرا نیز رو به رو شد . این بار احسان خان عزیز با بهکار گیری این ایده جذاب موفق به ساخت یک پست همه چیز تمام شده است ، اطلاعات و آماری که به پست ضمیمه شده نیر به کیفیت کار افزوده است . طرحی بصری نیز بی نظیر و تحسین برانگیز می باشد ؛ ۵۰ هزار تومن پای این پست خرج شده که همین مورد اثر را ارزشمند تر از پیش می کند
برترین آثار ۲۰۲۰: بهترین ها در بدترین سال
نویسنده متن |
ᴘʀᴏᴍᴇᴛʜᴇᴜꜱ ᴀᴘᴏʟʟʏᴏɴ |
منتقد |
Amir⭐ h.fox |
همه ساله در اقصی نقاط جهان با نزدیک شدن به سال نو و پایان سال لیست های متعددی از برترین های سالی که گذشت تهیه می شود که این مطلب از این قاعده مستثنی نیست،علیرضای عزیز در این پست سودمند مجموعه ای از مدیوم ها و برترین آثار آن ها را جمع آوری و رتبه بندی کرده و تنها به معرفی بسنده نکرده،بل نیمچه نقدی را با متن همراه ساخته.تنها انتقاد وارده عدم توجه به سلایق متفاوت در عین شخصی بودن پست است.
آیا میتوان تا آخر عمر بدون استرس پول زندگی کرد؟
نویسنده متن |
محمد مهدی عبدی |
منتقد |
ꜱᴀᴊᴀᴅ ʟɪɴᴄʜᴀ |
پست با اینکه به مسئله اقتصاد که کمتر کسی اطلاعات کافی درموردش دارد پرداخته اما روان و ساده است طوری که حتی مخاطبین عام هم می توانند بخوانند و به کار بگیرند.اما در عین ساده بودن حامی نکات مهم و کارایی است. پست همچنین دارای عکس هست و اونقدر طولانی نیست که باعث کسالت خواننده بشه
آفتاب تابان در نبرد با غرب
نویسنده متن |
MĐ ₣ĊB |
منتقد |
ꜱᴀᴊᴀᴅ ʟɪɴᴄʜᴀ |
این پست از جمله کامل ترین و پربارترین پست هایی که میشه تو سایت مشاهده کرد . این مطلب نه تنها به دادن اطلاعات کامل در مورد تفاوت های انیمه و انیمیشن بسنده نکرده بلکه تاریخچه کامل و کافی آن دو را نیز بیان کرده است و حتی این پایان ماجرا نیست برترین انیمیشن ها و انیمه ها از چندین منبع نیز در متن قرارداده شده است . نکته مهم این است که برخلاف بسیاری از متون که حاوی اطلاعات بسیاری هستند این مطلب دچار آشفتگی و سردرگمی نشده و روال منطقی و مناسبی را طی میکند . همچنین نویسنده با قرار دادن تعداد زیادی عکس و حتی گیف باعث آسان گیرا شدن متن علی الخصوص در قسمت تفاوت ها شده است . همچنین نشانه ای از جهت گیری و غش کردن نوشته به سمتی خاص دیده نمیشود و قضاوت به طور کامل به خواننده سپرده شده است
🔴🔴خطرناک ترین اعتیاد و راه ترک آن!
نویسنده متن |
Dr. ☢️ Kaftar |
منتقد |
ꜱᴀᴊᴀᴅ ʟɪɴᴄʜᴀ |
صحبت کردن از موضوعات تابو همیشه سخت بوده است هیچ کس دوست ندارد در این مورد بگوید یا بشنود . بنابراین اولین تحسین نثار شجاعت است آنهم برای شنا خلاف جهت . درون مایه متن نیز در خور توجه است مشکلی که در بین مخاطبین سایت به شدت همه گیر است و آنرا بستری مناسب برای قرار دادن این مطلب میکند . از طرفی متن نقطه ضعف هایی هم مثل نبود هرگونه رفرنس معتبر اشاره کرد البته می توان آنرا تلاشی برای صمیمی کردن مطلب نیز تعبیر نمود
نگاهی به فینال فصل اول مسابقه مافیا: اوج هیجان در جمع ستاره ها
نویسنده متن |
دای نوید عشق باز |
منتقد |
Master smith |
یک پست جامع راجب فصل اولِ محبوب ترین برنامه چند ماه اخیر صدا و سیما که از تمام کشور مخاطبین خود را داشت و دارد. نویسنده پست به خوبی تمام برنامه های این فصل را دیده و بازی ده بازیکن فینالیست را بصورت خیلی خلاصه تحلیل میکند. همچنین خلاصه کلی ای از کل فینال فصل اول نیز در اختیار مخاطب می گذارد. همه چیز واقعا قابل قبول است. تنها ایرادی که میتوان به پست گرفت، کمی اشتباهات نگارشی و جمله بندی های ضعیف می باشد.
حال نوبت شماست ، ۳ پست برتر از دیدگاه خودتون رو در قسمت کامنت ها برای ما ارسال کنید |