منصور قنبرزاده روز چهارشنبه در برنامه ورزشگاه شبکه پنج تهران حضور پیدا کرد و زمانی که حافظ کاظم زاده از او در خصوص اینکه میزبانی بازی های تیم ملی به کشور بحرین رسیده پرسید، با قاطعیت چنین چیزی را رد کرده و اعلام کرد حتی در این زمینه با شهاب الدین عزیزی خادم و روابط بین الملل فدراسیون فوتبال هم صحبت کرده و آن ها اعلام کردند نامه ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون نرسیده است.
به گزارش طرفداری، این اتفاق از جایی عجیب تر می شود که به صحبت های خراطی، مدیر تیم های ملی که چهارشنبه صبح در برنامه سلام صبح بخیر سعید اکبری حضور پیدا کرده برگردیم. جایی که از صحبت های خراطی مشخص بود ایران میزبانی را به بحرین باخته و خراطی فقط در حال مقدمه چینی است تا این موضوع را به مردم و اهالی فوتبال اعلام کند.
امروز علی جوادی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در برنامه ورزش و مردم، صادقانه به مردم گفت یک هفته پیش نامه ای به فدراسیون فوتبال رسیده و کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده میزبانی را به ایران نمی دهد و ما هم نامه مجددی به آنها دادیم که دیگر جواب ندادند.
شوخی می کنید؛ مدیر روابط عمومی می دانست، سرپرست دبیرکلی نمی دانست؟
پاراگراف های بالا درست مثل قطعات پازل هستند، زمانی که آن ها را کنار هم بگذاریم به این سوال می رسیم که چگونه مدیر روابط عمومی فدراسیون از نامه AFC آگاه بوده ولی سرپرست دبیرکلی نه! مگر می شود؟
به نظر می رسد قنبرزاده هم رویه "به مردم چیزی نگوییم" را در پیش گرفته و افکار عمومی را غریبه می پندارد؟
اگر منصور قنبرزاده موقتا قرار است در فدراسیون باشد که حرفی برای گفتن نیست ولی اگر قرار است به صورت دائمی فعالیت کند، بهتر است از این رویه اشتباه که مسئولان پیشین هم در پیش می گرفتند فاصله گرفته و حقیقت را پنهان نکند.
رسانه ها تولید هجمه می کنند یا مسئولان؟
روز چهارشنبه بعد از اظهارات مهدی خراطی در تلویزیون، همکارمان سامان خدایی در آیتم 60 ثانیه با فوتبال ایران اعلام کرد کنفدراسیون فوتبال آسیا هم میزبانی بازی های ملی را از ایران گرفته و هم میزبانی بازی های باشگاهی را به ایران نداده و در طرفداری علاوه بر آیتم 60 ثانیه، در یک مطلب تحلیلی از این موضوع که ایران میزبانی مسابقات ملی و باشگاهی را به بحرین باخته نوشتیم. پایگاه خبری فوتبالی هم از این موضوع که میزبانی رقابت ها به بحرین رسیده نوشت. اما دبیرکل فدراسیون فوتبال مدعی شد این اخبار صحت ندارد.
پس از صحبت های عجیبی که قنبرزاده انجام داد، مخاطبان با توجه به صحبت های او فکر می کردند رسانه ها دروغ می گویند و همین موضوع باعث شد رسانه ها تحت فشار زیادی قرار بگیرند، چه بسا که رسانه طرفداری و چند پایگاه خبری دیگر که در این خصوص زودتر از بقیه اخباری را منتشر کرده بودند، مورد هجمه مخاطبان قرار گرفتند.
معمولا مسئولان از رسانه ها گلایه می کنند رسانه ها با خبرسازی یا انتشار شایعه، آنها را در معرض هجمه قرار می دهند اما حالا زمان آن است ما از مسئولان گلایه کنیم چرا حقیقت را پنهان کردند و باعث ایجاد هجمه شدند؟ مسئولان فدراسیون فوتبال طوری راست نمی گویند که مردم تصور می کنند رسانه ها دروغگو هستند...
طنز تلخ؛ بدون شرح
حالا بیایید یک بار دیگر اتفاقات را مرور کنیم:
- 9 اسفند / سعید اکبری در برنامه خود مدعی شد ایران میزبانی را به بحرین باخته است.
- صبح 20 اسفند / خراطی در برنامه سعید اکبری به نوعی برای اعلام خبر میزبانی بحرین مقدمه چینی کرد.
- عصر 20 اسفند / رسانه ها خبر از میزبانی بحرین در بازی های ملی و از دست رفتن امتیاز میزبانی باشگاه های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا دادند.
- شب 20 اسفند / منصور قنبرزاده اعلام کرد هیچ نامه ای به فدراسیون فوتبال نرسیده است.
- صبح 21 اسفند / کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد استقلال و فولاد (در صورت صعود از پلی آف) در عربستان، تراکتور در امارات و پرسپولیس در هند بازی می کنند.
- صبح 22 اسفند / خبر میزبانی بحرین به صورت رسمی اعلام شد.
- ظهر 22 اسفند / مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال اعلام کرد از یک هفته پیش از موضوع گرفتن میزبانی از ایران آگاه بودند و کنفدراسیون جواب نامه اول شان را یک روزه داد و به نامه دوم شان تا شش روز جواب نداده بود و در تمام این روزها فدراسیون در تلاش برای رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیا بوده است.
حالا صحبت های قنبرزاده را دوباره ببینید، قضاوت با شما.... یعنی عزیزی خادم و حمیرا اسدی دبیرکل را سرکار گذاشته و به او گفته اند هنوز هیچ خبری نیست؟ یعنی دبیرکل نمی دانسته میزبانی در خطر است و ما در حال نامه نگاری هستیم؟ یا دبیرکل صلاح نمی دانسته ماجرا را به مردم بگوید یا قرار بوده فعلا چیزی گفته نشود؟
از ویلموتس تا میزبانی بحرین؛ فاجعه پشت درهای بسته
فوتبال ایران بارها به خاطر این پنهان کاری ها دچار مشکلات زیادی شده و اگر حال و روز الان فوتبال ایران خوب نیست، بخش عمده ای از آن به خاطر پنهان کاری های مسئولان است. همین چندی پیش بود که در پرونده ویلموتس 6.5 میلیون دلار محکوم شدیم ولی رسانه ها هرچه از ویلموتس و شکایت او نوشتند، آقایان معتقد بودند ویلموتس جنتلمن است و شکایت نمی کند. آن زمان را یادتان هست؟ رسانه ها می گفتند ویلموتس قراردادش را فسخ کرده، مسئولان می گفتند در حال مذاکره با ویلموتس هستیم. رسانه ها می گفتند دستمزد ویلموتس سالی 3 میلیون یورو است، مسئولان می گفتند دروغ است. رسانه ها نوشتند ویلموتس از ایران شکایت کرده، مسئولان گفتند ما از او شکایت می کنیم.... رسانه ها نوشتند فیفا حق را به ویلموتس داده، مسئولان می گفتند اصلا جای نگرانی نیست. در نهایت هم حکم فیفا که صادر شد، ابتدا فدراسیون فوتبال صدور حکم را انکار کرد و بعد از انتشار حکم فیفا در طرفداری، فدراسیون فوتبال ناچار شد واقعیت را به مردم بگوید.
فقط برای یادآوری؛ جناب قنبرزاده، مردم غریبه نیستند
فدراسیون فوتبال به پرداخت 6/2 میلیون یورو به ویلموتس محکوم شد
این خبری بود که طرفداری ساعت 15:31 دقیقه روز دوشنبه 27 مرداد منتشر کرد و دقایقی بعد این خبر از سوی فدراسیون فوتبال با یک تکذیبیه تند پاسخ داده شد. طرفداری ناچار شد ساعتی بعد اصل حکم فیفا را منتشر کند؛
فوری؛ انتشار نامه فیفا در طرفداری | محکومیت فدراسیون فوتبال ایران با شکایت ویلموتس
این خبر همان روز ساعت 16:41 دقیقه منتشر شد و فدراسیون پذیرفت واقعیت را با افکار عمومی در میان بگذارد. البته ابتدا گفتند حکم قطعی نیست ولی بعد از آن که طرفداری ترجمه کامل حکم را منتشر کرد دیگر جایی برای انکار نبود.
متن ترجمه حکم فیفا علیه فدراسیون فوتبال / باید 6.443 میلیون یورو به ویلموتس بدهید!
امیدواریم منصور قنبرزاده رویه ای که پیش از این در فدراسیون فوتبال طرفدار داشت را تکرار نکند. مردم غریبه نیستند، دانستن حق شان است. پیش از این در فدراسیون تا می شد اخبار را از رسانه ها پنهان می کردند و هر وقت هم خبری منتشر می شد، می گفتند صلاح نبود زودتر از این رسانه ای شود! نتیجه صلاح نبود و مصلحت نبود، این شد که می بینید؛ فدراسیونی بدهکار، ورشکسته، بی نفوذ و به قول علی جوادی کرسی هایی که به شخص خدمت می کند نه به ایران!