به نام خدا
گیاهان عضو جدا نشدنی زندگی ما هستن و قطعا زندگی بدون اونا مشکل خواهد بود اگر شما هم مثل من به گل وگیاه علاقه دارید ادامه این مطلب رو از دست ندین.😉
حزب استادان تقدیم می کند:
معرفی محبوب ترین گیاهان آپارتمانی
زاموفیلیا:
زادگاه این گیاه مناطق شرقی و جنوبی آفریقاست. سازگاری زیادی با شرایط گوناگون محیطی دارد. رشدش سریع است و ارتفاعش هم تا ۱ متر میرسد.
انواع مختلف زاموفیلیا:
زاموفیلیا بلک:
رنگ برگهای این نوع کمیاب، بنفش تیره متمایل به مشکی هستند و قیمت بالایی هم دارند.
زاموفیلیا ابلق:
دارای برگ های دو رنگ طلایی و سبز یا سفید و سبز است که ظاهر جذاب و متفاوتی به آن میدهد.
زاموفیلیا سبز:
که رایج ترین نوع آن است.
سانسوریا:
با نام دیگر گیاه کراواتی مقاوم و بادوام بومی افریقا ماداگاسکار و جنوب آسیا بیش از ۷۰ گونه را داراست و عمر طولانی نیز دارد این گیاه سموم هوا را پاکسازی میکند و موثر در تصفیه هواست از انواع مختلف گیاه می توانید به سانسوریا آمریکن، لاله ای، مهتابی، پاکوتاه و شمشیری اشاره کرد. آبیاری زیادی نیاز ندارد و نور متوسط برایش کفایت می کند.
مونسترا(برگ انجیری):
این گیاه همیشه سبز دارای ۵۰ گونه است و ارتفاع آن ممکن است به ۶ متر هم برسد نیاز های این گیاه هم سایه و نور متعادل، خاک همیشه خیس و اسیدی و رطوبت ۵۰ تا ۷۰ درصد هستند.
سرخس لانه پرنده:
یک سرخس محبوب که گرمسیری و بومی هاوایی و جزایر اقیانوس آرام است به نور و کود زیادی احتیاج ندارد ولی خاک آن باید همیشه مرطوب باشد بسته به رشد در منزل یا خارج منزل ارتفاع متفاوتی دارد(۳۰ الی ۶۰ سانتیمتر در منزل و ۱۲۰ الی ۱۵۰ سانتیمتر در خارج از منزل)
کالاتیا گورخری:
گل همیشه سبز متعلق به مکزیک. دارای برگهای زیبا و پیچ در پیچ. نسبت به شرایط کمی حساس است ولی با علاقه می توان از نگهداری آن لذت برد. نیازمند نور غیر مستقیم آبیاری معمولی( نه خاک خیس و نه خشک) و بازه دمایی ۱۸ تا ۲۴ درجه سیلسیوس است.
دیفن باخیا:
۱۲ گونه مختلف در جهان دارد و بومی برزیل حساب میشود برگهای بزرگ به رنگهای زرد سبز و سفید دارد و کمی سمی است که با مراقبت می توان از نگهداری آن لذت برد آبیاری این گیاه حساس است و خاک آن هم نیازمند رطوبت معمولی است.
بامبو:
گیاه بومی کامرون که در مناطق استوایی غرب آفریقا و نواحی کوچکی از آسیا شرقی نیز موجود است در بوته های به هم فشرده رشد می کند و تا ارتفاع یک و نیم متر هم می رسد تاکنون بیش از ۶۲۲ نوع متفاوت آن شناخته شده است و روش تکثیر آن هم از نوع قلمه زدن است نیازمند خاک مخصوص و ژلهای و نور غیرمستقیم است و دمای مناسب آن ها از ۱۷ تا ۲۳ درجه سلسیوس است.
شفلرا:
گیاه چتری نیز معروف است و ارتفاعش به ۱.۸ متر میرسد این گیاه مراقبت آسانی دارد نیازمند نور مستقیم، رطوبت بالا و دمای متعادل است هرس کردن گیاه در صورت بزرگ شدن گیاه ضروری است همچنین حتما در فصل زمستان گیاه را به داخل خانه بیاورید.
فیکوس بنجامین:
این گیاه که بومی جنگلهای استوایی آسیا به ویژه هند است، سازش بالایی با مکان های سرپوشیده دارد و در آب و هوای سرد هم پرورش می یابد. رشد آن در بیرون از خانه ۱۵ متر هم میرسد اما در فضای خانه کمتر. نیازمند نور روشن و در عین حال غیرمستقیم آبیاری فقط هنگام خشک شدن خاک و دمای بین ۱۸ تا ۲۴ درجه سلسیوس است.
کاج مطبق:
منشا آن جزیره نورفولک استرالیا است. ارتفاع کاج های حیات وحش به ۶۰ متر میرسد اما کاج مطبق آپارتمانی تا بیش از ۲ متر رشد می کنند، البته عدم توجه به هرس کردن گیاه موجب رشد بیش از اندازه آنها می شود. این گیاه مخروطی مانند سایر گیاهان نیازمند نور غیر مستقیم است، دمای ایده آل آن هم بین ۱۸ تا ۲۳ درجه سلسیوس در تابستان و بین ۵ تا ۱۰ درجه سلسیوس در زمستان است، همچنین در مورد آبیاری، نباید ریشه گیاه خشک شود و در تابستان و بهار باید به میزان قابل توجهی آبیاری شود.
خیلی ممنون که این پست رو هم مطالعه کردید🌹
همچنین بخوانید:
معرفی گیاهان در حال انقراض ایرانی
کاری از حزب استادان
پایان.